- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.233
- 698
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Amacı oydu zaten. Bana göre değil ama
Sizi tanıştıran arkadaş söylememiş mi nasıl biri olduğunuzu da bu yüzsüzlükle gelmiş size. Ben olsam tanıştıran arkadaşa da kızardım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amacı oydu zaten. Bana göre değil ama
yahu benim sosyal hesabım yok zaten ben kullanımyorum herhangi bir hesap ya da internetten kimseyle tanışmadımSosyalleşecek? Kendi hayatını kuracak, kendi çevresini kuracak.. 15 yaşında değiliz ki.
Sinemaya tiyatroya gidecek, arkadaş edinecek, bu ortamlara girecek.. Günümüzde tek seçenek internetmiş gibi konuşmuşsunuz, değil. Bi arkadaşınızın doğum gününe gitseniz bile tonla tanımadığınız insanla tanışırsınız.
yahu benim sosyal hesabım yok zaten ben kullanımyorum herhangi bir hesap ya da internetten kimseyle tanışmadım
hiçbir arkdaşım da d.günü yapmıyor benim davetli filan yok yani öyle bir ortam. olan ortamı varsa değerlendirsin tabi de
ama yani Allah aşkına Ankarada devlet tiyatrolarının sezonu daha eylülden sonra açılıyor
çoğu yerde tiyatro filan yok
yazlık yerlerde ancak konser var biletler bilmem kaç binlerce lira. la 1 top dondurma olmuş 80 lira...
yani öyle bir yazıyorsunuz ki halkımız konserden konsere filan atlıyor sanki
kız anasının babasının yazlığından ancak işte bi kafeye gidiyor merkeze çay kahve içmeye ben öyle anladım.
bence de burada anahtar konu buSizi tanıştıran arkadaş söylememiş mi nasıl biri olduğunuzu da bu yüzsüzlükle gelmiş size. Ben olsam tanıştıran arkadaşa da kızardım
Sakin olun, ben size değil konu sahibine yol göstermeye çalışıyorum.yahu benim sosyal hesabım yok zaten ben kullanımyorum herhangi bir hesap ya da internetten kimseyle tanışmadım
hiçbir arkdaşım da d.günü yapmıyor benim davetli filan yok yani öyle bir ortam. olan ortamı varsa değerlendirsin tabi de
ama yani Allah aşkına Ankarada devlet tiyatrolarının sezonu daha eylülden sonra açılıyor
çoğu yerde tiyatro filan yok
yazlık yerlerde ancak konser var biletler bilmem kaç binlerce lira. la 1 top dondurma olmuş 80 lira...
yani öyle bir yazıyorsunuz ki halkımız konserden konsere filan atlıyor sanki
kız anasının babasının yazlığından ancak işte bi kafeye gidiyor merkeze çay kahve içmeye ben öyle anladım.
bence de burada anahtar konu bu
mesela benim arkadaşlarımdan hızlı çapkın olan çoktur
tek gecelik takılan da vardır
mesela çok yakın bir arkadaşım öyle (hoş onun bile artık düzenli ilişkisi var, yaşlandı sanırım!)
arada sırada aynı gece ortamlarında da oluruz- çünkü zamanımız kısıtlı o sıra ne plan yapmışsa uyarım mesela.
orada bana arkdaşları yürüyecek olsa ona bi
migren tek gecelik takılmaz, bunu bil, ona göre yürü veya yürüme diye sinyali çakar (-mış benim o sıra ruhum duymuyor tabi), kimse bana en azından o niyetle yürümez.
nasıl arkadaşlarınız var konu sahibi ki sizi olmayacak kişilerle tanıştırıyorlar?
tek yol internetmiş gibi yazmışsınız diye bana dediğiniz için cevap verdim. size yükseldiğim yok.Sakin olun, ben size değil konu sahibine yol göstermeye çalışıyorum.
Bana yükselmenizin anlamı yok.
31 yasındasınız. Kimse size zorla birsey yaptıramaz. Buradan benim bile midem bulandı. Bazı seyler konuşulmaz, genel hörgü kuralıdır.Merhaba biraz içimi dökmek istiyorum. 31 yaşındayım öğretmenim 9 yıldır. 8 yıllık ilişkim bitti şubat ayında. Aslında o evlendi kısa sürede. Zor olsa da toparlandım. Biriyle görüş tanış diyen arkadaşlarım olduğu için arkadaş vasıtası ile daha önce bir öğretmenle tanıştım. Neyse o bir şey hissedemediğini söyleyerek konuşmayı kesti. 2 hafta önce de yine biriyle tanıştık. O da arkadaş vasıtası ile ama 2 haftadır yazışıyorduk. Ben tatilde ailemin yanındaydım. Yüz yüze görüşemedik. 2 gün önce merkeze gittim. Görüşmek için. Çünkü o da yaşadığım ilde çalışıyor ve mühendisti. Baya ilgili alakalı biriydi. Çok nazik davranıyordu bana. Ben sınırlarımı söyledim baştan da. Yani sırnasık tiplerden hoşlanmadığımı, ilk buluşmada elin tutulması vs hoşuma gitmeyeceğini ileriki zamanlarda ikimizin isteği ile bunların olabileceğini baştan belirttim soğumamak adına. İlk görüşme güzeldi. İkimiz de olumluyduk. Sonraki gün işler değişti tabi. Sürekli bana ben soğukluktan hoşlanmıyorum. Bir şey hissettiğim insanın bana soğuk davranması hoşuma gitmez direk soğurum, o insan ne yaparsa yapsın artık eskisi gibi olmam demeye başladı. Ben de baştan beri ona sınırlarımı söylediğimi belirttim. Neyse ikinci gün elimi tutmaya çalıştı. Ona olabilir dedim, bu sefer yanaktan öpmek istedi. İzin verseydim eminim daha da ileri gidecekti. Beni eve bıraktı. Bana işte soğurum ben demeye getirdi. Hatta o gün evime gelmek bile istedi. Ben reddettim tabiki. Telefonu kapattık. Benim içime kurt düştü tabiki. Soğudum da. Sabahları bana mesaj atan adam o gün atmadı. İnstagrama göz atınca beni sildiğini gördüm. Ona neyseki gerçek yüzünü yol yakınken gösterdin, istediklerini yapmıyorum diye bu şekilde davranman çok incitici, düzgün bir şekilde biz anlaşamayız diyebilirdin dedim numarasını sildim. O da ben soğuk davranan insandan hoşlanmadığımı söylemiştim dedi. 2 günlük tanıdığım insana ne şekilde davranabilirdim onu da bilmiyorum. Ben mi yanlışım, erkeklerin hepsi mi böyle ? Yoksa gerçekten düzgün insan mı kalmadıçok üzülüyorum çekiyorum resmen böylesini.
