- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.136
- 598
- Konu Sahibi Kizilgonca
-
Amaç sevdiğine kavuşmaksa nikahtan giderm amaç millete hava atmak sevildiğini kırmalsa düğün yap üç gün oyna sonra bir ömür ağla....
Ters gidiyor dediğim Retro, yani bir gezegenin geri hareket ediyor olması o gezegenin temsil ettiği konularda sorunların oluşması demektir kabaca. Bir gezegenin geri hareket ettiği dönem temsil ettiği konulardan uzak kalmak gerekir bir gezegenin geri hareket ediyor olması, temsil ettiği konularda gecikmeler, aksaklıklar, sorunlar oluşturabilir demektir. Zira gezegenin performansı düşmekte. Hangi gezegen Retro ise gezegenin temsil ettiği konuları o dönem yapılmamasında fayda vardır. İstenilen sonuç elde edilemez.Pardon merakımdan soruyorum pek anlamam da. Gezegenlerin ters gitmesi ne oluyor tam olarak ?
E tabi onlar hemen olsun ister. Rahat rahat evlendirecekler. Ama düğün hevesin varsa asla kabul etme bekle. Inan içim de kalır pişman olursun. Bu evliliğine bile yansır.Arkadaşlar malum pandemi sürecindeyiz. Ben de nişanlıyım nişanımı evde çekirdek aile arasında maskeli bı şekilde gerçekleştirdik. Şimdi düğün malum çok tehlikeli. Nişanlım ve ailesi nikah yapmamızı istiyor ama ben bir dahaki seneyi bekleyelim diyorum zaten nişanım gönlüme göre olmadı bari kinam düğünüm güzel olsun istiyorum. Ama onun ailesi ve o kesinlikle beklemek istemiyorlar. Benim ailem de düğün yapmazsan içinde kalır diyor keza arkadaşlarım da öyle dusunuyor. Ve ben kabul etmezsem bu işin sonunda nişanlımla beni güzel bir kavga bekliyor hiç anlaşamadık bu konuda. Sizlerden fikirlerinizi bekliyorum siz olsanız ne yapardınız?
Arkadaşlar malum pandemi sürecindeyiz. Ben de nişanlıyım nişanımı evde çekirdek aile arasında maskeli bı şekilde gerçekleştirdik. Şimdi düğün malum çok tehlikeli. Nişanlım ve ailesi nikah yapmamızı istiyor ama ben bir dahaki seneyi bekleyelim diyorum zaten nişanım gönlüme göre olmadı bari kinam düğünüm güzel olsun istiyorum. Ama onun ailesi ve o kesinlikle beklemek istemiyorlar. Benim ailem de düğün yapmazsan içinde kalır diyor keza arkadaşlarım da öyle dusunuyor. Ve ben kabul etmezsem bu işin sonunda nişanlımla beni güzel bir kavga bekliyor hiç anlaşamadık bu konuda. Sizlerden fikirlerinizi bekliyorum siz olsanız ne yapardınız?
Bu astroloji konusunda kafam çalışmıyor maalesef kusura bakmayın. Ben güzel şeyler duyma ümidiyle yazmıştım ama baya modum düştü :)Ters gidiyor dediğim Retro, yani bir gezegenin geri hareket ediyor olması o gezegenin temsil ettiği konularda sorunların oluşması demektir kabaca. Bir gezegenin geri hareket ettiği dönem temsil ettiği konulardan uzak kalmak gerekir bir gezegenin geri hareket ediyor olması, temsil ettiği konularda gecikmeler, aksaklıklar, sorunlar oluşturabilir demektir. Zira gezegenin performansı düşmekte. Hangi gezegen Retro ise gezegenin temsil ettiği konuları o dönem yapılmamasında fayda vardır. İstenilen sonuç elde edilemez.
Canım bana sorarsan bende nikah yapıp evlenme taraftarıyım.. Çok gereksiz birşey gibi geliyor bana insanlar eğlensin yesin içsin diye sen birsürü masraf yapacaksın sonunda ne olacak?? Kocanla evine gideceksin.. Nikah kıysan da sonunda kocanla evine gideceksin.. Yani ona harcanacak parayla güzel bir tatil planı yapabilirsinizArkadaşlar malum pandemi sürecindeyiz. Ben de nişanlıyım nişanımı evde çekirdek aile arasında maskeli bı şekilde gerçekleştirdik. Şimdi düğün malum çok tehlikeli. Nişanlım ve ailesi nikah yapmamızı istiyor ama ben bir dahaki seneyi bekleyelim diyorum zaten nişanım gönlüme göre olmadı bari kinam düğünüm güzel olsun istiyorum. Ama onun ailesi ve o kesinlikle beklemek istemiyorlar. Benim ailem de düğün yapmazsan içinde kalır diyor keza arkadaşlarım da öyle dusunuyor. Ve ben kabul etmezsem bu işin sonunda nişanlımla beni güzel bir kavga bekliyor hiç anlaşamadık bu konuda. Sizlerden fikirlerinizi bekliyorum siz olsanız ne yapardınız?
Ben düğünümde çok sıkılmıştım ve “bitse de gitsek” diye saate bakıp durdumBu konuda onun bir suçu yok son iki yıldır evlenmek için çabalıyor benim ailevi sorunlarim yüzünden evlenemedik. Aslında arayacaklar muhtemelen biz nikah dusunuyoruz diye acaba istemiyorum düğün olsun bekleyelim bir sene daha desem mi ailesine?
Hayır modunuz düşmesin.Bu astroloji konusunda kafam çalışmıyor maalesef kusura bakmayın. Ben güzel şeyler duyma ümidiyle yazmıştım ama baya modum düştü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?