- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
tebrikler insanların zamanında size güvenip yazdıgı şeyleri çok güzel yüzüne vuruyor onların acıları alay konusu yapabiliyorsunuz evet o zaman psikolojim çok bozuktu şaşırmıştım yuvamı yıkmak istemiyor hergün aglıyordum buraya yazdım çünkü paylaşacak kimsem yoktu sonra bi gün yine aglarken fatma bu kadın düzelmeyecek kocan da annesin den vazgeçmeyecek o zaman koyver gitsin dedim 1 1.5 aydır da kafam rahat eşim hergün annesiyle görüşüyor kv de hergün torunu rahatlıkla arıyor yarın bi gün belki yine sorunum olacak ve yine konu açacam umarım arkadslr senin yaptıgını yapıpo ne diyordun zamanında demezler umarım konu yu degil bazı arkadaslarımm var o mesajları takip ediyorum ayrıca bravo senin gibi okumus kaynan sına küfür etmiş bi kadın olmak kolay degil ve insanlarla alaya almak ezmek ve geçmişlerini yüzüne vurmak ta evet artık sinirime gidiyorsun çünkü bişeyleri ifşa edenlere güvenömeyi tercih etmiyorumbak tatlım ben sana ne dedim sana cevap vermiycem dedim dimi ama hala diretiyosun. ayrıca beni savunan kişilere de saldırıyosun. tanımadığın kişiyi neden savunuyosun diyosun peki sen neden tanımadığın kişiye bu kadar yükleniyosun. sen git kaynana derdi çek tamam mı. ben sevmediğim bir konuyu takip etmem. ama sen dünden beri her mesajı okuyup beni takip ediyosun. seninle muhatap olmuyorum ben tatlım. ama içten içe yaşadıklarıma imreniyosun çünkü konunda kendi ağzınla dedin:) neyse canım anlayan anlıyo zaten dünden beri herşeye atlayıp yazıyosun madem sinirine gidiyosam yazma neden yazıyosun:) kaynanan çocuğunu dolduruyodu anneni döv diyodu çocuğunda seni dövüyodu dimi:) yani tüm bunları anlattıktan sonra buraya gelmiş beni yargılıyosun:) o konunda bana nasıl başarıyosun kaynanayı böyle almamayı bende çok istiyorum ama olmuyo demiştin. yani sen önce bir geçmişine bak sonra bana laf söyle. sabahtan beri sana ağzımı açmadım ama artık yeter