sadece maddi durumla alakalı değil ki buDurumu iyi konu sahibinin. Şu anlattıklarınızın hepsinin yapabilir
E normal. sonuçta günümüz ilişkileri böyle artık. Ten uyumuna bakacaktı belki de adam
Herkesle denemezseniz dediğiniz nedir. Uygun gördüklerimle konuştum sadeceHerkesle denemezseniz böyle saçmasapan insanlarla zorlama diyaloglara girmemiş olursunuz.
Arkadaşınız söylemiş görüşmüşsünüz. Başka arkadaşınız söylemiş onunla da görüşmüşsünüz. Başkası söyleyecek yine görüşeceksiniz. Bunlar hep zorlama ilişkiler işte. Kendiniz biriyle tanışsanız,en azından elektriğiniz uyacak mı ona baksanız? Kendi sosyal çevrenizde halihazırda tanıdığınız biri olsa mesela? Ya da gittiğiniz kulüplerde birileriyle tanışsanız mesela? Daha iyi olmaz mı? Birisi tutmuş öğretmen getirmiş,ötekisi mühendis getirmiş diye hemen görüşürseniz,başka bir kriter de yok bakın kendiniz yazmışsınız,sadece meslekler var. Aynı zevkleriniz mi var,aynı yerlere mi gidiyorsunuz,ortak arkadaşınız çok fazla da toplulukta mı tanımaya karar verdiniz? Aceleniz mi var ben anlayamadım,niye illa biriyle tanışma görüşme ihtiyacı duyuyorsunuz ki? Birileri illa sizi evlendirme derdinde mi yoksa evde kaldığınızı mı ima ediyorlar? Acele etmenize gerek yok,bu konuları akışına bırakırsanız anca mutlu olacağınız ve en azından bari frekansınızın uyacağı kişileri hayatınıza almış olursunuz.Herkesle denemezseniz dediğiniz nedir. Uygun gördüklerimle konuştum sadece
Türk erkeğine cıvıl cıvıl olmak da dert. onu da yanlış anlıyorlar.ben sahsen civil civil insanlarin daha cekici oldugunu dusunuyorum .hani bastan sinirlarim var tarzi bi konusma beni iterdi karsi tarafin da sogurum sogurum tehdidi cok komik sogursan sogu yani
valla haklisiniz ne diyim ama 30 yasindaki insanlarin elimi tutturmak istemiyorum suan diye bir konusma yapmasini itici buluyorum bir insan elini tutturmak istemeyebilir tabi ki ama bastan pazarlik gibi sevemedim bu tarziTürk erkeğine cıvıl cıvıl olmak da dert. onu da yanlış anlıyorlar.
çok konuşkan, neşeli, girişken bir tipseniz ortamda x yer konuşulurken ya benim orada şöyle şöyle olmuştu vs diye anlatırsanız mesela -örnek olsun diye atıyorum. başka herhangi bir iş, ekonomik vs. bir girişkenlik ya da tecrübe de olabilir
o zaman da ohooo bu kadının girmediği çıkmadığı ortam yok, görmediği geçirmedği yok, kim billir neler neler yapmıştır kafasına geliyorlar. ya en iyi ihtimalle bu kadın bana fazla. ya da bu kadın aşırı serbest gibi düşünüyorlar.
ha bence bir sakıncası yok, baştan ne mal olduğu belli olmuş olur da yani uyuşulacak adam bulunmuyor onu diyorum.
Yok inanın eski ilişkim için değil. Sadece sevmek sevilmek istiyorum. Amacım evlenmek de değil. Zaten doğru insansa o da olur. Ben sadece neden 2. Günde evime gelmek istediğine yakıldım. Elimi tutmak istemiş olabilir sözde hoşlandığını söyledi. Ama bunu da söylemeye utanıyorum buluştuktan sonra arayıp sana sarıldığımı öptüğümü hayal ediyorum dediBence siz de hırs olmuş eski ilişkiniz evlenmiş ben de evlenmeliyiö diye düşünüyorsunuz ha bir de evlenememekten korkuyorsunuz elinizi çabul tutmaya bakıyorsunuz.
Bence de bir akışına bırakın. Biraz eski ilişkinizin bittiğini hazmedin
Diğer konuda kendiniz bulun tanıştırılmayla bulmaya çalışmayın denmiş ama öyle de bulunmuyor ki gerçekten bulunmuyor