- 27 Kasım 2014
- 3.653
- 3.854
- 333
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.401
Kolay gelsin bacimbende meraktan damladim hemen
En erken seninki çıktı 4. Gün test yaparak ve pozitifi görerek rekor kırdın tebrik ederim hayırlı olsun
Oyle canim inanki. Siz olmasaniz bu gunleri nasil atlatirizki.Saol canımbende aynen insan sanki kendi gibi heyecanlanıyor sonuçta yol arkadasiyiz. Burada senin oğlundan dondurulmusla mi oldu yoksa taze mi
Oyle canim inanki. Siz olmasaniz bu gunleri nasil atlatirizki.Dondurulmustu kuuzm oglumda . Genetige gitmesi lazimdi 21 gun bekledik sonraki adette transfer edilmisti
Yok canim sanmiyorum dondurulmus daha iyi tutuyor diye okumustum ama tabi herkes bisey soyluyorBenim oğlum tazeydi. Geçen sene dondurulmuş tutmadı . Bu sefer de taze istiyorum inşallah . Hani doldurulmuş tutmadı ya belki vücudum tazeyi kabul ediyordur böyle bisy olabilir mi
Günaydınn kizlar..
Ya pozitif alan arkadaşlar belirtiniz oldu mu olmak zorunda mi..bi deyiverin..dun transferim oldu deliricimmmm
Daha çok erken değil mi? Bende belirti yok ama dinlemiyorum da :) İlaçlardan dolayı transfer öncesinde de belim ağrıyodu, o kadarGünaydınn kizlar..
Ya pozitif alan arkadaşlar belirtiniz oldu mu olmak zorunda mi..bi deyiverin..dun transferim oldu deliricimmmm
Erken haklısın canim ne bileyim fazla tek kalıp kendimi dinledim sanirim kalktım yatmayı biraktimDaha çok erken değil mi? Bende belirti yok ama dinlemiyorum da :) İlaçlardan dolayı transfer öncesinde de belim ağrıyodu, o kadar
Bende hic bir şey yok hayirlisi kendimi dinlemeyi bıraktım şimdilik o haldeBel agrisi oldu bende transferden eve geldigimde vardi ayakta durunca yinr oluyor. Daha olumlu cevap almadim ama belirtiler bu. Hastanede 1 saat yatmak vucuduma iyi gelmedi
Aa cok ayip bize takilipta tek kaldim cumlesini kabul etmiyoruzErken haklısın canim ne bileyim fazla tek kalıp kendimi dinledim sanirim kalktım yatmayı biraktim
Bende hic bir şey yok hayirlisi kendimi dinlemeyi bıraktım şimdilik o halde
Yok canim sanmiyorum dondurulmus daha iyi tutuyor diye okumustum ama tabi herkes bisey soyluyor
Ben hic hucre falan sormadim biliyormusunuz.Benim oğlum 7 hucreliydi . Dondurulmuş 9 hücreli aslında dondurulmuş olan daha kaliteliydi ama olmadı bende kendimce ona bağladımah biz kadınlar
Ben sormuştum 5 yılmı saklıyorsunuz diye. Istediğiniz isterseniz 10 ýıl ve daha fazla dedi. İnşallah sağ salim kucağıma alırsam 5 yıl bile saklama niyetim yokİyigecelerben bişey sorcam dondurulmuş embriyo süreleriniz be kadardı yani kaç yıl korunabiliyorlar ?
Ayy bu sabah benimde kahverengi geldi ben daha keseyi görmeye gitmedimKızlar yardımcı olun lütfen bugün 5+1 olduk 2 tane kese gördük henüz kalp atışı duymadık. Sabah uyandığımda peçeteye açık renkli sulu kan gibi geldi kasık ağrımda var sonra peçete koyduğumda kahveremgisydi korkuyorum böyle bişey yaşayan oldu mu şimdide kahverengi geliyor
Canım benim 5+5 haftalıkken sadece kese görmüştüm. Lekelenme vardı bir gün sonra parçalar düştü. Bebek düştü sanıp ilaçlarımı kestim. 6+5 gittiğimde kalp atışını duyunca, o kadar kanamadan sonra yerinde olduğunu görünce şoka düştüm. Kasığıma dokunamıyordum ağrıdan Pembe ve kahverengi lekelenme kırmızı kanamaları olup sağlıklı kavuşanlar çok.Kızlar yardımcı olun lütfen bugün 5+1 olduk 2 tane kese gördük henüz kalp atışı duymadık. Sabah uyandığımda peçeteye açık renkli sulu kan gibi geldi kasık ağrımda var sonra peçete koyduğumda kahveremgisydi korkuyorum böyle bişey yaşayan oldu mu şimdide kahverengi geliyor
Doktorunu ara canım ikizlerin oldugu icin tedbir olarak acilde dusuk onleyici igne yaparlarKızlar yardımcı olun lütfen bugün 5+1 olduk 2 tane kese gördük henüz kalp atışı duymadık. Sabah uyandığımda peçeteye açık renkli sulu kan gibi geldi kasık ağrımda var sonra peçete koyduğumda kahveremgisydi korkuyorum böyle bişey yaşayan oldu mu şimdide kahverengi geliyor
Allah gönlüne göre versinI
Ben sormuştum 5 yılmı saklıyorsunuz diye. Istediğiniz isterseniz 10 ýıl ve daha fazla dedi. İnşallah sağ salim kucağıma alırsam 5 yıl bile saklama niyetim yok2 sene sonra yine deneyeceğim. Allah kısmet ederse.
Bende en büyük belirti oydu canım ayakta biraz fazla kalsam belim kopuyordu sanki 3 gün falan devam etti şimdi ağrımıyorKızlar bu bel ağrıları tutunmaya mı işaret Yoksa ilaçtan mı ?Az bir ayakta kalsam belim kopuyor , hele Bugün baya şiddetli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?