Konu sahibi dertli değil, daha doğrusu evliliğinin bitmesine neden olacak durumda değil. Eşi iyiyi kötüyü ayırt edebilmiş ama bence yaşadıkları içinde birikmiş. Evliliğinde şu an mutsuz olmasa bile zamanında yaşadıkları, en güzel geçirmesi gereken günlerin kendine zehir edilmesi, hakarete maruz kalması, eşinin dövülmesi v.s ruh haline işlemiştir diye düşünüyorum. Benim kv ile olayımı okusan nasıl kestirip attığımı zaten benim asla kv'yi ve bu gibi sorunları takmayacağımı anlayabilirsin. Ben hiç umursamam bencilimdir açıkça yazıyorum bunu da her fırsatta. İşte kimisi her şeye takar, takmamak daha iyi ama sıfır dertlenmemek de imkansız neredeyse.
Konu sahibi kv derdiyle ölüp bitiyor diyemeyeceğim gibi hiç umursamıyor öylesine yazdı diyemem. İnsanın aklına geliyor zaman zaman yaşananlar.
Şu konuda ben de sana katılmıyorum, evet dünya da çok büyük sorunlar var, insanlar aç, çocuklar ölüyor, kadınlar tecavüze uğruyor ama her insanın kendine ait bir dünyası var zaten. Bir dış dünya var sosyalleştiğimiz, başkalarının acısına, sevincine tanık olduğumuz bir de iç dünyası var. Orada çocuklar ölüyor, aman ne olacak ne acı çekenler var dayak yedim hiç kafama takmıyorum, boşanıyorum kim diyebilir ki.
Mümkün olduğu kadar az kafaya takıp sağlığı korumaya çalışmak gerektiğini de düşünüyorum bunu da ekleyeyim. Bu üzüntüler, gerekli gereksiz takıntılar sağlığı çok etkiliyor.