onu da o zaman düşünür
Gelinine gece bekçisi diyen tanıdım, ne demek o dedim, ben oğluma akıl da versem gece karısı koynuna girince onun suyuna gidiyor dedi, eee tabi süt veren değil ... veren yaranır diye de ekledi 56 yaşında kadın bunu diyen terbiyesiz, bende kendimi tutamadım sen de ver o zaman bu kadar hasetlendi isen dedim ben terbiyesiz oldum
öyle yapacam ama kocam 2 haftadır çocugu götür müyor benide 1 1.5 aydır götürmedi bi bayramda gördük birbirimizi eşim ses etmiyor bende hiç sormuyorum ama götürecem derse bende çocugumla gidecemMecbur kalıyorsun bir yerde bazı şeylere. Ya ayrılacaksın ya da huzursuz olmamak için esnek davranacaksın maalesef.
Ama size tavsiyem göndermek yerine sizde gidin. Muhattap olmayın ama çocuğunuzun yanında olun. Yaptığınız daha çok işlerine gelir gibi geliyor bana
senin karşına güven vermeyen erkekler çıkmış olabilir. galiba çıksam eşim annesine gitti çok üzgünüm desem sevineceksin çünkü bu düşüncende diretiyosun:) ben eşime ve özellikle kendime güveniyorum tatlım. okumuş güçlü ve iradeli bir kadını hayatta kimse yıkamaz tatlımElbette o zaman düşünür ama şimdiden kafam çok rahat çekenleri anlayamıyorum dememeli kişi.
Hayat çok çabuk değişiyor ve benim bu konuda erkeklere güvenim yok.
bir gün nişanlımla oturuyoduk. deryada yanımızdaydı nedense deryanın morali çok bozuktu. biz eşimle ne zaman gülsek derya üzülürdü:) kaynanamdan bomba geldi: mehmet oğlum bak derya çok üzgün tüh benim prensesimin morali bozuk soldu benim gülüm. mehmet al deryayı hadi şu ayrı odaya geçin ben kapıyı kitlerim kimse giremez kızın biraz moralini düzelt:) eşimde anne saçmalama dediği zaman seni hep nermin böyle yaptı seni bizden soğuttu yılan nermin diye bağırırdı
yalan diyosan yazmazsın olur biter canımArtik konu "bakaliim su kk hatunlari ne kadar yalana inaniyorlar, sinirlari ne" test'ine döndü....
Evet o kadın canım işte burada herşeyi anlatamıyorum
sağol canım iki yıldır ne yaşadığımı bir ben bir ALLAH bilirAllah sabır versin yaa nasıl biri bu böyle
Böylelerinin yetiştirdiği çocuklar nasıl oluyor peki ? Onlarla evlenmek ne derece sağlıklı ?
Elbet bir yerden çekiyordur.
canım dünden beri diretiyo annesine dönecek o diye sanki kocamla yedi yılı o geçirdi:)ille çekiyodur yani :)
kadın ya ille çeker niye bu kadar takıldı bu nermine anlamadım kV yüzünden dayak yedim aldatıldım falan dese ha söyle yaa kadın kısmı böylekonu açar denecekti heralde
nermine takılma sebebi okuyamamış ve evi için çocugu için sabreden kadınları ezik olarak görmesi ve saygısızlık yapması ve hikayesinin yani yasadıklarının bazı yerlerinde ki tutarsızlık ve fikirlere saygı duymamasıille çekiyodur yani :)
kadın ya ille çeker niye bu kadar takıldı bu nermine anlamadım kV yüzünden dayak yedim aldatıldım falan dese ha söyle yaa kadın kısmı böylekonu açar denecekti heralde
nermine takılma sebebi okuyamamış ve evi için çocugu için sabreden kadınları ezik olarak görmesi ve saygısızlık yapması ve hikayesinin yani yasadıklarının bazı yerlerinde ki tutarsızlık ve fikirlere saygı duymaması
bu da kafayı bana taktı:)tutarsızlığa bir örnek alayım
illede laf çaktıracak yani:)tutarsızlığa bir örnek alayım
şimdi tek tek şu şu diye yazayım mı neyse bana tutarsız gelen sana tutarlı gelir yani neden gerçek hayatta birebir tanımadıgın birini bu kadar savunuyorsun anlamadım kendi cevap verebilir istese ne diye beni ve nermin gibi düşünmeyenleri aşagıya çekmeye çalışyorsunuz bunu anlamadım kk da çok sevdiğim insanlar var ama sizin ki biraz abartılı oldu sankitutarsızlığa bir örnek alayım
benim kk da ki mesajlarımı incelersen dayak yiyin ama katlanın kendinizi ezdirin gibi şeyler yazdığıma rast gelemezsiniz güçlü ve edepli kadın ayrı hem güçlü hem suçlu kadın ayrıdırmağdur kadın seviyoruz vesselam ağlaşalım beddualar edelim mutsuz olalım dayak yiyip aldatılalım
bir güruh zaten ben mutsuzum o nasıl mutlu olur gibi bir tavıra girdi,belki kendini avutuyodu erkekler annesini silmez diye,bunun örneğini görünce ezberler şaştı
erkeği geç yufka yürekliolduğu düşünülen kız evlada örnek veriyim,eşiminküçük teyzesi anne babasıile 6 yıldır küs keşke daha önce bağları koparsa idim diyo,babası küfür etmiş ona da
yalan söylüyosun sen mutsuzsun diyo tatlım. anne bedduası tutar diye hiçbir değeri olmayan bir kadının eziyetlerini çekme saçmalığına inanmıyorum benmağdur kadın seviyoruz vesselam ağlaşalım beddualar edelim mutsuz olalım dayak yiyip aldatılalım
bir güruh zaten ben mutsuzum o nasıl mutlu olur gibi bir tavıra girdi,belki kendini avutuyodu erkekler annesini silmez diye,bunun örneğini görünce ezberler şaştı
erkeği geç yufka yürekliolduğu düşünülen kız evlada örnek veriyim,eşiminküçük teyzesi anne babasıile 6 yıldır küs keşke daha önce bağları koparsa idim diyo,babası küfür etmiş ona da
şimdi tek tek şu şu diye yazayım mı neyse bana tutarsız gelen sana tutarlı gelir yani neden gerçek hayatta birebir tanımadıgın birini bu kadar savunuyorsun anlamadım kendi cevap verebilir istese ne diye beni ve nermin gibi düşünmeyenleri aşagıya çekmeye çalışyorsunuz bunu anlamadım kk da çok sevdiğim insanlar var ama sizin ki biraz abartılı oldu sanki