• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünyada düzgün erkek kalmadı mı gerçekten?

Adamın yaptığı asla normal değil. Tanıştığının ikinci günü kadının evine falan gelemezsin hıyar.

Yaşınız gereği kendinizi acele etmek zorunda hissediyor olabilirsiniz. Eski sevgilinizin evlenmesi de cabası. Yapacak bir şey yok iyisini bulana kadar kötülerle baş etmek gerekiyor. Herkesin başına gelebilen bir şey. Canınızı sıkmayın

Başlık ve altına yazılanlar şaşırttı beni. Ben de bu flört işleriyle alakası olmayan bir insanım merak ettim. Bir erkeğin cinsellikten bahsetmesi ne zaman olmalı? Ne zaman el tutulmalı ya da öpüşmeli? Tuhaf olacak ama kendimi babanne gibi hissediyorum şuan. Dünya değişmiş cidden.

nasipten öte yol yok şekerim olmuyorsa vardır Allah'ın bir bildiği.. iyi insan kaldı mı sorusuna gelınce kalmadı sanırım ıyılerde deger bılmezlerın elinde... Evlilik denen şey kalmamış .. olsada geçim huzur artık bırılerının ısteklerını tatmın etmekte geçiyor erkekler doyumsuz oldular eski sahiplenen erkek modelı gıttı yerıne yenı modeller geldı abow Çin malı gibi nereden tutarsan tut elinde kalıyor:KK49:

Olabilir ben 30 yaş üstü olunca öyle geldi belki de, 20 lerde daha çok evlilik niyetli erkekle karşılaşıyordum, masumlar hatta 30 larındaki hemcinslerinden bence, ya da ben öyleydim belli mi olur 🥲🙃

18imden sonra benim görüştüğüm adamlar 20-30 arasindaydilar hep. Hiç benden sinyal almadan elimi tutan ya da öpmeye çalışan cesaretli birini görmedim. 😀
Hiç bir ilişkimde öpülen olmadım galiba hatta. Ben başlattım hep, eşim de tanistigimizda 29 yaşındaydı O nu da ilk ben öpmüştüm.

30 ustu tecrubem olmadi hiç. 30dan sonra aşırı cesaret mi yükleniyor bu adamlara acaba.😄😄

Ben de anlamadım böyle tipler beni buluyor hep
18imden sonra benim görüştüğüm adamlar 20-30 arasindaydilar hep. Hiç benden sinyal almadan elimi tutan ya da öpmeye çalışan cesaretli birini görmedim. 😀
Hiç bir ilişkimde öpülen olmadım galiba hatta. Ben başlattım hep, eşim de tanistigimizda 29 yaşındaydı O nu da ilk ben öpmüştüm.

30 ustu tecrubem olmadi hiç. 30dan sonra aşırı cesaret mi yükleniyor bu adamlara acaba.😄😄

30 yaş üstü duyguları biraz körellmiş mantık daha aktif oluyor. E mal mülk iş güç oturuyor, biyolojik olarak da akranlarından avantajlo görüp kendilerini bi arsızlaşıyorlar 🙄😁 var ya yeni moda inanış; zaman erkeklerin lehine kadınların aleyhine çalışır, bekleyin, kendinizi geliştirin, kadınlar size gelecek falan diye 😁😁😁

Hayatımda hiçbir erkeğe ilk buluşmada bak el ele tutuşmam, sırnaşma sevmem gibi şeyler söylemedim. Hiçbiri de ikinci gün adım atmadı. Siz ne alaka böyle uyarı yaptınız ve o ne cesaretle duymamış gibi davrandı. İkinizi de sosyal anlamda bir değişik buldum. Birbirinizin ilki misiniz, yumurtadan mı çıktınız çok enteresan konu gerçekten

İki taraf da birbirinden itici burada. Bir tarafta 31 yaşında, birilerinin aracılığıyla illa hayatımda biri olsun mantığıyla ilişki yaşamaya çalışan bir kadın, görüştüğü adama baştan elimi tutma hoşlanmam deyip sapık muamelesi yapıyor. Diğer tarafta kadının tavrından hatta uyarılarından anlamayıp yılışmaya çalışan bir tip. Düzgün bir adam olsa sizin o konuşmalarınızdan sonra bu ne saçmalıyor deyip direkt muhabbeti kesmeliydi ama o tam tersi iyice üstelemiş. İnsan biraz gurur yapar. Buradan bile belli ne ayak olduğu.

Ben de katılıyorum çekim mevzusuna. Aranızda bir çekim olsa ne siz Türkan Şoray kanunları tribine girerdiniz ne de o Nuri Alço. Her şey kendiliğinden öyle güzel ve zamanında gelişirdi ki takılmazdınız bunlara hiç.

