- Konu Sahibi Kizilgonca
-
Bence nisanlin ve ailesi masraftan kaciyor . Bidahaki seneyi bekleyin icinizde kalacaginin garantisini veriyorum ben size .Arkadaşlar malum pandemi sürecindeyiz. Ben de nişanlıyım nişanımı evde çekirdek aile arasında maskeli bı şekilde gerçekleştirdik. Şimdi düğün malum çok tehlikeli. Nişanlım ve ailesi nikah yapmamızı istiyor ama ben bir dahaki seneyi bekleyelim diyorum zaten nişanım gönlüme göre olmadı bari kinam düğünüm güzel olsun istiyorum. Ama onun ailesi ve o kesinlikle beklemek istemiyorlar. Benim ailem de düğün yapmazsan içinde kalır diyor keza arkadaşlarım da öyle dusunuyor. Ve ben kabul etmezsem bu işin sonunda nişanlımla beni güzel bir kavga bekliyor hiç anlaşamadık bu konuda. Sizlerden fikirlerinizi bekliyorum siz olsanız ne yapardınız?
Nişanlinizin 1 sene daha beklemek istememesini normal gördüm ben açıkçası.Bu konuda onun bir suçu yok son iki yıldır evlenmek için çabalıyor benim ailevi sorunlarim yüzünden evlenemedik. Aslında arayacaklar muhtemelen biz nikah dusunuyoruz diye acaba istemiyorum düğün olsun bekleyelim bir sene daha desem mi ailesine?
Amaç sevdiğine kavuşmaksa nikahtan giderm amaç millete hava atmak sevildiğini kırmalsa düğün yap üç gün oyna sonra bir ömür ağla....Arkadaşlar malum pandemi sürecindeyiz. Ben de nişanlıyım nişanımı evde çekirdek aile arasında maskeli bı şekilde gerçekleştirdik. Şimdi düğün malum çok tehlikeli. Nişanlım ve ailesi nikah yapmamızı istiyor ama ben bir dahaki seneyi bekleyelim diyorum zaten nişanım gönlüme göre olmadı bari kinam düğünüm güzel olsun istiyorum. Ama onun ailesi ve o kesinlikle beklemek istemiyorlar. Benim ailem de düğün yapmazsan içinde kalır diyor keza arkadaşlarım da öyle dusunuyor. Ve ben kabul etmezsem bu işin sonunda nişanlımla beni güzel bir kavga bekliyor hiç anlaşamadık bu konuda. Sizlerden fikirlerinizi bekliyorum siz olsanız ne yapardınız?
Daha iki aylık olduğunuza göre erkek tarafı düğün masrafından kaçmak için virüsü bahane ediyor. Onlar ısrar ediyorsa sen de et. Düğün istemek senin hakkın bu hakkı kimse kimseden alamaz. Fırsatçı insanlara denk gelmişsinYani ben de ısrarı anlamıyorum daha iki aylık nisanliyiz
Eğer istemeseydiniz yapın nikah geçin evinize derdim ama siz istiyorsunuz hastalığın geçmesini bekleyebilirsiniz bir süre daha
Genelde düğün konularına hiç anlayış gösterilmiyor ama önemli olan istekleriniz ve hayalleriniz bence
Nasıl istersen öyle yap hayat senin düğün senin. İçinde kalacaksa bekle yada aksi durumda nikahtan evlenmek istiyorum gerçekten demeden hareket etme. İstediğini yapamazsan bence de içinde kalırArkadaşlar malum pandemi sürecindeyiz. Ben de nişanlıyım nişanımı evde çekirdek aile arasında maskeli bı şekilde gerçekleştirdik. Şimdi düğün malum çok tehlikeli. Nişanlım ve ailesi nikah yapmamızı istiyor ama ben bir dahaki seneyi bekleyelim diyorum zaten nişanım gönlüme göre olmadı bari kinam düğünüm güzel olsun istiyorum. Ama onun ailesi ve o kesinlikle beklemek istemiyorlar. Benim ailem de düğün yapmazsan içinde kalır diyor keza arkadaşlarım da öyle dusunuyor. Ve ben kabul etmezsem bu işin sonunda nişanlımla beni güzel bir kavga bekliyor hiç anlaşamadık bu konuda. Sizlerden fikirlerinizi bekliyorum siz olsanız ne yapardınız?
Cnm bekle bişey olmaz ömğr boyu ah vah etmekten se 1yıl onlar ah vah etsinlerArkadaşlar malum pandemi sürecindeyiz. Ben de nişanlıyım nişanımı evde çekirdek aile arasında maskeli bı şekilde gerçekleştirdik. Şimdi düğün malum çok tehlikeli. Nişanlım ve ailesi nikah yapmamızı istiyor ama ben bir dahaki seneyi bekleyelim diyorum zaten nişanım gönlüme göre olmadı bari kinam düğünüm güzel olsun istiyorum. Ama onun ailesi ve o kesinlikle beklemek istemiyorlar. Benim ailem de düğün yapmazsan içinde kalır diyor keza arkadaşlarım da öyle dusunuyor. Ve ben kabul etmezsem bu işin sonunda nişanlımla beni güzel bir kavga bekliyor hiç anlaşamadık bu konuda. Sizlerden fikirlerinizi bekliyorum siz olsanız ne yapardınız?
Ohhh ne guzel, dugunden kurtuldum diye sevinirdim. Pandemi bitmeden hemen nikah kiyip olayi bitirirdim. Dugunlerden nefret ederim.Arkadaşlar malum pandemi sürecindeyiz. Ben de nişanlıyım nişanımı evde çekirdek aile arasında maskeli bı şekilde gerçekleştirdik. Şimdi düğün malum çok tehlikeli. Nişanlım ve ailesi nikah yapmamızı istiyor ama ben bir dahaki seneyi bekleyelim diyorum zaten nişanım gönlüme göre olmadı bari kinam düğünüm güzel olsun istiyorum. Ama onun ailesi ve o kesinlikle beklemek istemiyorlar. Benim ailem de düğün yapmazsan içinde kalır diyor keza arkadaşlarım da öyle dusunuyor. Ve ben kabul etmezsem bu işin sonunda nişanlımla beni güzel bir kavga bekliyor hiç anlaşamadık bu konuda. Sizlerden fikirlerinizi bekliyorum siz olsanız ne yapardınız?
takacak olan o altını ne yapıp edıp gonderıyor katılıyorumMart sonu düğünüm vardı, pandeminin ve yasakların göbeğine denk geldi, sade bir nikah yaptık. Sonu belli değildi. 5 aylık evliyim, mal gibi bekleyecektim. Hiçbişey de içimde kalmadı. Hatta stres yaşamamış oldum.
Geçen ay giyindik süslendik bir de dış çekim yaptırdık. Son derece mutlu ve tatlı fotoğraflarımız oldu. Aman hiç umrumda değil ya düğün müğün.
Düğün bütçesine ayırdığımız parayı da piyangodan çıkmış gibi yedik
Takıları dert ediyor herkes. Kimi akrabam hesabıma nakit yolladı, kimisi anneme altın bıraktı. Vermeyenler de oldu, hiç umrumda değil. El öpme ev ev gezme derdim de olmadı. Çünkü pandemi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?