• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana akıl verir misiniz ?

Kafanızdan silin atın bu kişiyi. Karşısındakine değer veren erkek yok sorunlarım var yok görevim olsun istemiyorum demez zaten sizinle surekli iletişimde olmak ister. Bence hiç birsey yapmayın muhtemelen sizi cepte tutmak istiyor, geri de dönüp yazacaktır işler istedigi gibi ilerlemezse, tavriniz kesin olsun. Asla kendinizi böyle insanlar için yıpratmayın karsiniza insaallah kıymetinizi bilecek o kişi çıkacaktır.
İnsallah teşekkür ederim.yazmayı düşünmüyorum. Numarasını silmeyi doğru buldum. Hayırlısı artık 🙏

İsteyen ciddi düşünen erkekte hiç böyle şüphelere, acaba doğru mu yapıyorum'lara düşmezsiniz. Bu adamdan bi cacık olmaz.

Merhaba herkese. Bana bu konuda akıl verir misiniz. Sinirlerim çok bozuk. Bir arkadaşım, evlenmiş boşanmış biriyle tanıştırdı beni. Farklı illerdeyiz. Uzağız da. Ben hiç evlenmedim ikimiz de öğretmeniz. Normalde böyle bir şeye evet demem ama tanışmak istedim yine de. Neyse ilkin yazışmaya başladık. Ses tonu da hoşuma gitti. Ama gün içinde bazen hiç mesaj atmıyordu. 2 gün hiç konuşmadığımız oluyordu. Ben de istemiyor diye mesaj atmıyordum. En son yine mesaj atınca ben de aradaki arkadaşın hatrına konuşuyorsan ve söyleyemiyorsan dile getir dedim.
Çünkü bu kadar iletişimsizlik bu şekilde düşünmeme sebep oldu. Sonrasında beni arayıp, yüz yüze gelmeden çok fazla konuşmak istemiyorum, bağlanırsak sonrasında her ikimiz için de sorun olur falan dedi. Beni görmeye geleceğini söyledi, o süre zarfında de konuşmayalım ben geleceğim zaman sana haber vereceğim dedi.
Üstünden 2 hafta geçti adamdan ses çıkmayınca da ben sildim numarasını. Sonrasında zoruna gitmiş silmem, yazdı ben gerçekten tanışmak istiyorum dedi. Görmeye geldi de devam etmek istedik.

Ama yine aynı. Günde sadece sabah akşam mesaj 2 kez. Arama yok. Dile getirince ben. Bu sefer de sorunlarım var hiç bir şey yapasım gelmiyor dedi. Sorunlarını biliyorum ama bu da bana çok fazla gelmişti. Bugün yine aynı konuyu açtım. Çünkü dün sadece bir kere mesajlaştık. Sabahında ben yazdım. Misafiri var diye yazmadı sandım ama ondan da değilmiş. Bana yazdığı şey şu; sana mesaj atmak benim görevimmis gibi hissetmek istemiyorum. Rahat olmak beni daha mutlu eder demiş. Yani resmen ben arada yazarım sen zaten bekliyorsun demek istedi bana. Kafasına esince yazacakmıs. Ben de görüldü attım yazdığına sadece. Siz olsanız numarasını siler hayatınızdan çıkarır mısınız? Görüldü attım ama o da dönmedi sonrasında. Bu şekilde devam edersek onun bu tavrını kabullenmiş olacağım. Hiç bir şey yazmadan numarasını silmek., hayatımdan çıkarmak mantıklı mı?
Belirsizliğin olduğu yerde durma, yol ver gitsin yoksa manyak eder seni olan sana olur

Adamın ciddi niyeti yok olan erkek gün içinde mutlaka yazıyor, merak ediyor. Ben olsam bir daha kafasına göre yazamasın diye engellerdim. Kaç yaşına gelmiş, öğretmen olmuş ama iletişim sorunlarına bak ya istemiyorsan istemiyorum de

Bu adam sizi bence istemiyor ama sanki yedekte dursun gibi bisey hissettim.hic uzatmayin,bitirin.hem sorunları varmis,o sorunlar bitmeyecek hiç.ugrasmaya değmez.

Bu adam sizi bence istemiyor ama sanki yedekte dursun gibi bisey hissettim.hic uzatmayin,bitirin.hem sorunları varmis,o sorunlar bitmeyecek hiç.ugrasmaya değmez.

Adamın ciddi niyeti yok olan erkek gün içinde mutlaka yazıyor, merak ediyor. Ben olsam bir daha kafasına göre yazamasın diye engellerdim. Kaç yaşına gelmiş, öğretmen olmuş ama iletişim sorunlarına bak ya istemiyorsan istemiyorum de
Gün içinde bir kez yazıyor en fazla iki. Bu bile beyefendiye çok geliyormuş. Çok konuşuyormuşuz. Her an telefon mu elimizde olacakmış. 2 hafta önce buluştuk. Bir kere aradı beni onu da ben sitem ettim diye. Böyle düşünüp durmaktansa silmek en doğrusu. Sildim de

Bu kadar kısa sürede kimsenin sorunlarının çözümü yada anlayış göstermek zorunda olan biri olmayın .Çok saçma baglanirmista zor olurmusta kocaman insanlarsınız kimse ölmez kimsenin yokluğundan geçiniz.Ayrica zaten yok hayatinizda .Ne anınız var ne hatiraniz ne yaşanmışlık çok gereksiz olay

