- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.873
- 298
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.581
Ne zaman çıkacak canım?Bilmiyorum kızlar yaptirdim isteHayırlısı artık bakalım ne cikacak.
Anladim canim dogrudur ama okadar doktora gittim hic boyle bisey duymadimPolar giyinip battaniyeye sarılmak bu kadar iyi havada vücudu çok ısıtır. Embriyo ısı yükselince ölür. O yüzden laboratuvarda belli bir ısıda tutuyorlar
Kızlar neden test yada kan vermek ıcın sabırsızlanıyosunuz 12 beklesenız keske
Kacinci gunundu kuzum bugun. Inanki kan vermeye gitmeye useniyorum ii gidiyosunuz yine. Hastane yuzu gormek istemiyorum hicBilmiyorum kızlar yaptirdim isteHayırlısı artık bakalım ne cikacak.
Yaa işte buuKızlaaaaar Bugünün Güzel Haberi Benden Gelsin❤ Ohh iyiki de gitmisim. 5. gün embriyosu 6. gün kan testi sonucum: 26,54 ❤ İnşallah hayirlisiyla artarak devam eder Tekrar pazartesi gidicem. Tiroid ilaci kullandigimdan TSH testi de yapildi iyi ki yapilmis cünkü 1 olan degerim 4.4 olmus ilacimi artirdi hoca. Sıpa 6 günde bile tsh degerime ortak olmus Kızlar insallah hepimizin degerleri artar. Tüm arkadaslar pozitif sonuclarini alir. Negatif olan arkadaslarda en kisa zamanda hayirlisiyla pozitif sonuclarini alirlar. İyi günde kötü günde buradan birbirimize hep destek tam destek ❤
Insallah olur canm insallah pozitif cikar❤Bende dayanamadım evime yakın sağlık ocağında kan verdim sonuç yarın çıkacakmışite ite 8. Günü ettim sonunda inşallah bişeyler çıkar çıkmazsa pazartesi test günüm artık o zamanda denerim
Maşallah Allah tamamına erdirsin inşallahKızlaaaaar Bugünün Güzel Haberi Benden Gelsin❤ Ohh iyiki de gitmisim. 5. gün embriyosu 6. gün kan testi sonucum: 26,54 ❤ İnşallah hayirlisiyla artarak devam eder Tekrar pazartesi gidicem. Tiroid ilaci kullandigimdan TSH testi de yapildi iyi ki yapilmis cünkü 1 olan degerim 4.4 olmus ilacimi artirdi hoca. Sıpa 6 günde bile tsh degerime ortak olmus Kızlar insallah hepimizin degerleri artar. Tüm arkadaslar pozitif sonuclarini alir. Negatif olan arkadaslarda en kisa zamanda hayirlisiyla pozitif sonuclarini alirlar. İyi günde kötü günde buradan birbirimize hep destek tam destek ❤
Hadi gozun aydinnn canimmmKızlaaaaar Bugünün Güzel Haberi Benden Gelsin❤ Ohh iyiki de gitmisim. 5. gün embriyosu 6. gün kan testi sonucum: 26,54 ❤ İnşallah hayirlisiyla artarak devam eder Tekrar pazartesi gidicem. Tiroid ilaci kullandigimdan TSH testi de yapildi iyi ki yapilmis cünkü 1 olan degerim 4.4 olmus ilacimi artirdi hoca. Sıpa 6 günde bile tsh degerime ortak olmus Kızlar insallah hepimizin degerleri artar. Tüm arkadaslar pozitif sonuclarini alir. Negatif olan arkadaslarda en kisa zamanda hayirlisiyla pozitif sonuclarini alirlar. İyi günde kötü günde buradan birbirimize hep destek tam destek ❤
