- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.661
Size bayagi igne vermişler...Nerede yaptırdınız?Bana sadece estrofem,coraspin,prednol o da 5 gun,ve prolutex igne verdi...Vitamin olarakta pregnacare kullandim...yani oksapar igneyi cok kisi de duydum...Neyi sagliyor acaba,doktorum vermediProgestanı fitil olarak günde 3 tane kullandım,estrofem çarkıfelek şeklinde hap günde 3 defa yada bunun yerine bantta verebiliyor bazı doktorlar, pregnecare kullandım günde 1 tane transferden sonrada oksapar iğne prolutex iğne progestana devam coraspin prednol hep ve prumolut-n iğne
Aslinda sıkisik olmak rahmin tam gorunmesini sagliyor sanirim. Daha iyi.:) sen hic stres yapma kuzum hayirli haberler ver insaAllah bizedeAynen bende o şekildeydim. Aslında burada okuduklarım nedeni ile kesinlikle çok sıkışmadan gideceğim demiştim. Ama hemşire altınıza kaçıracak gibi olmadan transfere gitmenize izin vermem dediHatta transfer sonrası sürgü kullanmak zorunda kaldım. Umarım bu kadar sıkışık olmam tutunmayı olumsuz etkilemez
Ben hic test yapmadimm (gururlu ifadeBu arada benn idrar testi yapmistim cikmisti canim sen yaptinmi.
Tekti canim. InsaAllah gorun hepiniz valla okadr cok isterimkiOyy oyle bir deger gorsem dusup bayilirim herhaldedaha once hic pozitifi goremedim. Tek miydi senin cift miydi canim bu degerle?
Vayy seni tebrik ediyorumBen hic test yapmadimm (gururlu ifade)
Ayy insallahh allahim nasip etsinn cok duygusalim bugun biri dokunsa aglicamTekti canim. InsaAllah gorun hepiniz valla okadr cok isterimki
Aynen soz verdim kendime yapmicam dedim. Ama itiraf edeyim dün yapsam mi diye dusundum bu sefer de esim izin vermediVayy seni tebrik ediyorumbizede o sabirdan versin Rabbim 8.cigun yapmistim ben
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallahKizlar bugun test gunummtransferin 9.gunu 5.gun embriyosu eger pozitifse kan degeri kaclarda olmali acaba
Kac cikti insulin? Paketli gida tatliyi kes egzersizle dusurursun kullandigimiz ilaclar yukseltiyor cunku. Takma kafana bi etkisi olmaz sonra birakcan zaten. Ama degerin kac cikti ki baslamayi uygun gorduler? 100 un cok mu ustundeKızlar bende başladım dondurulmuş transfer için bugün.doktor adetlerim düzenli olduğu için natürel tercih etti insallah iyi ilerler herşey. Bu arada insülin direncim varmış hafif düzeyde yeni öğrendim bunun içinde ilaç başladı ne gibi bir etkisi olur bilemiyorum artık
Değerler değişiyor canım sen değere takılma önemli olan pozitif olması ve değerin katlanması iki günde birOyy oyle bir deger gorsem dusup bayilirim herhaldedaha once hic pozitifi goremedim. Tek miydi senin cift miydi canim bu degerle?
Hadi guzel haberler ver bize insallahKizlar bugun test gunummtransferin 9.gunu 5.gun embriyosu eger pozitifse kan degeri kaclarda olmali acaba
Sonucunuzu sabirsizlikla bekliyorumm.Cunku ayni belirtileri yaşadık ve ben ilk defa o belirtileri yasadim.39 yasindayim ve hic hamile kalmadim o duyguyu hepimizin yasamasi dilegiyle...Bence 5.gün embriyosu oldugu icin 100 civarı bir deger olacak gibiKizlar bugun test gunummtransferin 9.gunu 5.gun embriyosu eger pozitifse kan degeri kaclarda olmali acaba
Pozitif pozitf degerlrini bekliyoruz canım benimAynen soz verdim kendime yapmicam dedim. Ama itiraf edeyim dün yapsam mi diye dusundum bu sefer de esim izin vermedidun hizli gecti zaten. Bakalim bugune kismet
InsalahHadi guzel haberler ver bize insallah❤
Cok fazla belirti yasiyorum daha once bu kadar ben de hic yasamamistim. Umarim psikolojik degildirSonucunuzu sabirsizlikla bekliyorumm.Cunku ayni belirtileri yaşadık ve ben ilk defa o belirtileri yasadim.39 yasindayim ve hic hamile kalmadim o duyguyu hepimizin yasamasi dilegiyle...Bence 5.gün embriyosu oldugu icin 100 civarı bir deger olacak gibiBenim de kan testi yarın boyle bekliyorum
yok ben dun sabah yapmıstım bıde akşam nasıl goruncek dıye yaptım o sebeple bugun yıne akşam yapcamSen idrar testi yapmadınmıı? Gerçekten tebrik ediyorumben resmen sabah olsun da test yapayım kafasındayım
bende cok merak edıyorummInsalahhemen buraya yazacagim zaten
Tebrik ederim canım.yok ben dun sabah yapmıstım bıde akşam nasıl goruncek dıye yaptım o sebeple bugun yıne akşam yapcamakşam da böyle cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?