inanın kafam allak bullak.doluya koyuyorum olmuyor boşa koyuyorum dolmuyor ne yapacağımı bilmiyorumÖnce ailene demek yerine 5 yaşında çocuklu biriyle sen evlilik yapabilecekmisin onu düşün bunun kararını ver öyle ailene de
Hemen vazgeçmeliyim diyorsan demek sevgin oyle sapasağlam değil sen daha.net değilsin ki bide aileye diyeveksin
ailem istemez ,kabul etmez .Mücadele etmesine ederim ama ilerde pişman olmak istemiyorumAile ile mücadele edecek kadar ciddi bir konuysa uzatmamalı bence.
Karşı taraf iyi biriyse onu da üzmenin anlamı yok.
Aileni sen tanırsın. İsterler ya da istemezler az çok bilirsin.
Hayat bu kavgaları yapmak için çok kısa.
Uzatmadan sonlandir bence, çünkü cocuksuzsun ve ilerde sorun olabilir.inanın kafam allak bullak.doluya koyuyorum olmuyor boşa koyuyorum dolmuyor ne yapacağımı bilmiyorum
Oyle dışarda aşk yaşamakla sevmekle olmuyor evet yaslariniz yakin bu güzel ama siz o çocuğa annelik yapicaksınız onun sorumluluğu olucak okulu beslenmesi hastalığı bir yandan ev sorumluluğu eş sorumluluğuinanın kafam allak bullak.doluya koyuyorum olmuyor boşa koyuyorum dolmuyor ne yapacağımı bilmiyorum
Aile istemezse neyin mücadelesini veriyorsun ki?ailem istemez ,kabul etmez .Mücadele etmesine ederim ama ilerde pişman olmak istemiyorum
Sebeb bekar mısın?merhabalar ,daha önce hiç evlilik yapmamış biriyim 30 yaşındayım . Biriyle görüşüyorum 34 yaşında çok kibar ,çok anlayışlı ,düşünceli biri.Sürekli onun yanında olmamı birlikte vakit geçirmemi istiyor ve çok iyi keyifli vakit geçiriyoruz.Eşi 3 yıl önce trafik kazasında vefat etmiş 5 yaşında bir kızı var kendisiyle yaşıyor .Evlenmek istiyor benimle ama ben aileme bunu nasıl diyeceğim ailem nasıl kabul eder bilmiyorum.Sizce ailemi karşıma alıp kişiyle evlenmek için mücadele etmeli miyim yoksa bu ilişkiyi bitirmeli miyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?