- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.141
Kaçıncı gün embriyosuydu canımBu sabah daaa test yaptım yine negatif 7. Günüm 3. Testim silik çıkanlar normal testmi yaptınız erken gebelik testimi yaptınız bu gece sabaha karsı 5 te kasık ağrısıyla uyandım adet olmadan bir hafta öncede böyle ağrılarım oluyordu çok meraktayım ya
Bende verdim bugün inşallah güzel sonuç alırız beraber hayırlısıylaBen yoldayım hastaneye kan vermeye gidiyorum lütfen dua edin
Hayrlı sonuclarla gel canımBen yoldayım hastaneye kan vermeye gidiyorum lütfen dua edin
Geriden geliyordu gelişimi 7. Güne gitmişti öyle dondurdularKaçıncı gün embriyosuydu canım
O zamn söyle düşün daha gec sürecek tutunması beta salgılanması falan sakın teste bakıp üzülme ve tekrar idrar testi yapma canım test gününde kan verirsinGeriden geliyordu gelişimi 7. Güne gitmişti öyle dondurdular
Hayirlisiyla al gel bebegini canimm
Sonucunu heyecanla bekliyorum valla.Bende verdim bugün inşallah güzel sonuç alırız beraber hayırlısıyla
Insallah bir kez daha sağlıklı.kismet olur hepimizeHg canım..ben de 38 yaşındayım kızım normal yollarla oldu. Sonra bi kez normal yolla hamile kalıp 17 haftalık bebeğimi kaybettim ve sonra 5.5 senedir olmolmuyor.
Insallah hosbuldum canimHosgeldin aramizainsallah buda tutunur tekrar anne yapar seni❤
Şimdi raporluyum, kızımı da anneme bıraktım. Rahat rahat uyuyorum
InsaAllah kuzum bu bizim son sansimiz 7 tan3 embriyoyu iptal ettircez.İnşaAllah transfer çok güzel geçer canım hepinize dua ediyorum. İkinciye gerek kalmadan sıkı sıkı tutunsun meleğin sana.
Hayırlı olsun İnşallah. Benimde cumartesi nasipse. 26 ekim demişsiniz pazartesimi sizinki? Bu arada sizi sanırım diğer topikte görmüştüm prof.dr. Berfu Demirdemi tedavi oluyorsunuz?Bu arada kızlar atladım pat diye ortalığa ama tanitwyim kendimi
Benim de 26 Ekim yani cumartesi günü transferim olacak inşallah olumlu sonuçlar alırız hepimiz..38 yaşındayım gene tüp bebekle olan 6 yaşında bir kızım var
Ben de oyle canim kol bacak karin 8 ay boyunca vuruldumKoldan da vuruluyor. Karnım çok büyüyüp gerginleşince ben de kolumdan vurmaya başlamıştım
Benim tek embriyom var onun da gelişimi geriden geliyordu 6.gune götürdüler o güne kadar gelebildi 5bb dedilerGeriden geliyordu gelişimi 7. Güne gitmişti öyle dondurdular
Ayy kafamı kaldi yok yanlış yazmışım cumartesi günü 24 ünde:)Hayırlı olsun İnşallah. Benimde cumartesi nasipse. 26 ekim demişsiniz pazartesimi sizinki? Bu arada sizi sanırım diğer topikte görmüştüm prof.dr. Berfu Demirdemi tedavi oluyorsunuz?
Evet berfu hocamda oldum tedavimi 6 yumurta toplandi 1 tane kaldı elimde insallah can bulur bende sagliklaHayırlı olsun İnşallah. Benimde cumartesi nasipse. 26 ekim demişsiniz pazartesimi sizinki? Bu arada sizi sanırım diğer topikte görmüştüm prof.dr. Berfu Demirdemi tedavi oluyorsunuz?
Merhabalar berfu hocada rahim dinlendirme ücreti var mı acaba. Burada bi kaç kişi yazmış ama?Evet berfu hocamda oldum tedavimi 6 yumurta toplandi 1 tane kaldı elimde insallah can bulur bende saglikla
Sağlıkla tutunurlar inşallah canımBenim ikiz kiz kardesim varannem hic istemedi ikiz cok zor diye ama simdi istiyo olsn ikitane olsn beraber bakariz diyo benim son iki embriyom kalmisTi Onlarida transfer ettik bu denemede
Benimkiside 4 bcBenim tek embriyom var onun da gelişimi geriden geliyordu 6.gune götürdüler o güne kadar gelebildi 5bb dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?