Merhaba herkese. Bana bu konuda akıl verir misiniz. Sinirlerim çok bozuk. Bir arkadaşım, evlenmiş boşanmış biriyle tanıştırdı beni. Farklı illerdeyiz. Uzağız da. Ben hiç evlenmedim ikimiz de öğretmeniz. Normalde böyle bir şeye evet demem ama tanışmak istedim yine de. Neyse ilkin yazışmaya başladık. Ses tonu da hoşuma gitti. Ama gün içinde bazen hiç mesaj atmıyordu. 2 gün hiç konuşmadığımız oluyordu. Ben de istemiyor diye mesaj atmıyordum. En son yine mesaj atınca ben de aradaki arkadaşın hatrına konuşuyorsan ve söyleyemiyorsan dile getir dedim.
Çünkü bu kadar iletişimsizlik bu şekilde düşünmeme sebep oldu. Sonrasında beni arayıp, yüz yüze gelmeden çok fazla konuşmak istemiyorum, bağlanırsak sonrasında her ikimiz için de sorun olur falan dedi. Beni görmeye geleceğini söyledi, o süre zarfında de konuşmayalım ben geleceğim zaman sana haber vereceğim dedi.
Üstünden 2 hafta geçti adamdan ses çıkmayınca da ben sildim numarasını. Sonrasında zoruna gitmiş silmem, yazdı ben gerçekten tanışmak istiyorum dedi. Görmeye geldi de devam etmek istedik.

Ama yine aynı. Günde sadece sabah akşam mesaj 2 kez. Arama yok. Dile getirince ben. Bu sefer de sorunlarım var hiç bir şey yapasım gelmiyor dedi. Sorunlarını biliyorum ama bu da bana çok fazla gelmişti. Bugün yine aynı konuyu açtım. Çünkü dün sadece bir kere mesajlaştık. Sabahında ben yazdım. Misafiri var diye yazmadı sandım ama ondan da değilmiş. Bana yazdığı şey şu; sana mesaj atmak benim görevimmis gibi hissetmek istemiyorum. Rahat olmak beni daha mutlu eder demiş. Yani resmen ben arada yazarım sen zaten bekliyorsun demek istedi bana. Kafasına esince yazacakmıs. Ben de görüldü attım yazdığına sadece. Siz olsanız numarasını siler hayatınızdan çıkarır mısınız? Görüldü attım ama o da dönmedi sonrasında. Bu şekilde devam edersek onun bu tavrını kabullenmiş olacağım. Hiç bir şey yazmadan numarasını silmek., hayatımdan çıkarmak mantıklı mı?
Şimdi böyle olan evlendikten sonra nasıl olur sizce?
Sevgililik cicim ayıdır, ilişkinin en mıçmıç halidir.
Neden ayrılmış sizce hiç tahmininiz oldu mu? Benim oldu çünkü.

Şimdi böyle olan evlendikten sonra nasıl olur sizce?
Sevgililik cicim ayıdır, ilişkinin en mıçmıç halidir.
Neden ayrılmış sizce hiç tahmininiz oldu mu? Benim oldu çünkü.
Suan ben de bu yüzden diye düşünüyorum. İlgisizliğinden dolayı ayrıldığını tahmin ediyorum.

Neden boşanmış? Ben bunu merak ederdim mesela.
Ayrıca, sorunları olan insanlar bir ilişkiye girmesinler bi zahmet, karşısındaki insanı çok yoruyorlar.
Kısaca size 'ben böyleyim, işine gelirse' imajı veriyor.
Kimse bulunmaz hint kumaşı değil, bağlanmadan bitirmende fayda var.
Belirsizlikler insanı yorar ve birşey nasıl başlarsa da öyle gider, değişmesini veya farklılaşmasını bekleme...

oo ilişkinin en başları, her an elinizde telefon olması gerekir, sakın gelme bu numaralara, isteyen bi şekilde ulaşır çünkü, boşver sorunlarıyla kendi başetsin.

Daha buluşmadan yüzünü göstermesi iyi olmuş.Maalesef yeterince hoşlanmamış sizden , hatır için devam etmiş bir süre belliki.Topu size atıp sizin bitirmenizi istemiş.

Bence silin yazarsa da cevap vermeyin, çoktan cepte görmüş sizi.

Beklediği bir yer var, ya da başka alternatifler var seçim yapamıyor, belki de eski eşiyle barışma ihtimali var. Siz onu silmezseniz o sizi bir gün silecek zaten, yanındakine de taktı bana düşmüyor peşimden diyecek.

Neden boşanmış? Ben bunu merak ederdim mesela.
Ayrıca, sorunları olan insanlar bir ilişkiye girmesinler bi zahmet, karşısındaki insanı çok yoruyorlar.
Kısaca size 'ben böyleyim, işine gelirse' imajı veriyor.
Kimse bulunmaz hint kumaşı değil, bağlanmadan bitirmende fayda var.
Belirsizlikler insanı yorar ve birşey nasıl başlarsa da öyle gider, değişmesini veya farklılaşmasını bekleme...
Eşiyle kafa yapıları uyumusmuyormus. Evet şimdiden yoruldum. Daha evlenmeden sorun dinler oldum.

Daha buluşmadan yüzünü göstermesi iyi olmuş.Maalesef yeterince hoşlanmamış sizden , hatır için devam etmiş bir süre belliki.Topu size atıp sizin bitirmenizi istemiş.

Bence silin yazarsa da cevap vermeyin, çoktan cepte görmüş sizi.
Evet hoşlanmamış olabilir. Ben de benim bitirmemi bekliyormuş gibi hissetttim. Hayırlısı artık. Bitti de şimdiden yoruldum çünkü

Back