Dünyada düzgün erkek kalmadı mı gerçekten?

Açıkçası o şekilde sevgili olmak bana da tuhaf geliyor. Tanıştığım kişiler oldu ama sonunda hep bir yalanı çıktı ortaya
Benim yakın olduğum bir erkek arkadaşım öyleydi. 30 yaşında adama kızardık söylenirdik, bize erkeklerin hep böyle olduğunu söylerdi. Yine birkaç kere üniversitede bilişim merkezinde Facebook’u açık kalmış unutulmuş bilgisayar görmüştük. Hesabın sahibi 4-5 kızla yazışıyordu aynı anda. Ve bu şekilde tanışıp senin gibi yalanını yakalayan, başkalarına da yazdığını ortaya çıkaran kız arkadaşlarım vardı. Yaşı kaç olursa olsun bana normal gelmedi hiç erkeklerin böyle çabalaması.

Siz doğrusunuz adamın sütü bozuk daha ağzımı bozacam da yasak iste adam kızlardan faydalanmak isteyen sapık

Eee arkadaş tanıştırmasi demişi sanki.hepimiz öyle yorum yapıyoruz.demek ki o tarz bilgi verdi bize.

Ferhansla aynı fikirde olacağım günlerde gelecekmiş demek.
Hayat çok enteresan.
Yarın yanıyorum oram kaşınıyor, buram sızlıyor, siz nasil sevişmeden duruyorsunuz diye yorum yapacaksın yine ama olsun.

Ferhansla aynı fikirde olacağım günlerde gelecekmiş demek.
Hayat çok enteresan.
Yarın yanıyorum oram kaşınıyor, buram sızlıyor, siz nasil sevişmeden duruyorsunuz diye yorum yapacaksın yine ama olsun.
Tamam da bu yaptığım yoruma ters değil ki o dediklerim.sağol canim.

Dur daha iki kişi ile görüşmüşsün biri kafa dengin çıksa şaşırtıcı olurdu. Bugün düşünce yapını değiştirip sadece fb arasan iki kişide bulamazsın biri evli çıkacak öbürü pis diğeri farklı talepleri olan. Yapman gereken emek vermeden kafanı meşgul etmesine , sinirini bozmasına izin vermeden insanlarla görüşmeye konuşmaya devam etmek. Zaten uzun ilişki peşine kurduğun ilişkide sende bir miktar toksik olacaksın biraz böyle olması senin açındanda iyi

Erkekler artık eskisi kadar onurlu değiller maalesef , hepsinin derdi para ve seks olmuş, kullanılacak kadın arıyor genelde çoğu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…