- 2 Ekim 2018
- 150
- 168
- 33
- 30
- Konu Sahibi Kizilgonca
-
Eğer istemeseydiniz yapın nikah geçin evinize derdim ama siz istiyorsunuz hastalığın geçmesini bekleyebilirsiniz bir süre dahaArkadaşlar malum pandemi sürecindeyiz. Ben de nişanlıyım nişanımı evde çekirdek aile arasında maskeli bı şekilde gerçekleştirdik. Şimdi düğün malum çok tehlikeli. Nişanlım ve ailesi nikah yapmamızı istiyor ama ben bir dahaki seneyi bekleyelim diyorum zaten nişanım gönlüme göre olmadı bari kinam düğünüm güzel olsun istiyorum. Ama onun ailesi ve o kesinlikle beklemek istemiyorlar. Benim ailem de düğün yapmazsan içinde kalır diyor keza arkadaşlarım da öyle dusunuyor. Ve ben kabul etmezsem bu işin sonunda nişanlımla beni güzel bir kavga bekliyor hiç anlaşamadık bu konuda. Sizlerden fikirlerinizi bekliyorum siz olsanız ne yapardınız?
Yani ben de ısrarı anlamıyorum daha iki aylık nisanliyizdügün istiyorsan dügün elbette olmali. bana sanki firsatdan istifade masrafdan kaciyorlar gibi geldi.
Düşündüğüm şey acaba içimde kalır mı ileride keşke der miyim? Bir de doğunun ortasında yaşıyoruz doguluyuz belki biliyorsunuzdur burda düğünler şart gibi bir sey. Bütün arkadaşlarımın düğün videoları varken benimkinin olmaması canımı sıkar mıPandeminin seneye biteceğini nereden biliyorsunuz? Aşı bulunmazsa en azından 2 yıl böyleyiz. Ki seneye de pandemi devam ederse düğünlere kesinlikle izin verilmemeli bence. Bu yazın düğün, kına, tatil derken vakalar aldı başını gitti.
Bence gelinlikle nikah yapın, sonra çok çok yakınlarınıza bir restorantta yemek yiyin bitsin gitsin.
Banada yadügün istiyorsan dügün elbette olmali. bana sanki firsatdan istifade masrafdan kaciyorlar gibi geldi.
Yani ben de ısrarı anlamıyorum daha iki aylık nisanliyiz
Öyle mi diyorsunuzsirf benim isteklerime hayallerime saygi duymuyor, en azindan ortak bir karar almaya calismiyor diye ciddi ciddi düsürdüm ben bu isi tekrardan.
ailesininde nisanlininda sana saygisi yok
O zaman bu acele ne?Yani ben de ısrarı anlamıyorum daha iki aylık nisanliyiz
Ailem diyor acele ediyorsunuz diye. 6 yıldır birlikteyiz. Nişanlım bekar evinde kalıyor ve bir duzeni yok onu da anlıyorum çok bunalmış durumdane bu acele demiyor musun? yada ailen? amac ne? ne zamandir birliktesiniz?
Düşündüğüm şey acaba içimde kalır mı ileride keşke der miyim? Bir de doğunun ortasında yaşıyoruz doguluyuz belki biliyorsunuzdur burda düğünler şart gibi bir sey. Bütün arkadaşlarımın düğün videoları varken benimkinin olmaması canımı sıkar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?