Dünyada düzgün erkek kalmadı mı gerçekten?

Abazaymış o boşverin hiç takmayın bile kafanıza.
Size öneren nasıl önermiş o da utansın biraz

Sevmek sevilmek istemeniz çok doğal ama emin olun günümüzde o kadar çok bunu isteyen var ki hele de ben dahil çevremde.
Sizin uzun süredir ilişkiniz olduğu için yalnızlık zor gelmiş olabilir ama insanlar birilerini bulamıyor, bulamayan çok insan var diyerek içinizi rahatlatayım biraz

Sorma ya gercekten her erkek saygısızlaştı artık.benim birkaç buluşmamda resmen kapıyı zorlayacaklardı arkamdan.zar zor kendimi dış kapıdan atıp, kapıyı yüzlerine kapattım.bir de sırf sana yemek ısmarlayıp, ya da kahve her neyse aynı gün içinde ilişkiye girmek istemelerini kendilerinde hak görüyorlar.bu bize eskort muamelesi yapmak değil de ne ?. Biz zaten asla olmasın, evlenmeden olmaz falan demiyoruz ki eski dönemdeki gibi.alt tarafı birkaç buluşma sabredip, bizim de gönlümüzü yapacaksınız.bu kadarına bile sabredememek bildiğin hayvanlık.eskort muamelesi yapmak.hatta ben daha ilk defa buluşulmadan, söz alanlar gördüm.kahveyi sende içeriz değil mi falan filan diyen... sonunda seks yoksa vaktimi boşa harcama diyor beyefendiler.yüzlerine vuruyorsun, bir kadına böyle davranırsan cevabını alırsın, eline birşey geçmez diyorsun pişkin pişkin kendini savunuyor, sinirleniyor ya da.hiç kendinde suç bulmak da yok.

İnsan sevdiği kişiyi öpmek ister ama ilk tanışmada bu şekilde konuşan kişinin laflarının altında ben de art niyet ararım. Her erkek böyle değildir tabiki.
Bir de temas bağımlısıyım safsatası var .sevişeceksen bekletme demek meali.

Sen değil miydin zaman kısa birbirini beğenen sevişsin diye. Konu sahibine sevişmek için geldi diye kıskanmadın dimi?

Seni ne zmaan öpebilirim o zman bile dedi

Takıyorum çünkü beni yatağa atmak istedi resmen. Hiç de öyle biri gibi görünmem halbuki

bir de ben bu muhabbet nereye gidecek diye sordum. Diyor ki bir yere gitmeyecek sen ne yaşadın ben sapık mıyım dedi utanmadan

bence kendinize zaman ayırın hayatınızı yaşayın kendinize odaklanın imkanlarınızda varmış anladığım kadarıyla bunları kullanarak kendinizi mutlu etmeye bakın 8 yıl az bir süre değil illaki yıprandığınız konular olmuştur bunları iyileştirin, bol bol sosyalleşin ister istemez ciddi ve uzun birlikteliklerde bekar birisi kadar sosyalleşemiyor insan, fedakarlık verdiğiniz konuları düşünün ilişkiniz varken yapamadığınız size iyi gelecek şeyler varsa onları yapın deneyimleyin. yeni bir ilişkiye hazır olmak için önceki ilişkiyi hiç yaşamamış gibi bir kıvamda olmak gerekiyor diye düşünüyorum

Çok haklısınız. İster istemez bazı konularda o böyle değildi demeye geliyor konu

Çok kısa sürede bu kadar yakınlaşma isteği bana normal gelmedi.
Yolları ayırmanız iyi olmuş.

çağımızın yaşantı şekli hızlı tüketim.. ama iyi haber hala insan gibi insan olan kibar, saygılı ve düzgün seven erkekler var. biraz kendinize zaman tanıyın sosyalleşin, gezin tozun

1. Adam art niyetli, bildiginiz duygusal şantaj yapiyor.
2. Arkadasin tanistirdigi insanin internetteki abazalardan afarkinin olmamasi dikkatimi cekti. Arkadasiniza sen hayirdir? diyebilirsiniz bence...
3. Daha kalbiniz iyilesmeden bu tur islere girismeniz cok yanlis.

Ayyy çok doğru bir tespit ortası yok nerdeyse resmen (özellikle belli nir yaş sonrası) ve ikisi de riskli maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…