Başlık ve altına yazılanlar şaşırttı beni. Ben de bu flört işleriyle alakası olmayan bir insanım merak ettim. Bir erkeğin cinsellikten bahsetmesi ne zaman olmalı? Ne zaman el tutulmalı ya da öpüşmeli? Tuhaf olacak ama kendimi babanne gibi hissediyorum şuan. Dünya değişmiş cidden.
olmalısı yok bence

cinsellikten bahsetmek filan bana da tuhaf geliyor açıkçası, bu işlerin önden konuşması pazarlığı (!) mı olur,
akışına yaşarsın diye düşündüm hep

ha ama erkek arkdaşım da konuyu açmıştı ve konuşmuştuk bunu -hala sinir olurum. cinsellik konuşamayacak insan değilim ama dur bi ya yapacağımız varsa yaparız dimi

ha şimdi diyor böyle uzun süreli ilişki olacağını seni bilseydim hiç konuşmazdım -ciddi ilişki olarak başlamış değildik biz.

kadının da yaşı 30 üstüyse o da bir faktör diye düşünyorum
sadece erkeğin 30+ olması değil
yani en azından 10 15 hele ki 20 sene önce (ben 20 iken) yani 18-20 yaşında bir kıza (okul önlerindeki paralı kart zamparalardan değilse!) bir sinyal almadan yürümek filan kolay değildi

şimdiki nesili bilmiyorum yorum yok

siz doğru olanı yapmışsınız,karşınızdaki kişinin amacı farklıymış,başta belli etmesi de çok iyi olmuş

olmalısı yok bence

cinsellikten bahsetmek filan bana da tuhaf geliyor açıkçası, bu işlerin önden konuşması pazarlığı (!) mı olur,
akışına yaşarsın diye düşündüm hep

ha ama erkek arkdaşım da konuyu açmıştı ve konuşmuştuk bunu -hala sinir olurum. cinsellik konuşamayacak insan değilim ama dur bi ya yapacağımız varsa yaparız dimi

ha şimdi diyor böyle uzun süreli ilişki olacağını seni bilseydim hiç konuşmazdım -ciddi ilişki olarak başlamış değildik biz.

kadının da yaşı 30 üstüyse o da bir faktör diye düşünyorum
sadece erkeğin 30+ olması değil
yani en azından 10 15 hele ki 20 sene önce (ben 20 iken) yani 18-20 yaşında bir kıza (okul önlerindeki paralı kart zamparalardan değilse!) bir sinyal almadan yürümek filan kolay değildi

şimdiki nesili bilmiyorum yorum yok

Şimdi 30 yaşımdayım. Yani o senelerde yürümekte sıkıntı yoktu, yürüyebiliyorlardi ama hiç ilk buluşmada vs elime sarilabilen erkek görmemiştim. 😃ki öyle el tutmam, öpmem gibi uyarılarda bulunan, buluşmalara resmi veya buzdolabı gibi giden bir tipte değildim anı yaşayan eğlenceli deli bişeydim yine.😄

İki taraf da birbirinden itici burada. Bir tarafta 31 yaşında, birilerinin aracılığıyla illa hayatımda biri olsun mantığıyla ilişki yaşamaya çalışan bir kadın, görüştüğü adama baştan elimi tutma hoşlanmam deyip sapık muamelesi yapıyor. Diğer tarafta kadının tavrından hatta uyarılarından anlamayıp yılışmaya çalışan bir tip. Düzgün bir adam olsa sizin o konuşmalarınızdan sonra bu ne saçmalıyor deyip direkt muhabbeti kesmeliydi ama o tam tersi iyice üstelemiş. İnsan biraz gurur yapar. Buradan bile belli ne ayak olduğu.

Ben de katılıyorum çekim mevzusuna. Aranızda bir çekim olsa ne siz Türkan Şoray kanunları tribine girerdiniz ne de o Nuri Alço. Her şey kendiliğinden öyle güzel ve zamanında gelişirdi ki takılmazdınız bunlara hiç.
Erkeklerde gurur kalmamış bacım.zafere giden yolda herşey mübah diyorlar.ben en son ne zaman gururlu bir erkeğe denk geldim hatırlamıyorum.seks yapayım da onur, gurur umrumda değil diyorlar.balık baştan kokuyor evet.erkekler de bu şekilde kalitesizlik yapmasa, kadınlar da itilmez zaten.evet bana da onun, bunun tanıştırması çok sakat geliyor.olmuyor yani o işler bu dönemde.eskiden en eğitimli, en kaliteli insanlar bile bu şekillerde tanışıyormuş ama şu an tam tersi.kendi işini halledemeyen, iletişim sorunu olan, sıkıntılı kişiler bu tarz tanışma, tanışırılma durumlara giriyor.görücü usülünden kimseye hayır gelmiyor bu dönemde.hâlâ deneyenler var.ama sonuçlar hep hüsran.okuyoruz.

Erkeklerde gurur kalmamış bacım.zafere giden yolda herşey mübah diyorlar.ben en son ne zaman gururlu bir erkeğe denk geldim hatırlamıyorum.seks yapayım da onur, gurur umrumda değil diyorlar.balık baştan kokuyor evet.erkekler de bu şeilde kalitesizlik yapmasa, kadıar da itilmez zaten.evet bana da onun, bunun tanıştırması çok sakat geliyor.olmuyor yani o iźler bu dönemde.eskiden en eğitimli, en kaliteli insanlar bile bu şekillerde tanışıyormuş ama şu an tam tersi.kendi işini halledemeyen, iletişim sorunu olan, sıkıntılı kişiler bu tarz tanışma, tanışırılma durumlara giriyor.görücü usülünden kimseye hayır gelmiyor bu dönemde.hâlâ deneyenler var.ama sonuçlar hep hüsran.okuyoruz.

senin beklentin de seks yapmak değil mi? Cidden neden şimdi erkekleri suçluyorsun. Gayet istediğin ve rahatsız olmadığın bir durumu çok rahatsızmışsın gibi yazman inandırıcı gelmiyor bana Yangın Ayşe

Back
X