dünyanın en kötü kaynanası benimkidir her iddiaya girerim:)

bak tatlım ben sana ne dedim sana cevap vermiycem dedim dimi ama hala diretiyosun. ayrıca beni savunan kişilere de saldırıyosun. tanımadığın kişiyi neden savunuyosun diyosun peki sen neden tanımadığın kişiye bu kadar yükleniyosun. sen git kaynana derdi çek tamam mı. ben sevmediğim bir konuyu takip etmem. ama sen dünden beri her mesajı okuyup beni takip ediyosun. seninle muhatap olmuyorum ben tatlım. ama içten içe yaşadıklarıma imreniyosun çünkü konunda kendi ağzınla dedin:) neyse canım anlayan anlıyo zaten dünden beri herşeye atlayıp yazıyosun madem sinirine gidiyosam yazma neden yazıyosun:) kaynanan çocuğunu dolduruyodu anneni döv diyodu çocuğunda seni dövüyodu dimi:) yani tüm bunları anlattıktan sonra buraya gelmiş beni yargılıyosun:) o konunda bana nasıl başarıyosun kaynanayı böyle almamayı bende çok istiyorum ama olmuyo demiştin. yani sen önce bir geçmişine bak sonra bana laf söyle. sabahtan beri sana ağzımı açmadım ama artık yeter
tebrikler insanların zamanında size güvenip yazdıgı şeyleri çok güzel yüzüne vuruyor onların acıları alay konusu yapabiliyorsunuz evet o zaman psikolojim çok bozuktu şaşırmıştım yuvamı yıkmak istemiyor hergün aglıyordum buraya yazdım çünkü paylaşacak kimsem yoktu sonra bi gün yine aglarken fatma bu kadın düzelmeyecek kocan da annesin den vazgeçmeyecek o zaman koyver gitsin dedim 1 1.5 aydır da kafam rahat eşim hergün annesiyle görüşüyor kv de hergün torunu rahatlıkla arıyor yarın bi gün belki yine sorunum olacak ve yine konu açacam umarım arkadslr senin yaptıgını yapıpo ne diyordun zamanında demezler umarım konu yu degil bazı arkadaslarımm var o mesajları takip ediyorum ayrıca bravo senin gibi okumus kaynan sına küfür etmiş bi kadın olmak kolay degil ve insanlarla alaya almak ezmek ve geçmişlerini yüzüne vurmak ta evet artık sinirime gidiyorsun çünkü bişeyleri ifşa edenlere güvenömeyi tercih etmiyorum

demek ki ona kolay geliyo,demekki b planı var kocam annemle barışıcam derse şunu şunu yapıcam diyo belki

olmuş olayı değilde neden ihtimalleri hem de ısrarla konuşuyoruz
kocam şunu yaparsa şunu yapcam diyorum ama anlamıyorlar tatlım. beyinleri bir noktada sabitlenmiş. eşin illaki annesine dönüp sana dert çektirecek diyorlar. hatta eşin annesine dönerse sevinirim diyende var:)

Benim kp de ölür kv ye ruhum hayatım aşkım liseli aşık sanırsın

oğulları da öyle görmüş ki bendeartık anneyim baba oldu

Ay dönerse başka mehmet bulursun aşktan ölen yok

eşimi köpek gibi seviyorum ama çekmem ben de uzaktan gene severim

işte yaşadıklarımdan dolayı böyle oldum tatlım. bir günde anneme kafayı takmıştı. sürekli annen öldüğünde babana kendi ellerimle karı arıycam derdi. eşim annesine kızardı bağırırdı anne yapma nermin üzülüyo annesine çok düşkün böyle konuşma derdi. eşim bağırdıkça kaynana daha da çok anlatırdı. bende kimin önce öleceği belli olmaz belki önce sen ölürsün dedim. öyle deyince hemen ağlama krizlerine girdi nermin bana öl geber diyo diyerek... nermin çalışırsan tüm maaşını bana vereceksin evinize koltuk almaya gerek yok minderde oturun derdi. annenin evine iki yılda bir gideceksin derdi. birde annemi aşağılamıştı senin erkek evladın yok benim aslan gibi iki tane oğlum var demişti. şimdi ben bu kaynanaya iyi davranayım dimi:)
Halt etmis hayatini kimsenin emrine göre yasayamaz insan. Her insanin kendi dusunceleri vardir senin dusuncene hayatina saygi duymayan birinin istediklerini neden yapasinki. Cok ileri gitmis pisikologa gitmeli bu kadin. Kendi hayatini mahfediyo baskalarini cekememezligi yuzunden sadece kendininkini degil baskalarininkinide mahfediyo.

