- 18 Haziran 2019
- 1.304
- 1.733
- 38
- Konu Sahibi karamel Latte
- #3.681
5.gun embrıyosu transfer gununu saymazsak 8.gunumTebrik ederim canım.❤ Senin kaçıncı günün? Kaçıncı gün embriyosu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5.gun embrıyosu transfer gununu saymazsak 8.gunumTebrik ederim canım.❤ Senin kaçıncı günün? Kaçıncı gün embriyosu?
İlk testini kaçıncı gün yaptın acaba?5.gun embrıyosu transfer gununu saymazsak 8.gunum
5.gun yaptım yıne transfer gununu saymıyorum.Erken gebelık testı yapmıstım onu da buraya atmıstım hatta nırmal test cok silik cıkmıstı ama ertesı gun normal testte belırdıİlk testini kaçıncı gün yaptın acaba?
Güzel haberlerini bekliyoruzKizlar bugun test gunumm transferin 9.gunu 5.gun embriyosu eger pozitifse kan degeri kaclarda olmali acaba
Cok tesekkur ederim insallahhGüzel haberlerini bekliyoruz☺
Amin amin inşallah Yaşadıklarımız sizinle çok benziyor siz ilk denmede evladınızı kucağınıza almışsınız Allahım bana da nasip eder umarımAslinda sıkisik olmak rahmin tam gorunmesini sagliyor sanirim. Daha iyi.:) sen hic stres yapma kuzum hayirli haberler ver insaAllah bizede
Kan testi gunun ne zaman?Bugun benim 9. Günüm 3. Gün embriyosu test yaptim negatif olsaydi cikardi artik galiba umutlarım tükendi
Salı günüKan testi gunun ne zaman?
3.gün embriyosu için 9.gün idrar testi çok erken canım .2 gün daha bekleyip kan verBugun benim 9. Günüm 3. Gün embriyosu test yaptim negatif olsaydi cikardi artik galiba umutlarım tükendi
Evet benim bu gün yedinci gün Perşembe belli olacak ama üçüncü gün embriyo bilemiyorum allahım hayırlısını ver diyorumTransferiniz yapildimi . Eger yapildiysa benimde hic bir belirtim yoktu. :)
Bence kan testini gormeden umutsuzluga kapilmaSalı günü
Akinti göğüs hassasiyeti filan var miEvet benim bu gün yedinci gün Perşembe belli olacak ama üçüncü gün embriyo bilemiyorum allahım hayırlısını ver diyorum
Çok az akıntı hiç bir şey yok hiç bir şey olmadı benceAkinti göğüs hassasiyeti filan var mi
Inşallah senin sonucun pozitif gelirBence kan testini gormeden umutsuzluga kapilma
InsaAllah kuzumm masaAllah sna 7 gun dayanmissin. Hayirli.mutlu olacagin haberler al insaAllah bizede haber ver bizde mutlu olalimEvet benim bu gün yedinci gün Perşembe belli olacak ama üçüncü gün embriyo bilemiyorum allahım hayırlısını ver diyorum
Öyle düşünme bazı insanlarda idrara geç geçiyor. Hatta kanda pozitifi gören arkadaşlar var idrar hala negatifBugun benim 9. Günüm 3. Gün embriyosu test yaptim negatif olsaydi cikardi artik galiba umutlarım tükendi
Allah yardimcin olsun canim. Ben 6 gebelik gecirdim 1 ini dogurabildim sadece. Ve her hamileligmde belirtilerim asiri degisikti. Gelip gorebilceginiz butun belirtileri yasamistim. Ama tup bebek yaptirdim 6ci gebeligimi. Hic bir belirtimm yoktu ama sonuc olumluydu. InsaAllah seninde oyle olur kuzumbenimde ilkinde tutmuştu ve göğüs hassasiyeti coktu.ikincisinde hiçbir yoktu negatifti. su an yine yok sadece akinti var ve ümitsizim iyice.ilk gebeliğin 33.hafta erken doğum da kaybettim .sabah lh testi yaptım hic cikmadi 3 gun embriyosu 6.gunum