• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik sürecinde yaşadığım sorunu anlatıp fikir almak istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya bir insan teyzesinin enistesinin ne b.k oldugunu onca sene bilmez mi? bu kadar mi kördü gözün- hic olaylari degerlendiremedin de gittin sacma sapan insanlara gelin oldun?
bir de okumus etmis memur olmus kadinsin cidden kuzenine mi kaldin ya? hosgeldin eSMA bebek. yazik günah cidden, bu devirde

Hayır ev kuramayacak haldelerse neden evlenirler bende onu anlamıyorum arkadaş. Evlilik başka bir eve çıkmak değil midir başlı başına hahshshshs
çünkü tayinin ne zaman olacağı belli değil sanırım ondan, yani ev birden kurulmaz
(? neden ki alırsın eşyaları bekletirsin) ev tutarsın en fazla 1 ay 2 ay düğün olmaan kira ödersin? herkes yapıyor bunu tam tarih belli dğeilse. 2 ay kira veremeyeceksen neden evleniyorsun hakikaten.
ya da düğün olmadan zifaf (!) olmaz, zifaf yoksa boşa kira verilmesin kafası olabilir, var bu kafalar.
tamamen bunlardan ayrı güç göstermek, kızı ezmek için de olabilir.

ha ben senaryo yazıyorum da sebep ne gösteriyorlar onu yazmamış zaten.

her türlü saçma mı aşırı saçma
tayin hazirandan olmazsa ağustosta olsun, en fazla ne olacak yani o 3 ayda mesela, hiç bir fikrim yok

fakat "ay hiç tanımıyordum böyle bilmiyordum" demenin nirvanası bir konu olmuş
insan kuzenini de tanımıyorsa artık, kimseye "tanıyamadın mi evlenmeden" denmesin

Kuzeninle evlenmeden önce hiçbişey konuşmadınız mı? Sanki bir gün sabah kalkıp hadi nikah dairesine gidelim demişsiniz gibi yazmışsın.
İkiniz de memursanız nasıl onun ailesinin evinde kalacaksınız başka şehirde? Tatili 3 ay olan memur yok benim bildiğim öğretmenler bile seminerler yüzünden 1.5 2 ay tatil yapıyor maksimum.
Bence yol yakınken ayrılın zaten hastalıklı çocuklarınız olacak. Okumuş etmişsiniz bi de.

çünkü tayinin ne zaman olacağı belli değil sanırım ondan, yani ev birden kurulmaz
(? neden ki alırsın eşyaları bekletirsin) ev tutarsın en fazla 1 ay 2 ay düğün olmaan kira ödersin? herkes yapıyor bunu tam tarih belli dğeilse. 2 ay kira veremeyeceksen neden evleniyorsun hakikaten.
ya da düğün olmadan zifaf (!) olmaz, zifaf yoksa boşa kira verilmesin kafası olabilir, var bu kafalar.
tamamen bunlardan ayrı güç göstermek, kızı ezmek için de olabilir.

ha ben senaryo yazıyorum da sebep ne gösteriyorlar onu yazmamış zaten.

her türlü saçma mı aşırı saçma
tayin hazirandan olmazsa ağustosta olsun, en fazla ne olacak yani o 3 ayda mesela, hiç bir fikrim yok

fakat "ay hiç tanımıyordum böyle bilmiyordum" demenin nirvanası bir konu olmuş
insan kuzenini de tanımıyorsa artık, kimseye "tanıyamadın mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back