Çok tebrik ederim canım sağlıkla artsın değerin inşallahKızlaaaaar Bugünün Güzel Haberi Benden Gelsin❤ Ohh iyiki de gitmisim. 5. gün embriyosu 6. gün kan testi sonucum: 26,54 ❤ İnşallah hayirlisiyla artarak devam eder Tekrar pazartesi gidicem. Tiroid ilaci kullandigimdan TSH testi de yapildi iyi ki yapilmis cünkü 1 olan degerim 4.4 olmus ilacimi artirdi hoca. Sıpa 6 günde bile tsh degerime ortak olmus Kızlar insallah hepimizin degerleri artar. Tüm arkadaslar pozitif sonuclarini alir. Negatif olan arkadaslarda en kisa zamanda hayirlisiyla pozitif sonuclarini alirlar. İyi günde kötü günde buradan birbirimize hep destek tam destek ❤
BendeHadi gozun aydinnn canimmmsira bizde insaAllah Ama 6.ci gun en fazla idrar testi yaparim
Kızlaaaaar Bugünün Güzel Haberi Benden Gelsin❤ Ohh iyiki de gitmisim. 5. gün embriyosu 6. gün kan testi sonucum: 26,54 ❤ İnşallah hayirlisiyla artarak devam eder Tekrar pazartesi gidicem. Tiroid ilaci kullandigimdan TSH testi de yapildi iyi ki yapilmis cünkü 1 olan degerim 4.4 olmus ilacimi artirdi hoca. Sıpa 6 günde bile tsh degerime ortak olmus Kızlar insallah hepimizin degerleri artar. Tüm arkadaslar pozitif sonuclarini alir. Negatif olan arkadaslarda en kisa zamanda hayirlisiyla pozitif sonuclarini alirlar. İyi günde kötü günde buradan birbirimize hep destek tam destek ❤
Ayyy çokk sevindimKızlaaaaar Bugünün Güzel Haberi Benden Gelsin❤ Ohh iyiki de gitmisim. 5. gün embriyosu 6. gün kan testi sonucum: 26,54 ❤ İnşallah hayirlisiyla artarak devam eder Tekrar pazartesi gidicem. Tiroid ilaci kullandigimdan TSH testi de yapildi iyi ki yapilmis cünkü 1 olan degerim 4.4 olmus ilacimi artirdi hoca. Sıpa 6 günde bile tsh degerime ortak olmus Kızlar insallah hepimizin degerleri artar. Tüm arkadaslar pozitif sonuclarini alir. Negatif olan arkadaslarda en kisa zamanda hayirlisiyla pozitif sonuclarini alirlar. İyi günde kötü günde buradan birbirimize hep destek tam destek ❤
Yaa cok sevındım seninle aynı gundu transfer gunumuz inşallah bnde pozıtıf sonuc alırım goxun aydın canım katlanarak artsın inşallahKızlaaaaar Bugünün Güzel Haberi Benden Gelsin❤ Ohh iyiki de gitmisim. 5. gün embriyosu 6. gün kan testi sonucum: 26,54 ❤ İnşallah hayirlisiyla artarak devam eder Tekrar pazartesi gidicem. Tiroid ilaci kullandigimdan TSH testi de yapildi iyi ki yapilmis cünkü 1 olan degerim 4.4 olmus ilacimi artirdi hoca. Sıpa 6 günde bile tsh degerime ortak olmus Kızlar insallah hepimizin degerleri artar. Tüm arkadaslar pozitif sonuclarini alir. Negatif olan arkadaslarda en kisa zamanda hayirlisiyla pozitif sonuclarini alirlar. İyi günde kötü günde buradan birbirimize hep destek tam destek ❤
Evet canım doktor bana da günlük hayatına devam et dedi. Erkek kafası işte. Sanıyor ki kadınlar evde oturup tv izliyor.Anladim canim dogrudur ama okadar doktora gittim hic boyle bisey duymadim
Baktım canım bana bir ampul yazmışAyyyy acaba ben mi yanlış yapıyorum. Öncekinde ben de iki tane yapıyordum. Hemen reçeteye bakayım
Doktor hep öyle reçete etti bana canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?