- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sana kafa yı taktıgım yok burada arkadslarla fikir alışverişi yapıyoruz o kadarbu da kafayı bana taktı:)
o konuyu tek tek yeniden yeniden okuyun ben ayrıca muhalafet degilim yazdıklarını okumuyor musunuz Allah aşkınatek tek alıntı değil elbette aklında kalan birsey vardır
sen de tanımıyosun.ama.muhalefetsin bunu neye yoralım,üstelik böyle kadınlara imrendiğini söylediğin mesajın ordadururken
bak tatlım ben sana ne dedim sana cevap vermiycem dedim dimi ama hala diretiyosun. ayrıca beni savunan kişilere de saldırıyosun. tanımadığın kişiyi neden savunuyosun diyosun peki sen neden tanımadığın kişiye bu kadar yükleniyosun. sen git kaynana derdi çek tamam mı. ben sevmediğim bir konuyu takip etmem. ama sen dünden beri her mesajı okuyup beni takip ediyosun. seninle muhatap olmuyorum ben tatlım. ama içten içe yaşadıklarıma imreniyosun çünkü konunda kendi ağzınla dedin:) neyse canım anlayan anlıyo zaten dünden beri herşeye atlayıp yazıyosun madem sinirine gidiyosam yazma neden yazıyosun:) kaynanan çocuğunu dolduruyodu anneni döv diyodu çocuğunda seni dövüyodu dimi:) yani tüm bunları anlattıktan sonra buraya gelmiş beni yargılıyosun:) o konunda bana nasıl başarıyosun kaynanayı böyle almamayı bende çok istiyorum ama olmuyo demiştin. yani sen önce bir geçmişine bak sonra bana laf söyle. sabahtan beri sana ağzımı açmadım ama artık yeterşimdi tek tek şu şu diye yazayım mı neyse bana tutarsız gelen sana tutarlı gelir yani neden gerçek hayatta birebir tanımadıgın birini bu kadar savunuyorsun anlamadım kendi cevap verebilir istese ne diye beni ve nermin gibi düşünmeyenleri aşagıya çekmeye çalışyorsunuz bunu anlamadım kk da çok sevdiğim insanlar var ama sizin ki biraz abartılı oldu sanki
nermini neden savunuyosun diyosun ya:)sana kafa yı taktıgım yok burada arkadslarla fikir alışverişi yapıyoruz o kadar
o konuyu tek tek yeniden yeniden okuyun ben ayrıca muhalafet degilim yazdıklarını okumuyor musunuz Allah aşkına
arkadaş anlamıyor işte tatlımBu arada nermin benim arkadaşımbile değil aksine siz sanırım daha önce yazışmışsınız
nermine bu forumda ilk giydiren de bendimbir konuda bilmem hatırlarmi
inan beni güldürüyo ya ben seni muhatap almıyorum ne dersen de cevap vermiyorum diyorum dünden beri hala burda güya başkalarına yazıyomuş başkaları da sen oluyosun:)ikinizin yazdıklarını da okuyorum hadi ben konuyu beğendim yazıyorum sen hem konuyu hem konu sahibini beğeniyorsun yalancılıkla itham ediyorsun hemyazıyorsun üstelikdünden beri bikaçkez yazmam artık demene rağmen
senin karşına güven vermeyen erkekler çıkmış olabilir. galiba çıksam eşim annesine gitti çok üzgünüm desem sevineceksin çünkü bu düşüncende diretiyosun:) ben eşime ve özellikle kendime güveniyorum tatlım. okumuş güçlü ve iradeli bir kadını hayatta kimse yıkamaz tatlım
ille çekiyodur yani :)
kadın ya ille çeker niye bu kadar takıldı bu nermine anlamadım kV yüzünden dayak yedim aldatıldım falan dese ha söyle yaa kadın kısmı böylekonu açar denecekti heralde
eşim annesine giderse yolu açık olsun tatlım. zaten kendi çocuklarını bırakıp annesiyle yaşayan bir erkeği ben adam diye evimde tutmam.Benim bu konuda bir sıkıntım yok. Durum değerlendirmesini kendi üzerinden yapmadım.
