- 3 Kasım 2017
- 6.123
- 9.331
- 198
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
- #61
Yooghhh sadece basliga ithafen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye görünmeyesin canim.genç, güzel kadınsın.illa hoppa, zıppa olmak mı lazim.Takıyorum çünkü beni yatağa atmak istedi resmen. Hiç de öyle biri gibi görünmem halbuki![]()
Belli bir aşla ilgisi yok bence.Ayyy çok doğru bir tespit ortası yok nerdeyse resmen (özellikle belli nir yaş sonrası) ve ikisi de riskli maalesef
Ohoo o senaryoyu yazmış bilesadece öpmek isteseevime gelip sarılıp uyumak istiyormuş. Ben ilkin anlamadım. Hatta
İse gideceği kıyafetini de getirip ise benden gidermiş![]()
Olabilir ben 30 yaş üstü olunca öyle geldi belki de, 20 lerde daha çok evlilik niyetli erkekle karşılaşıyordum, masumlar hatta 30 larındaki hemcinslerinden bence, ya da ben öyleydim belli mi olurBelli bir aşla ilgisi yok bence.
Olabilir ben 30 yaş üstü olunca öyle geldi belki de, 20 lerde daha çok evlilik niyetli erkekle karşılaşıyordum, masumlar hatta 30 larındaki hemcinslerinden bence, ya da ben öyleydim belli mi olur![]()
18imden sonra benim görüştüğüm adamlar 20-30 arasindaydilar hep. Hiç benden sinyal almadan elimi tutan ya da öpmeye çalışan cesaretli birini görmedim.
Hiç bir ilişkimde öpülen olmadım galiba hatta. Ben başlattım hep, eşim de tanistigimizda 29 yaşındaydı O nu da ilk ben öpmüştüm.
30 ustu tecrubem olmadi hiç. 30dan sonra aşırı cesaret mi yükleniyor bu adamlara acaba.![]()
30 yaş üstü duyguları biraz körellmiş mantık daha aktif oluyor. E mal mülk iş güç oturuyor, biyolojik olarak da akranlarından avantajlo görüp kendilerini bi arsızlaşıyorlar18imden sonra benim görüştüğüm adamlar 20-30 arasindaydilar hep. Hiç benden sinyal almadan elimi tutan ya da öpmeye çalışan cesaretli birini görmedim.
Hiç bir ilişkimde öpülen olmadım galiba hatta. Ben başlattım hep, eşim de tanistigimizda 29 yaşındaydı O nu da ilk ben öpmüştüm.
30 ustu tecrubem olmadi hiç. 30dan sonra aşırı cesaret mi yükleniyor bu adamlara acaba.![]()
olmalısı yok benceBaşlık ve altına yazılanlar şaşırttı beni. Ben de bu flört işleriyle alakası olmayan bir insanım merak ettim. Bir erkeğin cinsellikten bahsetmesi ne zaman olmalı? Ne zaman el tutulmalı ya da öpüşmeli? Tuhaf olacak ama kendimi babanne gibi hissediyorum şuan. Dünya değişmiş cidden.
18imden sonra benim görüştüğüm adamlar 20-30 arasindaydilar hep. Hiç benden sinyal almadan elimi tutan ya da öpmeye çalışan cesaretli birini görmedim.
Hiç bir ilişkimde öpülen olmadım galiba hatta. Ben başlattım hep, eşim de tanistigimizda 29 yaşındaydı O nu da ilk ben öpmüştüm.
30 ustu tecrubem olmadi hiç. 30dan sonra aşırı cesaret mi yükleniyor bu adamlara acaba.![]()
Sarılıp uyumak mı... abooo lisede takılı kalmış bu adam.sadece öpmek isteseevime gelip sarılıp uyumak istiyormuş. Ben ilkin anlamadım. Hatta
İse gideceği kıyafetini de getirip ise benden gidermiş![]()
olmalısı yok bence
cinsellikten bahsetmek filan bana da tuhaf geliyor açıkçası, bu işlerin önden konuşması pazarlığı (!) mı olur,
akışına yaşarsın diye düşündüm hep
ha ama erkek arkdaşım da konuyu açmıştı ve konuşmuştuk bunu -hala sinir olurum. cinsellik konuşamayacak insan değilim ama dur bi ya yapacağımız varsa yaparız dimi
ha şimdi diyor böyle uzun süreli ilişki olacağını seni bilseydim hiç konuşmazdım -ciddi ilişki olarak başlamış değildik biz.
kadının da yaşı 30 üstüyse o da bir faktör diye düşünyorum
sadece erkeğin 30+ olması değil
yani en azından 10 15 hele ki 20 sene önce (ben 20 iken) yani 18-20 yaşında bir kıza (okul önlerindeki paralı kart zamparalardan değilse!) bir sinyal almadan yürümek filan kolay değildi
şimdiki nesili bilmiyorum yorum yok
Erkeklerde gurur kalmamış bacım.zafere giden yolda herşey mübah diyorlar.ben en son ne zaman gururlu bir erkeğe denk geldim hatırlamıyorum.seks yapayım da onur, gurur umrumda değil diyorlar.balık baştan kokuyor evet.erkekler de bu şekilde kalitesizlik yapmasa, kadınlar da itilmez zaten.evet bana da onun, bunun tanıştırması çok sakat geliyor.olmuyor yani o işler bu dönemde.eskiden en eğitimli, en kaliteli insanlar bile bu şekillerde tanışıyormuş ama şu an tam tersi.kendi işini halledemeyen, iletişim sorunu olan, sıkıntılı kişiler bu tarz tanışma, tanışırılma durumlara giriyor.görücü usülünden kimseye hayır gelmiyor bu dönemde.hâlâ deneyenler var.ama sonuçlar hep hüsran.okuyoruz.İki taraf da birbirinden itici burada. Bir tarafta 31 yaşında, birilerinin aracılığıyla illa hayatımda biri olsun mantığıyla ilişki yaşamaya çalışan bir kadın, görüştüğü adama baştan elimi tutma hoşlanmam deyip sapık muamelesi yapıyor. Diğer tarafta kadının tavrından hatta uyarılarından anlamayıp yılışmaya çalışan bir tip. Düzgün bir adam olsa sizin o konuşmalarınızdan sonra bu ne saçmalıyor deyip direkt muhabbeti kesmeliydi ama o tam tersi iyice üstelemiş. İnsan biraz gurur yapar. Buradan bile belli ne ayak olduğu.
Ben de katılıyorum çekim mevzusuna. Aranızda bir çekim olsa ne siz Türkan Şoray kanunları tribine girerdiniz ne de o Nuri Alço. Her şey kendiliğinden öyle güzel ve zamanında gelişirdi ki takılmazdınız bunlara hiç.
Erkeklerde gurur kalmamış bacım.zafere giden yolda herşey mübah diyorlar.ben en son ne zaman gururlu bir erkeğe denk geldim hatırlamıyorum.seks yapayım da onur, gurur umrumda değil diyorlar.balık baştan kokuyor evet.erkekler de bu şeilde kalitesizlik yapmasa, kadıar da itilmez zaten.evet bana da onun, bunun tanıştırması çok sakat geliyor.olmuyor yani o iźler bu dönemde.eskiden en eğitimli, en kaliteli insanlar bile bu şekillerde tanışıyormuş ama şu an tam tersi.kendi işini halledemeyen, iletişim sorunu olan, sıkıntılı kişiler bu tarz tanışma, tanışırılma durumlara giriyor.görücü usülünden kimseye hayır gelmiyor bu dönemde.hâlâ deneyenler var.ama sonuçlar hep hüsran.okuyoruz.