- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.641
Hayırlı llsun kac cikti sonuc ve idrar testi yaptıysanız fotosu var mi
Ahahah demistin valla üstadım bu konuda daSana o gün idrar testin pozitif demiştim. :)
Gözün aydiiiinnnn
Cok sagol kuzummmm ❤Ayyy çokk sevindimhayırlı uğurlu olsun. Benim de 6.gün 25 çıkmıştı. Ama sonra iki günde ikiye katlamamıştı. Bu kadar erken evrede ikiye katlamayabilirmiş. Haberin olsun canım. Ama sonra çok yükselecek
Cok sagol canim tesekkür ederim darisi hepimizin basina insallah ❤Yaa cok sevındım seninle aynı gundu transfer gunumuz inşallah bnde pozıtıf sonuc alırım goxun aydın canım katlanarak artsın inşallah
Erken gebelik testi ise yariyor demekkiErken gebelik testinde hayalet ötesi cizgi vardi canimyani ben gözlükle zor secebildim. Ama arkafaslar gördu burada valla. Dün kaset yaptim hic bi sekilde cizgi yoktu onda hic cikmadi yani. O yüzden olmadi zaten kan veriyimde meraktan umut etmekten kurtulurum diye gittim. Yani kesinlikle anladim idrara karismasi icin en az transferin 10. Günü lazimmis sanirim
6. Gunde olur canim ben oyle yapmistimvalla sanirim sonuctan sonra gelecek. Allah tan iki tane aldim. En erken ne zaman belli olur acaba
Transfer sonrası kaçıncı gün oluyor canımKarından baktılar. 5+4 üm şu an
Gözün aydın bebek nasıldı benımkiler gözükmediKese yi ve bebeği gördük kızlar. 2 hafta sonra kalp atısı için çağirdilar. Herşeyin hayirlisi bakalım
Ayy hatrladım canm yaa hahaha sen negatf diye atmistin biz gordukErken gebelik testinde hayalet ötesi cizgi vardi canimyani ben gözlükle zor secebildim. Ama arkafaslar gördu burada valla. Dün kaset yaptim hic bi sekilde cizgi yoktu onda hic cikmadi yani. O yüzden olmadi zaten kan veriyimde meraktan umut etmekten kurtulurum diye gittim. Yani kesinlikle anladim idrara karismasi icin en az transferin 10. Günü lazimmis sanirim
Son adet tarihin ne canımKarından baktılar. 5+4 üm şu an
Cok aukur canim insallah hepiniz pozitif sonuclari alirsinizda hep birlikte geciririz sureciYa topigimizde gebelik takipleride basladi
Bu yaptığınız predictor erken gebelik olan mı yoksa hızlı genelik testi mi? Ankarada yaşıyorum bir sürü eczane baktık predictor erken gebelik testi yokEki Görüntüle 2709294 en üstteki bugun iyice silik değil mi 11.gunumdu 3.gun embriyosu. 2 siradaki dun
Ben yapmistim bos gebelik olunca silmistim gecen denemem deTotem yapıp hamilelik takvimi eklemek istiyorumsonra çok pişman olur muyum kızlar
Olmazsa üzülebilirsin canımTotem yapıp hamilelik takvimi eklemek istiyorumsonra çok pişman olur muyum kızlar
Canım bana her 3 günde 1 adet cam şişe takılıyor. Sıvı olanı kullanmıyorum ben beyaz olan omegaven kullanıyorumKizlar bagisiklik serum alanlar kac tane aldiniz bi seferde doktorum 2 tane beyaz olan omegaven 1 tane sıvı olandan yazmis siz nasl aldiniz
Ben sivida aliyorum ilk seferde 1 er tane aldim ikisinden simdi 2 ser tane yazmis boyle sey olurmu ya tek seferdemi alicam hepsini onu merak ediyorum yarin arayip ogrenicem mecburCanım bana her 3 günde 1 adet cam şişe takılıyor. Sıvı olanı kullanmıyorum ben beyaz olan omegaven kullanıyorum
Hadi bakalim bende denerim bi yapmayi ama daha cok var ooo6. Gunde olur canim ben oyle yapmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?