• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünyada düzgün erkek kalmadı mı gerçekten?

Açıkçası o şekilde sevgili olmak bana da tuhaf geliyor. Tanıştığım kişiler oldu ama sonunda hep bir yalanı çıktı ortaya
Benim yakın olduğum bir erkek arkadaşım öyleydi. 30 yaşında adama kızardık söylenirdik, bize erkeklerin hep böyle olduğunu söylerdi. Yine birkaç kere üniversitede bilişim merkezinde Facebook’u açık kalmış unutulmuş bilgisayar görmüştük. Hesabın sahibi 4-5 kızla yazışıyordu aynı anda. Ve bu şekilde tanışıp senin gibi yalanını yakalayan, başkalarına da yazdığını ortaya çıkaran kız arkadaşlarım vardı. Yaşı kaç olursa olsun bana normal gelmedi hiç erkeklerin böyle çabalaması.

Merhaba biraz içimi dökmek istiyorum. 31 yaşındayım öğretmenim 9 yıldır. 8 yıllık ilişkim bitti şubat ayında. Aslında o evlendi kısa sürede. Zor olsa da toparlandım. Biriyle görüş tanış diyen arkadaşlarım olduğu için arkadaş vasıtası ile daha önce bir öğretmenle tanıştım. Neyse o bir şey hissedemediğini söyleyerek konuşmayı kesti. 2 hafta önce de yine biriyle tanıştık. O da arkadaş vasıtası ile ama 2 haftadır yazışıyorduk. Ben tatilde ailemin yanındaydım. Yüz yüze görüşemedik. 2 gün önce merkeze gittim. Görüşmek için. Çünkü o da yaşadığım ilde çalışıyor ve mühendisti. Baya ilgili alakalı biriydi. Çok nazik davranıyordu bana. Ben sınırlarımı söyledim baştan da. Yani sırnasık tiplerden hoşlanmadığımı, ilk buluşmada elin tutulması vs hoşuma gitmeyeceğini ileriki zamanlarda ikimizin isteği ile bunların olabileceğini baştan belirttim soğumamak adına. İlk görüşme güzeldi. İkimiz de olumluyduk. Sonraki gün işler değişti tabi. Sürekli bana ben soğukluktan hoşlanmıyorum. Bir şey hissettiğim insanın bana soğuk davranması hoşuma gitmez direk soğurum, o insan ne yaparsa yapsın artık eskisi gibi olmam demeye başladı. Ben de baştan beri ona sınırlarımı söylediğimi belirttim. Neyse ikinci gün elimi tutmaya çalıştı. Ona olabilir dedim, bu sefer yanaktan öpmek istedi. İzin verseydim eminim daha da ileri gidecekti. Beni eve bıraktı. Bana işte soğurum ben demeye getirdi. Hatta o gün evime gelmek bile istedi. Ben reddettim tabiki. Telefonu kapattık. Benim içime kurt düştü tabiki. Soğudum da. Sabahları bana mesaj atan adam o gün atmadı. İnstagrama göz atınca beni sildiğini gördüm. Ona neyseki gerçek yüzünü yol yakınken gösterdin, istediklerini yapmıyorum diye bu şekilde davranman çok incitici, düzgün bir şekilde biz anlaşamayız diyebilirdin dedim numarasını sildim. O da ben soğuk davranan insandan hoşlanmadığımı söylemiştim dedi. 2 günlük tanıdığım insana ne şekilde davranabilirdim onu da bilmiyorum. Ben mi yanlışım, erkeklerin hepsi mi böyle ? Yoksa gerçekten düzgün insan mı kalmadı🤦‍♀️ çok üzülüyorum çekiyorum resmen böylesini.
Siz doğrusunuz adamın sütü bozuk daha ağzımı bozacam da yasak iste adam kızlardan faydalanmak isteyen sapık

Sosyal medyadan mı tanıştınız??? E baştan söylesene. Allahın abazanı kırk yılın başı bir kızla karşı karşıya gelmiş, eline de sarılır şeyine de. Ben de arkadaş tanıştırması falan sandım da ciddi ciddi yorum yapıyorum.
Eee arkadaş tanıştırmasi demişi sanki.hepimiz öyle yorum yapıyoruz.demek ki o tarz bilgi verdi bize.

