- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.621
Aynen öyleymiş evwt. Çok tşkler. Ya ben ne zaman takvim yapmaya kalksam Bi sıkıntı çıkıyor karşıma ondan artik korkar oldumKalp atışını dinlemek için çok az da olsa ısı gönderiliyormuş bebeğe. Çok küçük olduğu zaman bu ısı zarar veriyormuş. O yüzden erkenden dinletmiyorlar. Çok sevindim canım. Sağlıkla kavuşun inşallahTakvim eklesene
Bende 3 tane aldim normal test ama erken degiliki tane aldim bugun saglik ocagina gittim gitmisken alayim dedim. Erken gebelik testinide siparis verdim o da 1 haftaya gelir
TabikiBeni de listeye ekler misiniz 13 ekim transfer sonuç hamile
Valla ben dolap uygulamasinda buldum. Eczanede 45 tlydi . Orda 14e aldimBende 3 tane aldim normal test ama erken degil
İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünİnşallah poztif çıkar canım
Karından baktılar. 5+4 üm şu an
Hayirli olsun canim bende 5+4 um banada iki hafta sinra kalp atisi icin randevu verdilerKarından baktılar. 5+4 üm şu an
Hayırlı olsun darısı başımızaKese yi ve bebeği gördük kızlar. 2 hafta sonra kalp atısı için çağirdilar. Herşeyin hayirlisi bakalım
Dua et sen sonucunu ogrenene kadar gelsinValla ben dolap uygulamasinda buldum. Eczanede 45 tlydi . Orda 14e aldimHerkes ondan yapiyor birde bende deneyim dedim Birde ptt kargoya vermis Artik 10 gunu bulur
Hayırlı llsun kac cikti sonuc ve idrar testi yaptıysanız fotosu var miEvet kandan baktırdım
Ya topigimizde gebelik takipleride basladiHayirli olsun canim bende 5+4 um banada iki hafta sinra kalp atisi icin randevu verdiler
Ahh cok sagol canım. Kalbimdeki tüm pozitifler hepimize Dilimdeki tüm Dua'lardaYaa işte buubunu bekliyodum hadi gözun aydin ❤bize dua et ne olur pozitifi gorelim bizde canim
Cok sagol canım hepimizin insallahMaşallah Allah tamamına erdirsin inşallah
Ahahah valla ben güya carsamba kan testine gidecektim. Kendimden ummadigim seyleri yaptim biliyosunuzHadi gozun aydinnn canimmmsira bizde insaAllah Ama 6.ci gun en fazla idrar testi yaparim
Dua et sen sonucunu ogrenene kadar gelsin
Ahahah valla ben güya carsamba kan testine gidecektim. Kendimden ummadigim seyleri yaptim biliyosunuzhepimiz icin hayirlisi kuzum cok sagol ❤
Kargo gelene kadar sen sonucu öğrenmis olursun zaten
Erken gebelik testinde hayalet ötesi cizgi vardi canimÇok tebrik ederim canım sağlıkla artsın değerin inşallahidrar testin negatifti dimi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?