tebrikler insanların zamanında size güvenip yazdıgı şeyleri çok güzel yüzüne vuruyor onların acıları alay konusu yapabiliyorsunuz evet o zaman psikolojim çok bozuktu şaşırmıştım yuvamı yıkmak istemiyor hergün aglıyordum buraya yazdım çünkü paylaşacak kimsem yoktu sonra bi gün yine aglarken fatma bu kadın düzelmeyecek kocan da annesin den vazgeçmeyecek o zaman koyver gitsin dedim 1 1.5 aydır da kafam rahat eşim hergün annesiyle görüşüyor kv de hergün torunu rahatlıkla arıyor yarın bi gün belki yine sorunum olacak ve yine konu açacam umarım arkadslr senin yaptıgını yapıpo ne diyordun zamanında demezler umarım konu yu degil bazı arkadaslarımm var o mesajları takip ediyorum ayrıca bravo senin gibi okumus kaynan sına küfür etmiş bi kadın olmak kolay degil ve insanlarla alaya almak ezmek ve geçmişlerini yüzüne vurmak ta evet artık sinirime gidiyorsun çünkü bişeyleri ifşa edenlere güvenömeyi tercih etmiyorum
bak ben ifşa etmiyorum. sende aslında benim yaşadıklarıma imreniyosun ama neden burada beni yargılıyosun diyorum:) hazmedemiyosun. kendi mutsuzluğundan bişeyler çıkarmaya çalışıyosun tatlım:) benim bir karakterim vardır tatlım. bir gün karayken bir gün beyaz olmam ben

Halt etmis hayatini kimsenin emrine göre yasayamaz insan. Her insanin kendi dusunceleri vardir senin dusuncene hayatina saygi duymayan birinin istediklerini neden yapasinki. Cok ileri gitmis pisikologa gitmeli bu kadin. Kendi hayatini mahfediyo baskalarini cekememezligi yuzunden sadece kendininkini degil baskalarininkinide mahfediyo.
anneme çok övündü tatlım senin erkek çocuğun yok diye. ALLAHa güç vardı oğlu onu bıraktı herhalde

bak tatlım ben sana ne dedim sana cevap vermiycem dedim dimi ama hala diretiyosun. ayrıca beni savunan kişilere de saldırıyosun. tanımadığın kişiyi neden savunuyosun diyosun peki sen neden tanımadığın kişiye bu kadar yükleniyosun. sen git kaynana derdi çek tamam mı. ben sevmediğim bir konuyu takip etmem. ama sen dünden beri her mesajı okuyup beni takip ediyosun. seninle muhatap olmuyorum ben tatlım. ama içten içe yaşadıklarıma imreniyosun çünkü konunda kendi ağzınla dedin:) neyse canım anlayan anlıyo zaten dünden beri herşeye atlayıp yazıyosun madem sinirine gidiyosam yazma neden yazıyosun:) kaynanan çocuğunu dolduruyodu anneni döv diyodu çocuğunda seni dövüyodu dimi:) yani tüm bunları anlattıktan sonra buraya gelmiş beni yargılıyosun:) o konunda bana nasıl başarıyosun kaynanayı böyle almamayı bende çok istiyorum ama olmuyo demiştin. yani sen önce bir geçmişine bak sonra bana laf söyle. sabahtan beri sana ağzımı açmadım ama artık yeter

İnsanları geçmişiyle vurmayın arkadaşım.. Herkes yaşadığını kendi bilir.
Konu başındaki mesajlarını bilmiyorum ancak sonradan okuduklarımda sizi aşağılayan , bu kadar sinirlendirebilecek hiçbir mesajına rastlamadım.

Siz kendinizce hayatınızı kurmuşsunuz. İyide yapmışsınız. Kimse böyle çirkinlikler yaşamak istemez. Ama lütfen başka yaşayan kişiler varsa ve tercihleri farklı yöndeyse saygı duyun.

Tekrar söylüyorum ne eşimden yana ne de annesinden yana sıkıntım yok çok şükür..

