Dünyada düzgün erkek kalmadı mı gerçekten?

Bak canım.benim psikolojimin kötü olduğu dönemler oluyor.bu dönemlerde resmen düşüncelerim çığırından çıkıyor.her zaman sağlıklı düşünemiyorum.ama son zamanlarda baya azaldı bu ataklar.sen de haklısın ama.neye göre değerlendireceksin.

Bunu belirtirsen sana hak veririm. Çünkü bizim tanıdığımız Ferhans bu değil. Seni çoğumuz tanıyoruz. Bir değişime gittiysen senin adına sevindim

Cinsel hayat normalleştiği için, herkes için normalleştiğini düşünüp, öyle yaklaşıyorlar bence.daha genç yaşlarda kafamızda bu kadar normalleşmemiş oluyor.direkt o rutine geçmek istiyorlar bence.

Bunu belirtirsen sana hak veririm. Çünkü bizim tanıdığımız Ferhans bu değil. Seni çoğumuz tanıyoruz. Bir değişime gittiysen senin adına sevindim
Evet nedense son zamanlarda kendimi iyi hissetmeye başladım.umarım eskiye dönmem.sağol canim.

ya niyeti farklıymış zaten aşk falan değil faydalanmakmış sende göz açtırmayınca bununla mı uğraşacağım demiştir bırak defolsun gitsin

Böyle bir muhabbeti neden yaptığımı sorsaydınız önce bir keşke. Sosyal medyadan kimseye güvenmiyorum çoğu hemen sırnaşıyor böyle böyle durumlardan hoşlanmıyorum dedim sadece.

Böyle bir muhabbeti neden yaptığımı sorsaydınız önce bir keşke. Sosyal medyadan kimseye güvenmiyorum çoğu hemen sırnaşıyor böyle böyle durumlardan hoşlanmıyorum dedim sadece.
Ben de sosyal medyadan kimseye güvenmiyordum. Sonuçta sana yazan diğerlerine de yazıyordur. “Hangisini düşürürsem” mantığı oluyor erkeklerin genelinde. Ve zaten bana yapay geliyordu oradan tanışmak. Sosyal medyadakilere güvenmediğim için de tanıştığım kişiler hep gerçek hayattan oluyordu. Hem oradan tanışıp hem de bu şekilde adamın yüzüne yüzüne gömmek de başka bir çelişki. Bence kendinize biraz izin verin, yaşım geçiyor diye düşünmeyin. Yaşınızda bir şey yok çünkü. Organik bir ilişki yaşarsınız elbet.

Öyle yazınca sanki sürekli birilerini hayatıma almaya çalışıyormuş gibi duruyor. Onlarca kişi çıktı karşıma. Hiç biriyle görüşmedim. Kendimi daha iyi hissetmeye başlayınca onun da ilgisini görünce olabilir mi dedim. Yani hiç güvenmem normalde hep temkinliydım. O buluşalım lütfen artık dedi. Korkularımdn bahsettim baştan da. Ben istemiyorum dedim hatta ama ona rağmen üstelediği için olabilir mi dedim. Ama bu şekilde davranması beni şoka uğrattı. Üzüldüm yani

Yine de yüzyüze gelmişsin sonuçta.önyargın kırılırdı yeterince iyi olsaydı senin için.

Bana göre o zaman da normaldi. Ama bu cinsellik değil ki, el tutmak, öpmek...
Ben beğendiğim ve cekim hissettigim birini ilk görüşmede de öperdim, duruma bağlı olarak tabi. Ama çok uzatilmaz bence böyle şeyler.
Bisey varsa vardır yoksaa yok.

