- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- Konu Sahibi karamel Latte
- #3.021
Şuan erbil yağmurdayım. MomartHangi 2 doktorda yaptirdiniz tüp bebeği
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan erbil yağmurdayım. MomartHangi 2 doktorda yaptirdiniz tüp bebeği
Aldım kuzumm miniklerimi sağlika tutunurlar insallahHadi bebegini al da gel
Allah razı olsun insallah sımsıkı tutunurlarHadi hayırlısı bebişlerini al da gel Allah yardımcın olsun
Histeroskopi yapıldo mı canım rahim içinde perde polip var mı diyeMerhaba kızlar bisey sorucam iki kere 5.gün embriyosu 2 emriyo transferi oldum ikisi de negatif peki bu süreçten sonra doktorun işleyişi ne olabilir 1 tanesi bile tutunamıyor akıl verin moralim okadar bozukki
Insallah canım sizler gibi poztif haberi alırımHadi güzel haberlerini almaya canım
Insallah canım çok sağolasınSana tutunsun bırakmasın hayırlı haberini alirsin insallah canim
Insallah canım insallah tüm dualarımi ettim o anınsallah tutunur yavruno anda dua et aklına ne gelırse ınanarak
Yok canım o nasıl bisey ve neden yapılıyor buunun sonucuna nasıl variyorlarHisteroskopi yapıldo mı canım rahim içinde perde polip var mı diye
Bana 2 negatifden sonra yapıldı rahimde ufak bi perde varmış ve rahmim t şeklindeymiş o düzeltildi histeroskopiyleYok canım o nasıl bisey ve neden yapılıyor buunun sonucuna nasıl variyorlar
Ağrılı bir ameliyatmiBana 2 negatifden sonra yapıldı rahimde ufak bi perde varmış ve rahmim t şeklindeymiş o düzeltildi histeroskopiyle
Anestezi alıyorsun kısa sürüyor uyandıktan sonra da ağrın olmuyor bazen tanı amaçlı yapılıyor sadece bakmak içinAğrılı bir ameliyatmi
Fiyat ne kadar peki sizde bu işe yaradı mı. Peki bunun teşhisi nasıl koyuluyorAnestezi alıyorsun kısa sürüyor uyandıktan sonra da ağrın olmuyor bazen tanı amaçlı yapılıyor sadece bakmak için
Doktorum üniversite hastanesinde yaptı operasyonu ücret almadı. Rahim filminde ve ultrasonda belli olan bişeymiş ilk 2 denemede gerek görmedi olursa düşğncesiyle olmayınca yapıldıFiyat ne kadar peki sizde bu işe yaradı mı. Peki bunun teşhisi nasıl koyuluyor
Anladım canım tesekkurlerDoktorum üniversite hastanesinde yaptı operasyonu ücret almadı. Rahim filminde ve ultrasonda belli olan bişeymiş ilk 2 denemede gerek görmedi olursa düşğncesiyle olmayınca yapıldı
İnşallah hayırlısıyla görürsün yarın darısı başımıza En son kan değerin kaçtı ne kadar süre sonra gel demişti doktorunPozitif sonucu alan bütün arkadaşlar tebrik ederim kat kat artsın değerleriniz inşallah sağlıkla devam etsin hepimiz kucağımıza alalım inşallah bebislerimizi ☺ yarın keseyi görmek için randevum var dua edin bana görelim inşallah keseyi
Benimde yapıldı rahim basikti üstten tüp bebekten önce ameliyat oldum basit bı işlem işlemden sonra yuruyerek çıkıyorsun hastaneden bir günde bitiyorAğrılı bir ameliyatmi
Geçen hafta çarşamba 188 di cuma 329 çıktı doktorum bidaha yaptirmana gerek yok 1 hafta sonra gel dedi yarın yani. Ama ben merak edip salı günü iğneye gidince kan verdim 2120 çıktıİnşallah hayırlısıyla görürsün yarın darısı başımıza ❤En son kan değerin kaçtı ne kadar süre sonra gel demişti doktorun
Sağlık ocağı geç çıkarıyor sonuçları benim ertesi gün sabah çıkmıştı internet sorgulama koduylaKizlar bugun 11 de kan verdim saglik ocaginda sonucum daha cikmadi bu saatten sonra cikarmi sizce yoksa yarinmi cikar bugun degerimi bildirmem lazimdi ya