- 29 Ekim 2019
- 6.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.201
Göbekten bacaktan nerden buldumsa vurdum. Kolumu bacağımı bırakmayı göze aldımNe güzel yazmışsınEvet sonu güzel bitince hepsi unutuluyor Ben hep tek başına vurdum iğneleri. Aslında şimdi progestanı göbekten vurduğum için şükrediyorum. Dört yıl önce kalçadan vuruluyordum her gün.
Hem göbek mosmor, hem oturup kalktıkça kalçada inanılmaz bir acı. Hem de iğne vurulmak için sürekli dışarı çıkmak gerekiyor, arabaya binmek gerekiyor. Bir şey olur mu korkusu. Bir de biz hiçkimseye tedaviyi söylemedik. Her şeyi içimde yaşadım. 18 embriyodan hiçbirini dondurmadık dediler. Dünyam başıma yıkıldı. Üç ay ağladım. Meğer dondurup unutmuşlar
Kanama şeklinde oldu canim. 12 saat boyunca leke geldi ilk iki saat kandı sonra rengi döndü. İki kesemin ortasında pıhtı oluşmuş. Onuda sancı ile atmış vücut birazı halen vardı bir sonrakine kalmamıştı vücut emiyormuş.8. Haftada pıhtı atması nasıl oldu canım?
Senin 9. Gün dü test günü tekrar yapsanBenim negatif
Transferden sonraki 5. Günden beri pozitif çıkıyor canım. Bugun 9. GünŞimdi bana bi söyler mısın kacinci günden beri idrar testlerin pozitifti iğnenin ve transfer in kacinci günleri
Suankii transfer olan embriyomus genetikten gelmisti 3 sene once . 7 tanesine islem yapilmadi . Ugrasmak istemiyoruz artik suan bir oglumuz var o da tup bebek o da genetikten gelmisti. Yani bu da tutarsa tutar tutmazsa Rabbim normal yolla nasip eder insaAllah.Neden canım?
Valla bende pek yatmadım , ben sürekli yatmakla bi alakasını olduğunu düşünmüyorum ama tabi içimiz rahat etmiyor o ayrıKizlar eve geldim sukur cay icicem.simdi benim gibi yapan varmiYatmak nedir ya yatamam inanki
Bence üç gün dinlen, sonra normal hayatına dön canım. Sen bilirsin tabii kiKizlar eve geldim sukur cay icicem.simdi benim gibi yapan varmiYatmak nedir ya yatamam inanki
Yok kuzum yatmak mumkun degil ama otururumBence üç gün dinlen, sonra normal hayatına dön canım. Sen bilirsin tabii ki
Kızım da 3 yaşında. Yatınca karnıma zıplıyorYok kuzum yatmak mumkun degil ama otururumOglum tepeme cikiyor valla
Valla suan icim.cok rahat yatmani onermem dedi doktor. Kan akisi icin normal yurucez evde. Banyo yapicam birazdan sikinti olmazmis. Namazlarimi falan oturarak kilicam. Resmen uzerimden buyuk bir yuk kalkmis gibi hissediyorum .Valla bende pek yatmadım , ben sürekli yatmakla bi alakasını olduğunu düşünmüyorum ama tabi içimiz rahat etmiyor o ayrı
Benim de kaynvalidem bakiyor yanimda ama durmuyor veletKızım da 3 yaşında. Yatınca karnıma zıplıyorAnnemin yanında Bugün
Sen böyle stressiz olduğun sürece tutacak inşallah canım , oğluna kardeş gelecekValla suan icim.cok rahat yatmani onermem dedi doktor. Kan akisi icin normal yurucez evde. Banyo yapicam birazdan sikinti olmazmis. Namazlarimi falan oturarak kilicam. Resmen uzerimden buyuk bir yuk kalkmis gibi hissediyorum .
InsaAllah kuzum benim insaAllahKızlar şimdi yakın eczaneye gidip geldim. Karnımda ufak ufak ağırlar var. İnşallah minnoştur yaa
InsaAllah kuzum valla sifir stresSen böyle stressiz olduğun sürece tutacak inşallah canım , oğluna kardeş gelecek
Ayy hosgeldn ben yatiyorm uzaniyorm vallaKizlar eve geldim sukur cay icicem.simdi benim gibi yapan varmiYatmak nedir ya yatamam inanki
Icin rahat edicekse git bi ozelde yaptir canm ben doktor daha verme dedigi halde rahatlamak icin yapmistimKizlar kizlar bugun depresifim dun kimyasal olan arkadastan cok etkilendimİnsallah hepimizin yuzu gulsun. O arkadasimiz da insallah yeniden hamile kalir ve saglikla kucagina alir. Dunden beri dusunuyorum ya benim de kimyasalsa diye. Doktor istemedi ama acaba bir kan daha mi versem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?