bak ben ifşa etmiyorum. sende aslında benim yaşadıklarıma imreniyosun ama neden burada beni yargılıyosun diyorum:) hazmedemiyosun. kendi mutsuzluğundan bişeyler çıkarmaya çalışıyosun tatlım:) benim bir karakterim vardır tatlım. bir gün karayken bir gün beyaz olmam ben[/QUOTE hayat öyle degil işte bigün geliyor asla yapmam dediğn şeyleri yapıyorsun neyse

sen yaparsın ama ben yapmam tatlım özellikle kaynana konusunda asla yapmam

anneme çok övündü tatlım senin erkek çocuğun yok diye. ALLAHa güç vardı oğlu onu bıraktı herhalde
Cahillik iste erkek cocuk olunca cok buyuk biseymis gibi övüne övüne anlatmakta neyin nesi. Ben sahsen hep kizlarim olsun isterim esimde oyle cunku erkek cocugu evlenince kiz cocugu gibi olmuyo. Kiz cocugu anaya gelip gidiyo zor gununde yardim ediyo. Ama bi erkek cocugundan gelipte annesine zor gununde yemek pisirip ortaligi toplamasini bekleyemezsin. Tabikide esine bagli olucak benim esim annesine bagli olsaydi bende kizardim. Oglum olursa evlendiginde insallah esine bagli olsun yeterki o mutlu olsun.

Cahillik iste erkek cocuk olunca cok buyuk biseymis gibi övüne övüne anlatmakta neyin nesi. Ben sahsen hep kizlarim olsun isterim esimde oyle cunku erkek cocugu evlenince kiz cocugu gibi olmuyo. Kiz cocugu anaya gelip gidiyo zor gununde yardim ediyo. Ama bi erkek cocugundan gelipte annesine zor gununde yemek pisirip ortaligi toplamasini bekleyemezsin. Tabikide esine bagli olucak benim esim annesine bagli olsaydi bende kizardim. Oglum olursa evlendiginde insallah esine bagli olsun yeterki o mutlu olsun.
canım ya çok sağol keşke herkes senin gibi mantıklı konuşsa

Konu sahibinin eşi ailem haklı diyerek, Nermin'e dayatmalarda bulunursa ne yapacağını ve duruşunu açık olarak yazmış. Hatta kv bunları yaptığında eşine bu işin olmayacağını söylemiş, eşi diretmiş. Başkaları gibi evlenince düzelir diyen biri değil belli ki. Neden bunu yadırgıyorsunuz? Kimsenin kendine ait duruşu olamaz mı? Şimdi mutlu, huzurlu ileride sıkıntı yaşarsa yolunu çizer dilediği gibi. Burada boşandığı için senelerce kendine gelemeyen olduğu gibi hoba eller havaya kurtuldum, kendime geldim diyen de var. Erkekler de bu olamaz mı yani hepsi fabrika ayarlarına geri mi dönmek zorunda? Yahu annesinin babasının cenazesine gitmeyenler var neyden bahsediyorsunuz? Ben dayılarımdan biliyorum. Gitmediler anne babalarının cenazelerine.

Konu sahibinin eşi ailem haklı diyerek, Nermin'e dayatmalarda bulunursa ne yapacağını ve duruşunu açık olarak yazmış. Hatta kv bunları yaptığında eşine bu işin olmayacağını söylemiş, eşi diretmiş. Başkaları gibi evlenince düzelir diyen biri değil belli ki. Neden bunu yadırgıyorsunuz? Kimsenin kendine ait duruşu olamaz mı? Şimdi mutlu, huzurlu ileride sıkıntı yaşarsa yolunu çizer dilediği gibi. Burada boşandığı için senelerce kendine gelemeyen olduğu gibi hoba eller havaya kurtuldum, kendime geldim diyen de var. Erkekler de bu olamaz mı yani hepsi fabrika ayarlarına geri mi dönmek zorunda? Yahu annesinin babasının cenazesine gitmeyenler var neyden bahsediyorsunuz? Ben dayılarımdan biliyorum. Gitmediler anne babalarının cenazelerine.
benim akrabalarımda var babasıyla küs ölen. hepside eşleri yüzünden. bende aynen bunu diyorum. eşime ben dert çekemem dedim senin annen böyleyken evlenemem dedim. eşim diretti ben sensiz yaşayamam başka bir kadına sarılamam dedi. bende yarın bir gün annene dönersen on çocuğumda olsa seni boşarım iyi düşün annem dersen ben yokum dedim. oda beni doğurmakla anne olmuyo dedi. zor günümde yanımda olmayan beni hep hor gören kardeşini benden çok seven tüm paramı almaya çalışan sırf seni sevdim diye bana sırtını dönen bir anneye geri dönmem ondan nefret ediyorum dedi. yani millet kabullenemedi eşimin beni seçmesini. yani ben bile bile mutsuzluğa yürümem. annesini seçse biz ayrılmıştık

Valla kaynanamı evden kovdum deyince çok kızmıştım size hakkınızı helal edin.hayretler içinde okudum.eşinizede helal olsun.çok zor durumda kalmış.Allah kayınvalidenizi ıslah etsin.mutluluğunuz bozulmasın dileğiyle

X