- 27 Ekim 2022
- 5.193
- En iyi cevaplar
- 1
- 14.870
- 178
- Konu Sahibi bitmeyencilem
Kusura bakmayin ozur dilerim o zamanHanımefendi ben inançlı bir insan değilim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusura bakmayin ozur dilerim o zamanHanımefendi ben inançlı bir insan değilim![]()
Ya yok aslında genelde insanlar namazı kılmayıp oruca çok hassas davranıyorlar o yüzden öyle yazdım tabii ki normal bir şeyEvet kılıyoruzçok absürd bir şeymiş gibi yazmışsın
Yazacaktım bende, burada herkes kendi inancı gereği yazar, kk burası dini bir forum değilBuraya neden soruyorsunuz burdaki insanların fetva yetkisi yok. Diyanete sorun
Allah kabul etsinEvet kılıyoruzçok absürd bir şeymiş gibi yazmışsın
Şuan nasılsınız peki tutabiliyor munuzBen de seneler önce oruç tutma çalıştığım yıllarca belli aralıklarla defalarca bayıldımHatta bir keresinde kafamı kapıya vurmuştum
Değerlerim de normaldi, demek ki açlığa gelemiyorum diye düşünüyorum. Her insan tutabilecek diye bir şey yok benim fikrim.
Hayır, uzun zamandır tutmuyorum.Şuan nasılsınız peki tutabiliyor munuz
Peki normalde de acıkınca baş dönmesi falan oluyor muHayır, uzun zamandır tutmuyorum.
Çocuklar biri 11 diğeri 6 yaşında büyüğü yardım ediyor çok şükür bu akşam baya faydası oldu banaŞeker falan düşünmüştür çocuklar kaç yaş? Ayakta olamazsan ne yapacaklar?
Büyükmüş herhangi bir bayıma durumunda 112 arayabilirler en azındanÇocuklar biri 11 diğeri 6 yaşında büyüğü yardım ediyor çok şükür bu akşam baya faydası oldu bana
Hayır, normalde öğün atladığım falan oluyor bir sıkıntı yaşamıyorum aslında. Tabi o kadar uzun süre aç kalmak çok daha zorPeki normalde de acıkınca baş dönmesi falan oluyor mu
Valla benim her şeyim iyi maşallah yine de aşırı zor tutuyorum. Bi de bayıl istersen feriha modunda geziyorum. Her bünyede farklı oluyor demek ki. Yani biz sana ne diyelim ki tutarsan sevabı sana tutmazsan Allah affetsinArkadaşlar hayırlı ramazanlar size bir sorum var. Ben acıktığım an elim ayağım boşalıyor titriyor kan verdim şeker sınırda çıktı d vitamini B12 herşey düşük ferritin 4. Rabbim affetsin ramazan geldiğinden beri orucumu bırakmadım ama bazı günler çok güzel geçerken bazı günler bayılacak gibi oluyorum. Dün Sahurda anladım zaten bugünün zor geçeceğini kendimi hiç iyi hissetmiyordum sahurda. Başım dönüyor halim yoktu.. niyet edip etmemekte kararsiz kaldım en sonunda yine niyet ettim. Ama az önce öyle bı başım döndü ki gözlerim karardı birden az kalsın düşüyordum duvara tutundum sinirlerim bozuldu ağladım. Ben orumu tutmak istiyorum ama bu şekil tutmak bana eziyet gibi geliyor şuan bacaklarım bile tutmuyor hatta kulaklarımın içine kadar bı rahatsızlık hissediyorum. Benim gibi olan var mı Allah aşkına çok üzülüyorum daha 2 saat var iftara ama ayağa kalkmaya mecalim kalmadı bayılmaktan korkuyorum![]()
Tmm teşekkür ederim190 alo fetva hattı, ararsanız bilgilendirirler konuyla alakalı.
Sağolun aminValla benim her şeyim iyi maşallah yine de aşırı zor tutuyorum. Bi de bayıl istersen feriha modunda geziyorum. Her bünyede farklı oluyor demek ki. Yani biz sana ne diyelim ki tutarsan sevabı sana tutmazsan Allah affetsin