Eşimle sosyal medyadan tanıştık dkljdkjdgf

Yalnız ben ailesini tanıyordun kız kardeşini annesini

Biz de yobazlara laf ediyoruz ama biz de her fırsatta yaşadığımız ilişkilerle ve ne kadar erken yaşadığımızla övünüyoruz.hem mutluluğunuzu hiçbir erkeğe bağlamayın arkadaşlar diyoruz hem de sürekli yaşadığımız ilişkilerle övünür gibi mesajlar verip duruyoruz.arada birisi çıkıp da kaliteyi bekledim, zamanını bekledim, biraz yavaş ilerlesin istedim dese hurra başlıyoruz ilişkilerdeki hızımızla övünmeye.illa kendimizi öveceğiz, beğeneceğiz.eskiden şu an övündüğümüz şeyler kınanma, küçümsenme nedeniydi, şimdi de tam tersi.iyice buldumcuk olmuşuz haa biz de.görmemişler gibi her konuda atlıyoruz.aman da ne kadar erken yaşadım,aman da bir sürü kişi oldu cart curt.iyi marifet yapmışız diyesim geliyor bazen kendime bile.allah herkesin çarşısına bir pazar vermiş işte.övünmek niye ? kadim olansa herkesin kendi hayat tarzını üstün görüp, üstten üstten konuşması.yanlış anlama lafım sadece sana değil.genel bir durum değerlendirmesi.yaptık da elimize ne geçti sanki bu kadar? Adam gibi, kaliteli ilişki yaşayabildik mi? Yoksa ergen çocuklar gibi bir kısmına skor olsun mu dedik? Hava atacağız ya.son zamanlarda iyice bir taraflarımız kalktı valla.sağlam bir ilişkide giriş gelişme sonuç vardır.her ilişki sanki yıldırım aşkıyla mı başlıyor da hemen birşeyler yaşansın.her ilişkinin dinamiği farklıdır.

Son düzenleme:

Övünüldüğünü dusunmen, üstten bakıldığını, kınandığını vs dusunmen ve diger bütün yazdiklarin kendi kiskanmanin eseri ferhans. Hiç öyle bir şey yazmadım. Ben o yaşlarda yaşadım kendi deneyimlerinden bahsediyorum iyi veya kötü kişilere göre değişir, napayim herkesin değişik yaşlarda farklı tecrübeleri olabilir paylaşıyoruz.

Bi de ilişkilerdeki kaliteden bahsedecek en son kişilerden olabilirsin. Benim takıldığım en kötü tip senin sevistiklerinden kalitelidir bence. İlla insani kınamaya zorluyorsun

Eşimle sosyal medyadan tanıştık dkljdkjdgf

Yalnız ben ailesini tanıyordun kız kardeşini annesini
Özellikle de sıfırdan, hiçbir sebep olmadan ekleşip sevgili olanlara hayret ediyorum. İstisnası elbet vardır ama o erkeklerin geneli önüne gelen kıza yazıp ekliyor. O kızlardan sadece biri olmak hatta oltaya geldiğin için en aveli olmak bana cazip gelmiyordu hiç. Çok ön yargılıyım bu konuda biliyorum ama öyle tipler gördüm ki haklı gerekçelerim var sjskaja

Tepki çekecek birşey yazmadım.hatta seni düşünerek bile birşey yazmadım.son zamanlarda dikkatimi çeken bir durumu paylaştım.gayet sakin bir şekilde durum değerledirmesi ve eleştiri yaptım.aslında yazdığın bu mesaj bile benim dediklerime kanıt olur gibi olmuş.beni kıskançlıkla suçlamışsın.demek ki kıskanılacak şeyler olduğunu düşünüyorsun. yani aslında cevap vereceğim derken tespitime en büyük kanıt olmuşsun. evet son zamanlarda sürekli cinselliğe erken başlamakla, çok kişiyle birlikte olmakla gurur duyan bir çok üye var.yapılmaması gerekiyor.kim inkâr edebilir ki.eskiden bu tarz şeyler yaşamış kişilere dünyayı dar ederlerdi, dışlarlardı, ibre artık tersini göstermeye başladı.ikisi de doğru değil.neredeyse kim daha çok erkekle yatmiş kapışmaları yapılmaya başlanacak :)). Herşeyin suyunu çıkartmasak olmuyor.hep bir uçtan, bir uça geçiyoruz ülkecek.

Ferhans her fırsatta ne kadar kiskandigini dile getiren sensin. YANI seni bilen herkes durduk yere sırf ilişkisi var diye insanları kiskandigini rahatca söyleyebilir zaten.

Benim dikkatimi çekmedi senin dediğin tarzda bir en çok erkekle yatma kapişmalari filan gormuyorum algıda seçicilik demek ki.

Ayy tamam öff.şurada adamakıllı, seviyeli bir toplum eleştirisi yapmaya çalışıyorum.nedne bu kadar kendi üstüne alındın.keşke başkasını alıntılasaydım.bir dokundum pişman oldum.

Açıkçası o şekilde sevgili olmak bana da tuhaf geliyor. Tanıştığım kişiler oldu ama sonunda hep bir yalanı çıktı ortaya

Sosyal medyadan mı tanıştınız??? E baştan söylesene. Allahın abazanı kırk yılın başı bir kızla karşı karşıya gelmiş, eline de sarılır şeyine de. Ben de arkadaş tanıştırması falan sandım da ciddi ciddi yorum yapıyorum.

Ferhans bozuk saat misali günde iki kere doğruyu söylüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…