dünyanın en kötü kaynanası benimkidir her iddiaya girerim:)

ya yapmayın lütfen. iyi gelin var mı peki.. seninki cadıydı da sen çok mu sessiz kaldın karşısında mesela? O sağa vurunca sen solu uzattın mı? Neden uzatasın zaten de, bence her şey karşılıklı.
Başından ön yargılı başlanıyor ilişkilere. Taa çocukluktan kaynana takıntılı büyüdüğümüz için sonuçların farklı olması beklenemez. Ama yabancılara bakarsanız onlarda böyle sorunlar yoktur.

Yoo yabancılarda da var aynı mevzular. Hatta "Everybody Loves Raymond" diye çok meşhur bir Amerikan dizisi var. Konusu "kaynananın geline yaptıkları" üzerine kurulu. Benim gördüğüm bu "kaynana gelin" hikayelerinde sorun çok büyük çoğunlukla kaynanaların kıskançlık yapmasından ve her şey üzerinde hakimiyet kurmaya çalışmasından, gelini bir birey olarak görmek istememesinden kaynaklanıyor.

Yoo yabancılarda da var aynı mevzular. Hatta "Everybody Loves Raymond" diye çok meşhur bir Amerikan dizisi var. Konusu "kaynananın geline yaptıkları" üzerine kurulu. Benim gördüğüm bu "kaynana gelin" hikayelerinde sorun çok büyük çoğunlukla kaynanaların kıskançlık yapmasından ve her şey üzerinde hakimiyet kurmaya çalışmasından, gelini bir birey olarak görmek istememesinden kaynaklanıyor.
Hatta Jennifer Lopez'in gelin-kaynana konusunu anlatan bir filmi var. Birebir burada anlatıldığı gibi filmde olanlar. Türkçe isim çeviri 'vay kaynanam vay' :KK70: Çok eğlencelidir tavsiye ederim kk kadınlarına .:KK49:

Hatta Jennifer Lopez'in gelin-kaynana konusunu anlatan bir filmi var. Birebir burada anlatıldığı gibi filmde olanlar. Türkçe isim çeviri 'vay kaynanam vay' :KK70: Çok eğlencelidir tavsiye ederim kk kadınlarına .:KK49:
hemen izliycem:)

Bir anne bir evladın belki herseyine karışabilir ama kalbine asla,gönül sevdimi bitti,oğlumun ömür geçireceği insana ben nasıl bu denli laflar edebilirim o kız da bir anne kuzusu olacak,kaderinde kim varsa o da belki doğdu belkidoğacak dişleri çıktı pıtı pıtı yürüyo annesi onu da pamuklara sarıyo...Allah yerine yakıştırsın geleceğe dair tek dileğim emeklilikten sonra sağlığımızın ve az paramızın olması,beyimle fink fink gezmek isterim gelinin ağzı burnu kilosu koltuğu kabı kacağı umrum olmaz

mutlaka ki var. ancak bizim kadar değil. en azından anasını aradı diye karaları bağlamıyor kadınlar.

alıntı farklı olunca yanlış anladım o zaman eltime dedikleri sabit ama vermeiçerikli mesaj anneminbir tanıdığına aitti
valla eltin için dedikleri de çok normal değil. gerçi eltin de normal değil. Allah sana sabır versin artık. Ben baya bir uzağım da hiç kimse ne yapıyor bilmiyorum. Eşime diyorum ki " hiç ağzıma alıyor muyum sizinkileri, bir şey diyor muyum haklarında" diyor ki bana "sorun da bu zaten":KK70:

Belkide umurlasrında bile değil bunlar,aman gelin aramadı nasılsın diye sormadı diye düşünmüyor olabilir.

tabi canım çoğu bir dernek bir kuruluşa falan üye,geçenbir kadın vardı Cesar Millan da,köpek gezdirme kulübü kurmuş nasıl sahiplenmiş ailem onlar diyo torunları falan görmeye parka geliyorlar

X