dünyanın en kötü kaynanası benimkidir her iddiaya girerim:)

varacağın kapıya kötü söz etmeyeceksin. ama o kadar laftan sonra da yüzsüz gurursuz hiç birşey olmamış gibi davranamazsın. mesela kaynana bana çok kez or... dedi. sende namus falan yok dedi. e ben tutupta bununla barışamamki affedemem bu kişilik meselesi. kimi affeder kimi affetmez.

Tabiki bu çirkinliklerin üzerine muhattap olunmaz. Benim demek istediğim maalesef ki eşlerin çok büyük kısmı bunun arkasında ömür boyu durmuyor. Elbet birgun bu konuda sorun çıkarıyor.

varacağın kapıya kötü söz etmeyeceksin. ama o kadar laftan sonra da yüzsüz gurursuz hiç birşey olmamış gibi davranamazsın. mesela kaynana bana çok kez or... dedi. sende namus falan yok dedi. e ben tutupta bununla barışamamki affedemem bu kişilik meselesi. kimi affeder kimi affetmez.

Şu söylenen laf bile cinayete sebeb olur..

Evet oyle diyebilir ama zamanla herşey değişiyor. Bu kadar rahat olmayın ce bu konuda sıkıntı çekip sineye çekenleri hafife almayın derim.
Allah tüm iyi kalpleri kötülerden korusun.
aynen benim kv de ben im oğlumu istemiyordu dogduktan sonra 50 52 gün görmeye gelmedi şimdi de neredeyse oglum için ölecek bende göndermedim bi kaç defa ama kendi babam torunu kızım nihayetinde yazık kadına gönder dedi eşimle de aram bozulur gibi olunca degmez dedim kötü olmaya

Gelinine gece bekçisi diyen tanıdım, ne demek o dedim, ben oğluma akıl da versem gece karısı koynuna girince onun suyuna gidiyor dedi, eee tabi süt veren değil ... veren yaranır diye de ekledi 56 yaşında kadın bunu diyen terbiyesiz, bende kendimi tutamadım sen de ver o zaman bu kadar hasetlendi isen dedim ben terbiyesiz oldum

Tabiki bu çirkinliklerin üzerine muhattap olunmaz. Benim demek istediğim maalesef ki eşlerin çok büyük kısmı bunun arkasında ömür boyu durmuyor. Elbet birgun bu konuda sorun çıkarıyor.
evet büyük bir kısmı duramıyor ama güçlü olup direnenlerde çok

Gelinine gece bekçisi diyen tanıdım, ne demek o dedim, ben oğluma akıl da versem gece karısı koynuna girince onun suyuna gidiyor dedi, eee tabi süt veren değil ... veren yaranır diye de ekledi 56 yaşında kadın bunu diyen terbiyesiz, bende kendimi tutamadım sen de ver o zaman bu kadar hasetlendi isen dedim ben terbiyesiz oldum
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:olsun terbiyesiz kelimesinin her kelimesine değer verdiğin cevap :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Laflara bak seviyesini göstermiş o kadında terbiyesizlik ruhuna işlemiş.

Pislik kadın

kaynanalar gelinleri rakip olarak görüyor. acaba gelin mi daha kıymetli olacak ben mi diye halleniyolar. bu da kanıtı işte

Konu sahibi dertli değil, daha doğrusu evliliğinin bitmesine neden olacak durumda değil. Eşi iyiyi kötüyü ayırt edebilmiş ama bence yaşadıkları içinde birikmiş. Evliliğinde şu an mutsuz olmasa bile zamanında yaşadıkları, en güzel geçirmesi gereken günlerin kendine zehir edilmesi, hakarete maruz kalması, eşinin dövülmesi v.s ruh haline işlemiştir diye düşünüyorum. Benim kv ile olayımı okusan nasıl kestirip attığımı zaten benim asla kv'yi ve bu gibi sorunları takmayacağımı anlayabilirsin. Ben hiç umursamam bencilimdir açıkça yazıyorum bunu da her fırsatta. İşte kimisi her şeye takar, takmamak daha iyi ama sıfır dertlenmemek de imkansız neredeyse.
Konu sahibi kv derdiyle ölüp bitiyor diyemeyeceğim gibi hiç umursamıyor öylesine yazdı diyemem. İnsanın aklına geliyor zaman zaman yaşananlar.
Şu konuda ben de sana katılmıyorum, evet dünya da çok büyük sorunlar var, insanlar aç, çocuklar ölüyor, kadınlar tecavüze uğruyor ama her insanın kendine ait bir dünyası var zaten. Bir dış dünya var sosyalleştiğimiz, başkalarının acısına, sevincine tanık olduğumuz bir de iç dünyası var. Orada çocuklar ölüyor, aman ne olacak ne acı çekenler var dayak yedim hiç kafama takmıyorum, boşanıyorum kim diyebilir ki.
Mümkün olduğu kadar az kafaya takıp sağlığı korumaya çalışmak gerektiğini de düşünüyorum bunu da ekleyeyim. Bu üzüntüler, gerekli gereksiz takıntılar sağlığı çok etkiliyor.
" Orada çocuklar ölüyor, aman ne olacak ne acı çekenler var dayak yedim hiç kafama takmıyorum, boşanıyorum kim diyebilir ki. "her şeye katılıp şu cümlene katılmıyorum. yaşadıkların arasında bu orantıyı kurmazsın zaten. Çünkü ruh ve duygu diye bir şey vardır insana ait olan. Hz Muhammed bile oğlu vefat ettiği zaman üzülmüştür derler. O bile yani.. Halbuki ahiret hayatını en iyi bilen kişi olmasına rağmen...Ben de babamı kaybettim de dünyada ne olaylar olyuyor sallamamam lazım demedim elbette. En derinden acımı yaşadım, yaşıyorum, bazen yaşamayı bile seviyorum o anlarımızı, çocukluğumu hatırlayınca. Kendi kendime doluyor gözlerim sonra geçiyor..
Burada bastırmak istediğim pozitif düşünmeyle ilgili. Hayat tarzı haline getirmeyle ilgili.

Kocasından dayak yiyen kadın “amanın ölen kadınlar var çok şükür yediğim dayağa” derse traji komik olur. Ama bu yediği dayak onu psikolojik hasta ederse sorun var. Bu noktada kadın karalar bağlaması yerine olaya çözüm odaklı yaklaşmalı. Neden dayak yedi, nasıl çözülür bu konu. Demek istediğim psikolojimizi sürekli sığ tutmamız lazım sağlık birey ve sağlıklı ana baba olmak için. Yoksa bizden yetişecek kuşakların vay haline.

bence senin kaynananın ağzı çok bozuk.
herkesin ağzı böyle değil.

kaynanalar gelinleri rakip olarak görüyor. acaba gelin mi daha kıymetli olacak ben mi diye halleniyolar. bu da kanıtı işte
aynı yarış gelinde de var emin ol. şurada kaç konu okuduk sırf anasını günde kaç kez arıyor diye içi içini yiyen...

Ben de karının ... altından sanki ne değerli karın varmış diyeni duydum. Aklıma Midas'ın altınları efsanesi gelmişti, dokunduğu şey altın oluyormuş ya, çocuk aklı işte okuduğum hikaye aklımda kalmış. Bir çocuk için travma.

X