Çocuk demek sorumluluk demek. Bir çocuğa bakabilecek misiniz? annesi vefat etmiş çocuk yaralıdır ve çok kırılgandır. Yanlış bir hareketinizde eşinizle aranız açılabilir. tercihi ilk önce kızı olabilirmerhabalar ,daha önce hiç evlilik yapmamış biriyim 30 yaşındayım . Biriyle görüşüyorum 34 yaşında çok kibar ,çok anlayışlı ,düşünceli biri.Sürekli onun yanında olmamı birlikte vakit geçirmemi istiyor ve çok iyi keyifli vakit geçiriyoruz.Eşi 3 yıl önce trafik kazasında vefat etmiş 5 yaşında bir kızı var kendisiyle yaşıyor .Evlenmek istiyor benimle ama ben aileme bunu nasıl diyeceğim ailem nasıl kabul eder bilmiyorum.Sizce ailemi karşıma alıp kişiyle evlenmek için mücadele etmeli miyim yoksa bu ilişkiyi bitirmeli miyim.
sen gerçekten istiyosan bu evliliği ailen ikna olur bi şekilde ama sen gerçekten istiyo musun onu düşün çünkümerhabalar ,daha önce hiç evlilik yapmamış biriyim 30 yaşındayım . Biriyle görüşüyorum 34 yaşında çok kibar ,çok anlayışlı ,düşünceli biri.Sürekli onun yanında olmamı birlikte vakit geçirmemi istiyor ve çok iyi keyifli vakit geçiriyoruz.Eşi 3 yıl önce trafik kazasında vefat etmiş 5 yaşında bir kızı var kendisiyle yaşıyor .Evlenmek istiyor benimle ama ben aileme bunu nasıl diyeceğim ailem nasıl kabul eder bilmiyorum.Sizce ailemi karşıma alıp kişiyle evlenmek için mücadele etmeli miyim yoksa bu ilişkiyi bitirmeli miyim.
Üç sene iyi yine...bir tanıdığım vardı eşi öldü adam sanki alev almış gibi birkaç ay içinde hemen evlendi.Yahu ne üzülmüştüm bende vah gidene derler yaBide şuna üzüldüm ölsek bizim kocalarda 3 senede unutup yeni birini bulacakçok erken geldi
Genç ölüm 2 yaşında kalan bi çocuk bu yüzden travması da ağır ne ara unuttun kadın olsa evlenmez ölmemeye çalışalım bu erkekler hemen unutuyorÜç sene iyi yine...bir tanıdığım vardı eşi öldü adam sanki alev almış gibi birkaç ay içinde hemen evlendi.Yahu ne üzülmüştüm bende vah gidene derler ya
Ki bunun üstüne onun annesi gibi olamayacak hiç bir zaman. 10 sene baksa adamdan boşansa ve ya bir şey gelse başına, çocukta gidecek. Sadece bakıcı gibi ne biliyim.. keşke yapılabilse ama insanız işte olmuyor sanırım, bir iki gün değil ki..Siz de en az babası kadar, hatta belki de daha fazla çocuğun bakımını üstleneceksiniz. Çok büyük bir sorumluluk almış olacaksınız.
Tüm tatillere, beraber yapılan sosyal aktivitelere vs çocuğu da gelecek. Baş başa vakit geçirme lüksünüz çoğu zaman olmayacak. Doğal olarak önceliği daima kızı olacak.
Ben bunları sorun etmem, kızıyla beraber güzel bir aile olabiliriz diyorsanız evlenin. Herkesin yapabileceği bir şey değil. Şahsen ben yapamazdım.
Aynen öyle ya..Hiç evlenmesin demem ama bana birkaç yıl saygısızlık gibi geliyorGenç ölüm 2 yaşında kalan bi çocuk bu yüzden travması da ağır ne ara unuttun kadın olsa evlenmez ölmemeye çalışalım bu erkekler hemen unutuyor
Ben eşi kanserden öldükten 6 ay sonra evlenen erkek biliyorum . Hayat erkeklere güzel.Bide şuna üzüldüm ölsek bizim kocalarda 3 senede unutup yeni birini bulacakçok erken geldi
Üç sene iyi yine...bir tanıdığım vardı eşi öldü adam sanki alev almış gibi birkaç ay içinde hemen evlendi.Yahu ne üzülmüştüm bende vah gidene derler ya
Bide şuna üzüldüm ölsek bizim kocalarda 3 senede unutup yeni birini bulacakçok erken geldi
Pis herifBende aynısını yazcaktım
Erkekler derler eşinin cenazesine gelenleri süzermiş kimi alsam diye derler yine aynen iyi beklemiş
Bizim komsu vardı kırkını beklemedi evlendi suriyeli biriyle kızlarıyla küstü vay efendim bana kadın bulmadılar diye 60 yaşında koca adam
Aslında sizin karakterinizle çok alakalı olumlu veya olumsuz cevap vermek, o yüzden sizin adınıza konuşamam. Ama ben olsam evlenirdim, o çocuğa da kendi çocuğumdan daha iyi bakar, kendi çocuğum kadar severdim. Çok üzüldüm çocuğamerhabalar ,daha önce hiç evlilik yapmamış biriyim 30 yaşındayım . Biriyle görüşüyorum 34 yaşında çok kibar ,çok anlayışlı ,düşünceli biri.Sürekli onun yanında olmamı birlikte vakit geçirmemi istiyor ve çok iyi keyifli vakit geçiriyoruz.Eşi 3 yıl önce trafik kazasında vefat etmiş 5 yaşında bir kızı var kendisiyle yaşıyor .Evlenmek istiyor benimle ama ben aileme bunu nasıl diyeceğim ailem nasıl kabul eder bilmiyorum.Sizce ailemi karşıma alıp kişiyle evlenmek için mücadele etmeli miyim yoksa bu ilişkiyi bitirmeli miyim.
Hiç kimse için ailemi karşıma almam. Bu konuda netim.merhabalar ,daha önce hiç evlilik yapmamış biriyim 30 yaşındayım . Biriyle görüşüyorum 34 yaşında çok kibar ,çok anlayışlı ,düşünceli biri.Sürekli onun yanında olmamı birlikte vakit geçirmemi istiyor ve çok iyi keyifli vakit geçiriyoruz.Eşi 3 yıl önce trafik kazasında vefat etmiş 5 yaşında bir kızı var kendisiyle yaşıyor .Evlenmek istiyor benimle ama ben aileme bunu nasıl diyeceğim ailem nasıl kabul eder bilmiyorum.Sizce ailemi karşıma alıp kişiyle evlenmek için mücadele etmeli miyim yoksa bu ilişkiyi bitirmeli miyim.
Gençken aşk daha taze olursa daha çok can yakar bu yüzden bana acı geldi işte bu yüzden ben adamı vefasız buldumBende aynısını yazcaktım
Erkekler derler eşinin cenazesine gelenleri süzermiş kimi alsam diye derler yine aynen iyi beklemiş
Bizim komsu vardı kırkını beklemedi evlendi suriyeli biriyle kızlarıyla küstü vay efendim bana kadın bulmadılar diye 60 yaşında koca adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?