- 22 Kasım 2019
- 554
- 730
- 32
- Konu Sahibi karamel Latte
- #3.041
Bende ordan bakiyorum surekli ama cikmadi hala yarina kaldi sanirimSağlık ocağı geç çıkarıyor sonuçları benim ertesi gün sabah çıkmıştı internet sorgulama koduyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ordan bakiyorum surekli ama cikmadi hala yarina kaldi sanirimSağlık ocağı geç çıkarıyor sonuçları benim ertesi gün sabah çıkmıştı internet sorgulama koduyla
Bazen gece 12 gibi de çıkıyor 1 kere öyle çıktı benim birinde de sabah 6 da çıktıBende ordan bakiyorum surekli ama cikmadi hala yarina kaldi sanirim
Ağrılara takılma canım olabiliyor ağrılar ilaçlardan kaynaklıHepimiz korkuyoruz dedigin gibi valla, benim bugun bir de regl olacak gibi kasik agrim var baya, iyice korktum
Hoş geldin aramıza canım hemen seni de listeye ekliyorum Burada bekleyeceğiz bu zor süreciHerkese merhabaa benimde bugün transferim oldu 3.denemem 2 embriyo transfer edildi en zor kısım bu beklemek sayfada pozitifleri görünce bende yazmak istedim
Canım şöyle söyleyeyim Benim ilk denemem başarısız olunca doktorum genetik kan vermemi ve kan pıhtılaşması için kan vermemi istedi Bunlar temiz çıkınca histeroskopi yapıp Rahime çizik atacağım o şekilde transfer edeceğim dedi böyle denedik tuttu Evet ama boş gebelik oldu Şimdi ise bağışıklık serumu ve pihtilasmam olmamasına rağmen kan sulandırıcı iğne verdi.Merhaba kızlar bisey sorucam iki kere 5.gün embriyosu 2 emriyo transferi oldum ikisi de negatif peki bu süreçten sonra doktorun işleyişi ne olabilir 1 tanesi bile tutunamıyor akıl verin moralim okadar bozukki
Benım akşam 9 buçukta çıktı dünKizlar bugun 11 de kan verdim saglik ocaginda sonucum daha cikmadi bu saatten sonra cikarmi sizce yoksa yarinmi cikar bugun degerimi bildirmem lazimdi ya
Hadi bakalım Hoşgeldin nasıl geçti bir sıkıntı çıkmadı inşallahAldım kuzumm miniklerimi sağlika tutunurlar insallah
Insallah yerlesme kanamasidir test yapicak misinBen de 7 ekim günü transfer oldum , bugün 9. gün ve kahverengi lekelenmem oldu kahverengi pembemsi yaa çok korkuyorum tutmamıstır diye sizce bi sorun var mıdır ? Ya Allahım o kadar kötü bir durum ki inşallah bi sıkıntı olmamıştır
Canım yerleşme kanamasıdır O hemen Kan Ver ona göre doktorun iğne falan uygularBen de 7 ekim günü transfer oldum , bugün 9. gün ve kahverengi lekelenmem oldu kahverengi pembemsi yaa çok korkuyorum tutmamıstır diye sizce bi sorun var mıdır ? Ya Allahım o kadar kötü bir durum ki inşallah bi sıkıntı olmamıştır
Pazar gününü bekliycem ama çok korkuyorum moralim çok bozuldu hemşireyi aradım dinlen ilaçlarına devam et dediInsallah yerlesme kanamasidir test yapicak misin
Hayirli olsun aramiza hosgeldin Transfer sonrasi hic bir sikinti olmuyor zaten o ana kaptiriyorsun. Idrarmis aciymis bir sey hissetmiyorsun transferden sonra da altina surgu isteyebilirsin yattigin yerde tuvaletini de yaparsin Hayirli haberlerin olsunKızlar Merhaba Rabbim hepimize bebeklerimize hayırlısıyla doğru zamanda kavuşmayı nasip etsin Ben cumartesi transfer olacağım. Tek embriyo istedik biz. Polip var ama ilkini bu şekilde denemek istedik biz. Antalya memoriale gidiyoruz. Yaşım 37. 3 embriyomuz daha kalacak sonrası icin. Cok heyecanliyim. cok zor süreclermis gercekten. Rabbim rmeklerimizi boşa cikarmasin Beni de listeye eklermisiniz ? Transfer sirasinda bir zorluk oluyor mu ? İdrara sıkışıkken spekulum takilirken zor olmuyor mu ? Acı vs zor geciren arkadaş oldu mu? Tuvalete gitmeden ne kadar yattiniz ? Hepinize Sevgiler ❤
Canım hemşireyi aradim dinlen pazar gününü bekle dediCanım yerleşme kanamasıdır O hemen Kan Ver ona göre doktorun iğne falan uygular
Canım hemşireyi aradım dinlen pazar günü kan ver dediCanım yerleşme kanamasıdır O hemen Kan Ver ona göre doktorun iğne falan uygular