Psikolojik bir analizdir bu. Eşler bu konuda değişmez.
Kanlı bıçaklı olanları duyduk bu forumda, sonrasında barışan ve eşini zorlayan.
Elbette sevinirim annesine giderse.. O kendi hayatı ve kendi tercihleri. Uzulduğum nokta size mudahale edildiğinde olur.
Okumuş kadınla ezilmemenin oyle sandığınız bir ilişkisi yok.. Para kazanıyorsan ayrılırsın en fazla. Bunu da okumayıp yine para kazanan da yapar.
estağfurullah tatlım ne demek. herkese lafımı geçirince kıskandı malum kişiNermin alayını ipe dizmiş benim korumama mıihtiyacı var o beni korusun hatta
ille çekiyodur yani :)
kadın ya ille çeker niye bu kadar takıldı bu nermine anlamadım kV yüzünden dayak yedim aldatıldım falan dese ha söyle yaa kadın kısmı böylekonu açar denecekti heralde
tatlım çok sağol ya gerçekten beni anladığına sevindim.çok iyi yapmışsın nermin
şimdi arkadaşlar kızacak ama nerminin tepkisi gerçekçi gelmiyor da
bu denli çirkefleşebilen kadına aman annecim canım annecim niye beni sevmediniz?
deyip el pençe divan durup kısa ve şişkosun denildiğinde gülüp geçecek insan mı gerçekçi geliyor
ben bu tür insanlarla konuşarak çözüm bulunabileceğine inanmayanlardanım
mesela kocanın dayak atması iyidir dediğinde senin de o zaman kardeşinin kızı dövülsün mü demek tam lafı gediğine koymaktır gereken cevabı almasıdır
böyle kaynanaya böyle gelin olmak lazım
ne bu sen illaki saygılı davranmak zorundasın kocan illaki el üstünde tutmalı tavrı
burada sürekli zil zurna sarhoş olup kızına her gece dayak atan kızının yediği bir lokma ekmek gözüne gelip onu 15 inde evlendirmeye kalkan babalara ne olursa olsun senin babandır mı diyoruz yoksa o evden çıkmaya bak gerekirse görüşme mi
ki bu kadının kaynanası
başka olarak yinede dünyanın en kötü kaynanası senin ki değil
daha niceleri vardır belki en iyi tarafı işini sinsilikle halleden oğlunun yanında aman güzel gelinim deyip dışarı da ona kız ayarlamaya çalışan sürekli mağdur görünüp oğlunu fiştekleyenlerle dolu etraf
yine de şanslısın en azından annesinin lafıyla seni dövmeye kalkmayan ,ayrılmaya karar vermeyen seni ezdirmeyen bir kocan var
Benim mesajlarımı tekrar okumanızı tavsiye ederim. Ben büyük konuşmaması konusunda uyardım. Oyle kolay değil oh benim kafam rahat çekenide anlamıyorum demek.
eşimin el kol hareketleri babasına benziyor. yürüyüşü annesine benziyor. ama karakteri babasına çekmiş. ne olursa olsun karısının sözünden çıkmıyor karısı ne derse onu yapıyor. yaş ilerledikçe sadece karısına bağlanıp kalıyorÇekmek derken o kadına bir yanı mutlaka çekmiştir dedim.
Kişiler anne babalarına benzer ya da onları büyütenlere. Yaş ilerledikçe yemek yeme şekilleri bile onlara benzeyebiliyor.
Nr görmüşse onu sunuyor başkalarının hayatlarına. Kendini az törpülemişse ne ala.
eşim annesine giderse yolu açık olsun tatlım. zaten kendi çocuklarını bırakıp annesiyle yaşayan bir erkeği ben adam diye evimde tutmam.