- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.161
İnşallah. Bende Berfu hocanın hastasıydım orda histeroskopi olmuştum tüp bebeğe devam edemedim pandemiden dolayı ertelenmişti. O sırada kendin dene istersen, kan sulandırıcı kullanırsın dedi. Bende hemen hamile kaldım ama 9 haftalıken kürtaj oldum. Sonra Istanbula taşınmak zorunda kaldık. Şimdi Istanbulda devam ettiriyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun İnşallah.Evet berfu hocamda oldum tedavimi 6 yumurta toplandi 1 tane kaldı elimde insallah can bulur bende saglikla
HamilesiiinEki Görüntüle 2708782 Eki Görüntüle 2708782 kızlar 5.gün embriyosu transferi oldum bugün transferin 6.günü dayanamadım test yaptım böyle çıktı5. dk sonunda ki görüntü bu yorumlarınıza ihtiyacım var
AA benimdeGeriden geliyordu gelişimi 7. Güne gitmişti öyle dondurdular
beniöde böyleydi canım ama ben çatlatma vurulduğum içim sevinemedim bugün kan verdim inşalşah sevineceğim.. çatlatma vurulmadıysan hamilesinEki Görüntüle 2708782 Eki Görüntüle 2708782 kızlar 5.gün embriyosu transferi oldum bugün transferin 6.günü dayanamadım test yaptım böyle çıktı5. dk sonunda ki görüntü bu yorumlarınıza ihtiyacım var
Tebrikler canım hamilesinEki Görüntüle 2708782 Eki Görüntüle 2708782 kızlar 5.gün embriyosu transferi oldum bugün transferin 6.günü dayanamadım test yaptım böyle çıktı5. dk sonunda ki görüntü bu yorumlarınıza ihtiyacım var
7. Gün embriyosumu senindeAA benimde
beniöde böyleydi canım ama ben çatlatma vurulduğum içim sevinemedim bugün kan verdim inşalşah sevineceğim.. çatlatma vurulmadıysan hamilesin
dondurulmuş embriyo transferiydi çatlatma vurulmadımAA benimde
beniöde böyleydi canım ama ben çatlatma vurulduğum içim sevinemedim bugün kan verdim inşalşah sevineceğim.. çatlatma vurulmadıysan hamilesin
maşallah hamilesin Rabbim tamamına erdirsinEki Görüntüle 2708782 Eki Görüntüle 2708782 kızlar 5.gün embriyosu transferi oldum bugün transferin 6.günü dayanamadım test yaptım böyle çıktı5. dk sonunda ki görüntü bu yorumlarınıza ihtiyacım var
O zaman hamişsindondurulmuş embriyo transferiydi çatlatma vurulmadım
8. Haftada pıhtı atması nasıl oldu canım?Nasıl pıhtı varken vermedi canım. Bende yok 8 genimr bakıldı pıhtı sorunum çıkmadı. Ama tedavi ilaçları yapıyor dedi doktorum ve birazda kanın koyu her ihtimale karşı verelim dedi. Son tedavi olduğum merkezde yine aynı şekilde. Hem iğne vuruldum hem coaspirin kullandım. Buna rağmen 8. Haftada pıhto attım. Ve bunları vurulmasam Allah bilir ne olurdu dedim. Başka bir hekimden de onay mı alsan.
Hayılı olsun İnşallah. Hamilelik gözüküyor.Eki Görüntüle 2708782 Eki Görüntüle 2708782 kızlar 5.gün embriyosu transferi oldum bugün transferin 6.günü dayanamadım test yaptım böyle çıktı5. dk sonunda ki görüntü bu yorumlarınıza ihtiyacım var
Ben de geçmişte 6.gün öğrenmiştim. Hayırlı olsunEki Görüntüle 2708782 Eki Görüntüle 2708782 kızlar 5.gün embriyosu transferi oldum bugün transferin 6.günü dayanamadım test yaptım böyle çıktı5. dk sonunda ki görüntü bu yorumlarınıza ihtiyacım var
Sizin bugün kaçıncı gününüzdü? Benim 7. Günüm ama evde test yapmaya da kan vermeye de korkuyorum. Olumsuz bir sonuç görmek istemiyorumBende verdim bugün inşallah güzel sonuç alırız beraber hayırlısıyla
9. Günüm canımSizin bugün kaçıncı gününüzdü? Benim 7. Günüm ama evde test yapmaya da kan vermeye de korkuyorum. Olumsuz bir sonuç görmek istemiyorum
Ne zaman sonuç çıkacak canım ?9. Günüm canım
Evet evet çift embriyonprmalde 4kat artınca ikiz deniyor ama saat fark edermiki 4kat artmamış ama 3kattan fazl
benimkide seninki gıbıydı hamilesin canım gözünaydınçok teşekkürler arkadşlar içimi rahatlttnz
Neden canım?InsaAllah kuzum bu bizim son sansimiz 7 tan3 embriyoyu iptal ettircez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?