Hoş geldin aramıza hemen seni de listeye ekliyorum Korkma Hiçbir sıkıntı olmuyor o alet takılırken acı hissetmiyorsun Çünkü idrara sıkışık olduğun için o an düşündüğün tek şey onu tutmak oluyor merkeze göre değişir bazılarını hiç kaldırmıyorlar altına sürgü veriyorlar bazılarına kalkabilirsin diyorlar bana 25 dakika sonra kalkıp tuvalete gidebilirsin demişlerdi ama ben tutabildiğim kadar tutuyorum sonra kalkıp tuvalete gittim.Kızlar Merhaba Rabbim hepimize bebeklerimize hayırlısıyla doğru zamanda kavuşmayı nasip etsin Ben cumartesi transfer olacağım. Tek embriyo istedik biz. Polip var ama ilkini bu şekilde denemek istedik biz. Antalya memoriale gidiyoruz. Yaşım 37. 3 embriyomuz daha kalacak sonrası icin. Cok heyecanliyim. cok zor süreclermis gercekten. Rabbim rmeklerimizi boşa cikarmasin Beni de listeye eklermisiniz ? Transfer sirasinda bir zorluk oluyor mu ? İdrara sıkışıkken spekulum takilirken zor olmuyor mu ? Acı vs zor geciren arkadaş oldu mu? Tuvalete gitmeden ne kadar yattiniz ? Hepinize Sevgiler ❤
Tamam öyleyse Sen yine de içim rahat etsin dersen bir idrar testi al yap Çünkü yerleşme kanaması büyük ihtimalleCanım hemşireyi aradim dinlen pazar gününü bekle dedi
Canım hemşireyi aradım dinlen pazar günü kan ver dedi
Merhabaa hayırlısı olsun öncelikle idrara aşırı sıkışık olmana gerek yok benim ilk transferimde çok sıkışıktım birazını yapabilirsin demişti hatta hemşireler zayıfsan çok sıkışma derim. Spekuluma gelince evet biraz zor ama çok kısa sürdüğü için hemen geçip bitiyor. Ben tuvalete gitmeden 1 saat yattım sonrasında normal bi şekilde kalkıp yaptım. Eve gelincede ilk gün iyice dinlen bol sıvı tüket ananas kabak çekirdeği olmazsa olmaz onları mutlaka ye embriyonun tutunmasını sağlıyor aklıma gelenler şimdilik bunlarKızlar Merhaba Rabbim hepimize bebeklerimize hayırlısıyla doğru zamanda kavuşmayı nasip etsin Ben cumartesi transfer olacağım. Tek embriyo istedik biz. Polip var ama ilkini bu şekilde denemek istedik biz. Antalya memoriale gidiyoruz. Yaşım 37. 3 embriyomuz daha kalacak sonrası icin. Cok heyecanliyim. cok zor süreclermis gercekten. Rabbim rmeklerimizi boşa cikarmasin Beni de listeye eklermisiniz ? Transfer sirasinda bir zorluk oluyor mu ? İdrara sıkışıkken spekulum takilirken zor olmuyor mu ? Acı vs zor geciren arkadaş oldu mu? Tuvalete gitmeden ne kadar yattiniz ? Hepinize Sevgiler ❤
Hayırlı olsun canım transfer çok basit ama bir o kadarda heycanlı bir işlem İdrara aşırı sıkışık olmana gerek yok transferin sabah saatinde olursa sabah idrarını yapmadan hastaneye gidene kadar 1 litreye yakın su içmen yeterli olacaktır belki hepsini bitirmedende sıkışabilirsin ben transferden sonra sürgü istedim o şekilde yaptım tuvalete kalkmadım 1 saat kadar yattımKızlar Merhaba Rabbim hepimize bebeklerimize hayırlısıyla doğru zamanda kavuşmayı nasip etsin Ben cumartesi transfer olacağım. Tek embriyo istedik biz. Polip var ama ilkini bu şekilde denemek istedik biz. Antalya memoriale gidiyoruz. Yaşım 37. 3 embriyomuz daha kalacak sonrası icin. Cok heyecanliyim. cok zor süreclermis gercekten. Rabbim rmeklerimizi boşa cikarmasin Beni de listeye eklermisiniz ? Transfer sirasinda bir zorluk oluyor mu ? İdrara sıkışıkken spekulum takilirken zor olmuyor mu ? Acı vs zor geciren arkadaş oldu mu? Tuvalete gitmeden ne kadar yattiniz ? Hepinize Sevgiler ❤
Yaa inşallah dediğin gibidir o kadar üzüldüm ki sürekli ağlıyorum. Rabbim hepimizin yüzünü güldürür bize de nasip eder inşallahTamam öyleyse Sen yine de içim rahat etsin dersen bir idrar testi al yap Çünkü yerleşme kanaması büyük ihtimalle
Canım bu sorunlar rahim filminde belli olmaz mı mesela rahimde perde varsa yada t şeklindeysen falan belli olur demi ben tüp bebeğe başlamadan önce çektirdim tüpler kapalı sağ tarafta çikolata kisti çıktı bu yüzden tüp bebek denildi histereskopiyle fark ne filminAnestezi alıyorsun kısa sürüyor uyandıktan sonra da ağrın olmuyor bazen tanı amaçlı yapılıyor sadece bakmak için