Biz de yobazlara laf ediyoruz ama biz de her fırsatta yaşadığımız ilişkilerle ve ne kadar erken yaşadığımızla övünüyoruz.hem mutluluğunuzu hiçbir erkeğe bağlamayın arkadaşlar diyoruz hem de sürekli yaşadığımız ilişkilerle övünür gibi mesajlar verip duruyoruz.arada birisi çıkıp da kaliteyi bekledim, zamanını bekledim, biraz yavaş ilerlesin istedim dese hurra başlıyoruz ilişkilerdeki hızımızla övünmeye.illa kendimizi öveceğiz, beğeneceğiz.eskiden şu an övündüğümüz şeyler kınanma, küçümsenme nedeniydi, şimdi de tam tersi.iyice buldumcuk olmuşuz haa biz de.görmemişler gibi her konuda atlıyoruz.aman da ne kadar erken yaşadım,aman da bir sürü kişi oldu cart curt.iyi marifet yapmışız diyesim geliyor bazen kendime bile.allah herkesin çarşısına bir pazar vermiş işte.övünmek niye ? kadim olansa herkesin kendi hayat tarzını üstün görüp, üstten üstten konuşması.yanlış anlama lafım sadece sana değil.genel bir durum değerlendirmesi.yaptık da elimize ne geçti sanki bu kadar? Adam gibi, kaliteli ilişki yaşayabildik mi? Yoksa ergen çocuklar gibi bir kısmına skor olsun mu dedik? Hava atacağız ya.son zamanlarda iyice bir taraflarımız kalktı valla.sağlam bir ilişkide giriş gelişme sonuç vardır.her ilişki sanki yıldırım aşkıyla mı başlıyor da hemen birşeyler yaşansın.her ilişkinin dinamiği farklıdır.
Ferhansla aynı fikirde olacağım günlerde gelecekmiş demek.
Hayat çok enteresan. :KK64:
Yarın yanıyorum oram kaşınıyor, buram sızlıyor, siz nasil sevişmeden duruyorsunuz diye yorum yapacaksın yine ama olsun. :KK70:

Ferhansla aynı fikirde olacağım günlerde gelecekmiş demek.
Hayat çok enteresan. :KK64:
Yarın yanıyorum oram kaşınıyor, buram sızlıyor, siz nasil sevişmeden duruyorsunuz diye yorum yapacaksın yine ama olsun. :KK70:
Tamam da bu yaptığım yoruma ters değil ki o dediklerim.sağol canim.

Dur daha iki kişi ile görüşmüşsün biri kafa dengin çıksa şaşırtıcı olurdu. Bugün düşünce yapını değiştirip sadece fb arasan iki kişide bulamazsın biri evli çıkacak öbürü pis diğeri farklı talepleri olan. Yapman gereken emek vermeden kafanı meşgul etmesine , sinirini bozmasına izin vermeden insanlarla görüşmeye konuşmaya devam etmek. Zaten uzun ilişki peşine kurduğun ilişkide sende bir miktar toksik olacaksın biraz böyle olması senin açındanda iyi

Merhaba biraz içimi dökmek istiyorum. 31 yaşındayım öğretmenim 9 yıldır. 8 yıllık ilişkim bitti şubat ayında. Aslında o evlendi kısa sürede. Zor olsa da toparlandım. Biriyle görüş tanış diyen arkadaşlarım olduğu için arkadaş vasıtası ile daha önce bir öğretmenle tanıştım. Neyse o bir şey hissedemediğini söyleyerek konuşmayı kesti. 2 hafta önce de yine biriyle tanıştık. O da arkadaş vasıtası ile ama 2 haftadır yazışıyorduk. Ben tatilde ailemin yanındaydım. Yüz yüze görüşemedik. 2 gün önce merkeze gittim. Görüşmek için. Çünkü o da yaşadığım ilde çalışıyor ve mühendisti. Baya ilgili alakalı biriydi. Çok nazik davranıyordu bana. Ben sınırlarımı söyledim baştan da. Yani sırnasık tiplerden hoşlanmadığımı, ilk buluşmada elin tutulması vs hoşuma gitmeyeceğini ileriki zamanlarda ikimizin isteği ile bunların olabileceğini baştan belirttim soğumamak adına. İlk görüşme güzeldi. İkimiz de olumluyduk. Sonraki gün işler değişti tabi. Sürekli bana ben soğukluktan hoşlanmıyorum. Bir şey hissettiğim insanın bana soğuk davranması hoşuma gitmez direk soğurum, o insan ne yaparsa yapsın artık eskisi gibi olmam demeye başladı. Ben de baştan beri ona sınırlarımı söylediğimi belirttim. Neyse ikinci gün elimi tutmaya çalıştı. Ona olabilir dedim, bu sefer yanaktan öpmek istedi. İzin verseydim eminim daha da ileri gidecekti. Beni eve bıraktı. Bana işte soğurum ben demeye getirdi. Hatta o gün evime gelmek bile istedi. Ben reddettim tabiki. Telefonu kapattık. Benim içime kurt düştü tabiki. Soğudum da. Sabahları bana mesaj atan adam o gün atmadı. İnstagrama göz atınca beni sildiğini gördüm. Ona neyseki gerçek yüzünü yol yakınken gösterdin, istediklerini yapmıyorum diye bu şekilde davranman çok incitici, düzgün bir şekilde biz anlaşamayız diyebilirdin dedim numarasını sildim. O da ben soğuk davranan insandan hoşlanmadığımı söylemiştim dedi. 2 günlük tanıdığım insana ne şekilde davranabilirdim onu da bilmiyorum. Ben mi yanlışım, erkeklerin hepsi mi böyle ? Yoksa gerçekten düzgün insan mı kalmadı🤦‍♀️ çok üzülüyorum çekiyorum resmen böylesini.
Erkekler artık eskisi kadar onurlu değiller maalesef , hepsinin derdi para ve seks olmuş, kullanılacak kadın arıyor genelde çoğu ...

Back
X