- Konu Sahibi karamel Latte
- #6.361
Hadi hayirlisi olsun kuzumCanım hıc yapmk ıstemıyoruz bizcarsamba yada persembe kan vercem
Insan bi idrar testi yaparda oylr gider hem kendinide sonucs alistirmis olurdun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayirlisi olsun kuzumCanım hıc yapmk ıstemıyoruz bizcarsamba yada persembe kan vercem
darısı başıma diyorum o zaman :)Bizde esimde varikosel vardi sayi ve kalite dusuktu 11 tane yumurtam dollamdi 3. Gune 5 tane kalinca 4 tanesi dondurulup 1 tane taze transfer yapildi tutmadi. Simdi dondurulmuslarla denedik iste
Biz İstanbul'un imkanlarından dolayı tüp bebek yaptırmadan gitmek istemedikErzurumdayiz biz sark gorevi
Biz de o yuzden tercihlerimizi buyuk sehirlerden yana kullandik onceki yerimiz kucuk bi sehirdi hic imkani yoktu tedavi icin istanbula gidip geliyoduk bizi hem maddi hem manevi olarak cok yoruyodu sonra pandemi girdi araya iptal oldu tedaviler falan derken ipkamiz kabul edilmedi sark geldi hayirlisi buymus dedik burda basladik cpk sukurde yolunda gitti burda herseyBiz İstanbul'un imkanlarından dolayı tüp bebek yaptırmadan gitmek istemedik
Çok şükür inşallah sağlıkla kucağımıza da alırızBiz de o yuzden tercihlerimizi buyuk sehirlerden yana kullandik onceki yerimiz kucuk bi sehirdi hic imkani yoktu tedavi icin istanbula gidip geliyoduk bizi hem maddi hem manevi olarak cok yoruyodu sonra pandemi girdi araya iptal oldu tedaviler falan derken ipkamiz kabul edilmedi sark geldi hayirlisi buymus dedik burda basladik cpk sukurde yolunda gitti burda hersey![]()
Insallah ya insallahÇok şükür inşallah sağlıkla kucağımıza da alırız![]()
Canm crinone jel gibi bisey sanirim vajinadan ileri sokup ilaci sıkıcaksin cok basitKızlar vagifem vajinal ilaç kullananlar var mı aranızda. Ben ilk defa görüyorum bu ilacı. Transferden sonra doktor yanıma geldi bu ilacı günde 1 kere kullanacaksın dedi, tamam dedim. Eşim eczaneden aldı geldi. Baktımki vajinalmiş.nasıl kullanırım kalem şeklindeymiş. Bu benim ilaç meselesi bitmiycek.
dr.um erkek olduğu için telefonda sormaya utandım. Bu ilacı kullanan olduysa bilgi verebilirmi.
Darisi basimaKızlar dün gece bu saatlerde “totem yapıp hamilelik takvimi ekleyeyim mi” demiştim. Şimdi bir pozitif gördüm. Artık ekleyeyim di mi
Hemşirenin anlatması lazımdı, çıkışta ona uğrayıp çıksaydınız keşke. Ben kullanmıştım uzun bir şırınga gibi. Yaptıktan sonra 10dk yatmak gerekiyordu galiba. Kılavuzunda yazaKızlar vagifem vajinal ilaç kullananlar var mı aranızda. Ben ilk defa görüyorum bu ilacı. Transferden sonra doktor yanıma geldi bu ilacı günde 1 kere kullanacaksın dedi, tamam dedim. Eşim eczaneden aldı geldi. Baktımki vajinalmiş.nasıl kullanırım kalem şeklindeymiş. Bu benim ilaç meselesi bitmiycek.
dr.um erkek olduğu için telefonda sormaya utandım. Bu ilacı kullanan olduysa bilgi verebilirmi.
İnşallahhDarisi basima![]()
Reçeteyi verdiği zaman vajinal demedi. Bende içecek ilaç sandım.Hemşirenin anlatması lazımdı, çıkışta ona uğrayıp çıksaydınız keşke. Ben kullanmıştım uzun bir şırınga gibi. Yaptıktan sonra 10dk yatmak gerekiyordu galiba. Kılavuzunda yaza
Darısı başımıza nolur dua et bızedeKızlar dün gece bu saatlerde “totem yapıp hamilelik takvimi ekleyeyim mi” demiştim. Şimdi bir pozitif gördüm. Artık ekleyeyim di mi
Kızlar vagifem vajinal ilaç kullananlar var mı aranızda. Ben ilk defa görüyorum bu ilacı. Transferden sonra doktor yanıma geldi bu ilacı günde 1 kere kullanacaksın dedi, tamam dedim. Eşim eczaneden aldı geldi. Baktımki vajinalmiş.nasıl kullanırım kalem şeklindeymiş. Bu benim ilaç meselesi bitmiycek.
Canım lutinusmu crınon muReçeteyi verdiği zaman vajinal demedi. Bende içecek ilaç sandım.yani vajinaya kaç santim sokmak gerekiyo. Onu anlamıyorum. Bilsem mutlaka sorardım hemşireye
Canım kalbim sizinleDarısı başımıza nolur dua et bızede
Canım lutinusmu crınon mu
Aslında bir yanım yap dıyo bir yanım hayır dıyo esımde ıstemıyo yapmamıHadi hayirlisi olsun kuzum
Insan bi idrar testi yaparda oylr gider hem kendinide sonucs alistirmis olurdun
Hadi bakalim hayirlisi olsun kuzum. Bu kadar gelmissin carsambaya surda ne kaldiAslında bir yanım yap dıyo bir yanım hayır dıyo esımde ıstemıyo yapmamıcarsamba yı dört gözle bekliiiiciiiimmm
Ne bilim biraz gençken girmişsin yola da evlat isteğinin yaşı olmaz ki![]()