- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.661
Ayy kuzumSimdi arkadaslar en samimi duygularimla birseyler yazmak istiyorum. Burada yazili olarakta kalsin bunlar. Cok umudum olmadan gittim acikcasi ben. Kötüye hazirladim kendimi bu sürecin daha en basinda. Hayatimda belirsizligi hic sevmedigimden gittim yaptirdim. Az da olsa bir fikrim olur diye. Kızlar ben uzun yillar bankacilik yaptim. Asker cocuguyum cok yer gezdim bu hayatta. Bu vesilelerle o kadar cok insan tanidim olay gördüm tecrübe sahibi oldum ki. Rabbimin kötü işi olmaz. Biz bu yola cikarken esimle hayirlisiysa olsun diye girdik. Degilse olmasin. Elimizden geleni yapip olmuyorsa vardir rabbimizin bir bildigi dedik. Şuan aynisini diyorum bu deger düsebilir birkac gün sonra ya da ileriki dönemlerde kaybedebilirim. Tabii ki üzülürüm ama kendimi eşimi yipratmam. Sizde yapmayin yapmayalim nolur. Rabbimden hep hayirlisini diliyorum hepimiz icin. Bu düsünlerim her durumda böyle olacak. Ve hep burada olacagim Allahin izniyle Sevinci artirip aciyi da paylasip azaltmak icin. Hepinizi öpüyor kocaman sariliyorummmm ❤
Yok canm saymiyoruzHadi bakalim bende denerim bi yapmayi ama daha cok var ooo6.ci gun dedigin transfer gununu saydinmi kuzu
Ben oglumda o zaman 7.ci gunde yapmisim. Transfer gununu sayarak 8.ci gun yapmistim kuzumYok canm saymiyoruz
Evet oyle yapmissinBen oglumda o zaman 7.ci gunde yapmisim. Transfer gununu sayarak 8.ci gun yapmistim kuzum
Kılavuzunda yazar canımErken gebelik testini illaa sabahmı yapmak lazım şimdi yapsam olur mu
Elinde 2 tane varsa yap gitsnErken gebelik testini illaa sabahmı yapmak lazım şimdi yapsam olur mu
Ay bir tanecik testim var. Yarın sabah yani 5.gün yapacağım. Yarın nöbetçi eczane bulup yine alırım. Test gününe kadar hobi olarak yaparım artık
Netten siparis ver dicem ama gelmesi 4 5 gunu bulur. Bende netten aldim ptt kargoya verilmis test gunumde gelir belkiKızlar predictor erken gebelik testi bulamıyorum. Yarın sabah test yapmak istiyorum. Başka marka öneriniz var mı
Almak için çıkıcam elimde yokkiElinde 2 tane varsa yap gitsnBen aksam yapmistim saat 10 gibi
Çok uzun sürer yarın sabah 9. günüm canımNetten siparis ver dicem ama gelmesi 4 5 gunu bulur. Bende netten aldim ptt kargoya verilmis test gunumde gelir belki
Iyi bakalim hayirlisi olsun. Daha cok gun Var onumde. Hayir siz yapiyonuz diye bende heevsleniyorumEvet oyle yapmissin1. Gun tutunmalar basladigi icin transfer gunu sayilmiyo
Al 4 5 taneAlmak için çıkıcam elimde yokki
Burada 20 TL demişti eczane normal testinde 4 TL almıştımAl 4 5 taneerken gebelik testi sordum eczanede 45 tl dedi nette 25 tl falan
Dogrudur canim valla bende 3 gun once sormusumdur. 45 i duyunca almadmm. Iki tanede normal gebelik testi aldim.Burada 20 TL demişti eczane normal testinde 4 TL almıştım
Ooo dondurulmusmu baya sabretmissin masaAllah sana hadi insaAllah guzel haberlerni bekliyoruzzÇok uzun sürer yarın sabah 9. günüm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?