- 21 Temmuz 2019
- 114
- 199
- 31
- Konu Sahibi karamel Latte
- #3.001
Yaaa benimde sizinle aynı gün çok sevindim çift çizgiyi görmenize off bende yapsam mı kiiiyaaa cok sevındımm ben kank pzt verecem sen verecekmısın pekı hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa benimde sizinle aynı gün çok sevindim çift çizgiyi görmenize off bende yapsam mı kiiiyaaa cok sevındımm ben kank pzt verecem sen verecekmısın pekı hemen
Hadi bebegini al da gelKızlar simdi giriyorum transfere dualarınızı eksik etmeyin
hadi yap yap cıkıyor bak hepımıze cıktı bugunYaaa benimde sizinle aynı gün çok sevindim çift çizgiyi görmenize off bende yapsam mı kiii
Yok opudan sonra ilk adetim şuan dün iğneyi vurdum . Ikinci iğneyi de 28 gün sonra vur dedi. Ikinci iğneyi vurduktan 20 gün sonra gel dedi. Benim anlamadığım 2. Igneyi vurdugum zaman adet zamanına denk geliyor yani 28 gün sonra 2.adetimi oluyorum adetten 20gün sonra da transfer zamanı değil mi tam? Madem transfer için çağırdı neden şu ilaçları da kullan rahmi hazırla ilişki yasak vs hiçbişey demedi. Yok transfer için çatışmadıysa o zaman ne diye çağırdı ne zaman olacak benim transferCanım bu iğneyi vurulduktan sonra 1 2 ay adet olmuyorsun. Hem de bu sırada rahim dinlenmiş oluyor. Sen optan sonra ki adette vurunacaksin daha sonraki adetin de transfer için ilaçlara başlayacaklar. Seni büyük ihtimalle kontrol için çağırmıştı. Rahminin durumuna çikolata kistine bakmak için. Bunun için telaş yapma. Anda ikinci adette olacak bütün islemler
Sağol canim evet canim 5.gündü istersen 1 2 gün sonra bak sende idrardan insallah cikarCanimm hayirli olsun benim de 7. gunum ama 3.gun embriyosu, seninki 5. Gun embriyosu dimi?
Hadi güzel haberlerini almaya canımKızlar simdi giriyorum transfere dualarınızı eksik etmeyin
Sana tutunsun bırakmasın hayırlı haberini alirsin insallah canimKızlar simdi giriyorum transfere dualarınızı eksik etmeyin
Ben de cok korkuyordum testi aldim 1 gün bekledi bile sabah dayanamadim yaptimKorkuyorummm
ınsallah tutunur yavruno anda dua et aklına ne gelırse ınanarakKızlar simdi giriyorum transfere dualarınızı eksik etmeyin
Hadi hayırlısı bebişlerini al da gel Allah yardımcın olsunKızlar simdi giriyorum transfere dualarınızı eksik etmeyin
Çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza almanız dileğimleKizlar 7.günüm sabah yaptim idrar testi nasil sizce cok silik çıktı
Merhaba sürecinin ne durumda erbil beyde ben negatif sonuç aldım çok üzgünümErbil bey butun yeni gelen hastalardan adenomiyosisten supheleniyor ve fulya acık emaar’a yonlendırıyor bende bundan suphelendim işin aslı (( herkeste aynı sey nasıl olabilir, bastan sona forumu okudum.
Bence doktor değiştirin. Farklı tedavi uygulansin.Merhaba kızlar bisey sorucam iki kere 5.gün embriyosu 2 emriyo transferi oldum ikisi de negatif peki bu süreçten sonra doktorun işleyişi ne olabilir 1 tanesi bile tutunamıyor akıl verin moralim okadar bozukki
Ilk doktorda negatif alınca doktor degistirdim ancak onda da aynı durum yaşandı.Bence doktor değiştirin. Farklı tedavi uygulansin.
İleri tetkikler yaptirın.pıhtılaşma,genetik tarama gibiIlk doktorda negatif alınca doktor degistirdim ancak onda da aynı durum yaşandı.
Ben yaptirmayacagim kesin kararli ve sabirliyim pazar gunu direkt kan verecegim sonucu ilk esimle birlikte gorelim istiyorumBen de cok korkuyordum testi aldim 1 gün bekledi bile sabah dayanamadim yaptim
Hepsi temiz çıktı sadece bende adenomyozis vardı onun için geçici menopoz ignesi yapıldı ancak sonuç ayniİleri tetkikler yaptirın.pıhtılaşma,genetik tarama gibi
Hangi 2 doktorda yaptirdiniz tüp bebeğiHepsi temiz çıktı sadece bende adenomyozis vardı onun için geçici menopoz ignesi yapıldı ancak sonuç ayni