- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.181
evet dondurulmş çözldgnde %100 canlılıgını sürdüryo demşlerdiBen de geçmişte 6.gün öğrenmiştim. Hayırlı olsundondurulmuş di mi
Hayırlı olsun canımEki Görüntüle 2708782 Eki Görüntüle 2708782 kızlar 5.gün embriyosu transferi oldum bugün transferin 6.günü dayanamadım test yaptım böyle çıktı5. dk sonunda ki görüntü bu yorumlarınıza ihtiyacım var
Hayırlı olsun. Benim de 5.gün dondurulmuş ama yüzde il ilgili bir şey söylemedilerevet dondurulmş çözldgnde %100 canlılıgını sürdüryo demşlerdi
Merhabalar berfu hocada rahim dinlendirme ücreti var mı acaba. Burada bi kaç kişi yazmış ama?
Canimmmm hamilesinEki Görüntüle 2708782 Eki Görüntüle 2708782 kızlar 5.gün embriyosu transferi oldum bugün transferin 6.günü dayanamadım test yaptım böyle çıktı5. dk sonunda ki görüntü bu yorumlarınıza ihtiyacım var
Gözün aydın degerin katlanarak artsın insallahKızlar sonucum çıktı değerim 160
Evet canım tektiCanimmmm hamilesintebriklerrrrrrr tek embriyomuydu
Sağoş canım Amin inşallahGözün aydın degerin katlanarak artsın insallah
Rabbim tamamına erdirsin inşallah :)Kızlar sonucum çıktı değerim 160
Amin inşallah canım sizede nasip etsin inşallahRabbim tamamına erdirsin inşallah :)
Benimde iki gözüm dereceli ona rağmen gözlüksüz farkettimBenim 5. gün embriyosu cumartesi oldu daha transferim tutamadim kendimi öglen test alip yaptim sacma bi sekilde fotunu cektim belki silik cikar diye ama gözümde bozuk biraz o kadar siligini de görememistim sagolsun arkadaslar görmüs gözlükle bende baktim o zaman gördüm bu kadar erken tabii ki cikmaz ama bakalim 2 gün sonra bir kaset testim var sabah onu yapicam hayirlisi
Canım tebrikler inşallah benim dE böyle çıkarKızlar sonucum çıktı değerim 160
İnşallah çıkar canımCanım tebrikler inşallah benim dE böyle çıkar
Igneden korkuyorum
Şimdi bana bi söyler mısın kacinci günden beri idrar testlerin pozitifti iğnenin ve transfer in kacinci günleriEvet canım tekti
Hadi hayirli olsuuunKızlar sonucum çıktı değerim 160
Tebrik ederim canm gözün aydın inşallah güzelce devam ederKızlar sonucum çıktı değerim 160
Kizlar gebelik çizgisi tam koyulasmiyor.dun aksam yaptim bi de az once ince çıkıyor.transferin 10.gunu bugun 3.gun embriyosu. Kimyasal olmasından korkuyorum daha önce de yasadim
Hayirli olsun yaptığınız testlerin fotosu varsa atabilir misiniz.benim testlerim de ayni gibi 2 gundurBenim hemen hemen aynı hergün ben farkedemedim koyulaştıgını 5 . Gün silikti sadece sonra hep aynı koyulukta
Bisey olmaz canm korkma dikkat et sen cogalmasin ishalin su ic bol bolKızlar merhaba bugün transferimin 9. Günü isal oldum 3. Gün embiriyosu transferi olmuştum hiç başına gelen var mı? Teleşlandım çok
Edeceğim canım amin inşallahHadi hayirli olsuuundarisi basimiza dua et bize
Tebrik ederim canim, kat kat artsin insallahKızlar sonucum çıktı değerim 160
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?