- Konu Sahibi Kizilgonca
-
kesınlıkle katılıyorum aynen de boyle oluyorDüğün yapmis biri olarak söylüyorum, biri bana geleceği gösterseydi asla ama asla düğün yapmazdim. Tek basima karar verme hakkim da yoktu zaten de, olsaydi kesinlikle yapmazdim. Bosuna masraf. Bize zengin ailelerden 30 lira bile takan oldu. Birilerinin Aç karınlarini doyurmak icin masraf yaptik sadece. Binbir kere pişmanım düğün yaptığımız icin.
Ayrica nişanlılık suresini uzatmak da cok riskli yaniliyor muyum? Bu surecte isler sarpa sariyor. Kavgalar coşuyor. Bir arada olmak ayni evde olabilmek varken sirf oynamak icin 1 sene beklemek hic akillica degil. Sonunda keske dugun yapmasaydim demek de var.kesınlıkle katılıyorum aynen de boyle oluyor
kesınlıkle dogruAyrica nişanlılık suresini uzatmak da cok riskli yaniliyor muyum? Bu surecte isler sarpa sariyor. Kavgalar coşuyor. Bir arada olmak ayni evde olabilmek varken sirf oynamak icin 1 sene beklemek hic akillica degil. Sonunda keske dugun yapmasaydim demek de var.
Ya bence de cok saçma ama bazı insanlar sevıyor o ortamı kabarık gelinlik giyeyim halay çekeyim kankilerimle göbek atayım2 saat akrabalarla halay çekip, göbek atmak için 1 sene geç evlenmek mi
Maksat sevdiğinle hayatı birleştirmek mi, dans etmek mi?
Düşündüğüm şey acaba içimde kalır mı ileride keşke der miyim? Bir de doğunun ortasında yaşıyoruz doguluyuz belki biliyorsunuzdur burda düğünler şart gibi bir sey. Bütün arkadaşlarımın düğün videoları varken benimkinin olmaması canımı sıkar mı
Ay biz ayni seyleri yasamisiz resmen. Oku bunlari K Kizilgonca arkadaslarinla cekirdek ailenle eğlen dans et ama 1000 1500 kisinin ac karnini doyurup sonra pismanlik yaşama.kesınlıkle dogru
ısın ıcıne aıleler gırınce masraflar beklentıler gırıyor ve sarpa sarıyor hep bu donemde oluyor o tartısmalar gergınlıkler
bırde ınsanlar butcelerını sonuna kadar kullanıp borca gırıp dugun yapıyor ama kımseyı memnun edemıyor hıc degmez suan kı aklım olsa sade nıkahla evlenırdım mis gıbı
Doğru nişanlılık süremiz kısa ama 6 yıldır birlikteyiz birbirimizi tanıyoruz. İnanın bilmiyorum ne yapmam gerektiğini. Düğünüm olsun istiyorum tabiki. Bir yandan da zaten herşey benim ailem yüzünden gecikti şimdi düğünü de bu sebeple ertelesem nişanlıma haksızlık etmiş olur muyumBuna biz cevap veremeyiz ki
Kimi insan var pandemi olmasa da düğün yapmaz. Kimi var ki gelinliği sadece 1 gün giyeceğim deyip en ucuzundan alır, kimi dünyanın parasını döker.
Hangisi yanlış? Aslında hiç biri. Çünkü önemli olan evlenecek kişilerin ne istediğidir. Siz kendinize sorun bunu.
Küçük bir not: nişanlılık süreciniz kısa geldi. Ben yerinizde olsam seneye yapardım.
Ben de çocukluktan beri kimsenin düğününe gitmeyen sevmeyen biriyim aksine. Ama ne olduysa kendimi çok kötü hissediyorumAy biz ayni seyleri yasamisiz resmen. Oku bunlari K Kizilgonca arkadaslarinla cekirdek ailenle eğlen dans et ama 1000 1500 kisinin ac karnini doyurup sonra pismanlik yaşama.
Benim kuzenim nikahı yaptı sonra düğün yaparım dedi.Hem seneye de düzeleceği garanti değil.Nikahını yap ardından arkadaşlar arasında yemeğe gidin mesafeli sohbet edin.Sonra dış çekim yapın gelinlikle.Durumlar düzelirse seneye düğün de yaparsınArkadaşlar malum pandemi sürecindeyiz. Ben de nişanlıyım nişanımı evde çekirdek aile arasında maskeli bı şekilde gerçekleştirdik. Şimdi düğün malum çok tehlikeli. Nişanlım ve ailesi nikah yapmamızı istiyor ama ben bir dahaki seneyi bekleyelim diyorum zaten nişanım gönlüme göre olmadı bari kinam düğünüm güzel olsun istiyorum. Ama onun ailesi ve o kesinlikle beklemek istemiyorlar. Benim ailem de düğün yapmazsan içinde kalır diyor keza arkadaşlarım da öyle dusunuyor. Ve ben kabul etmezsem bu işin sonunda nişanlımla beni güzel bir kavga bekliyor hiç anlaşamadık bu konuda. Sizlerden fikirlerinizi bekliyorum siz olsanız ne yapardınız?
Herkes yapti ben neden yapmiyorum diye dusunuyor olabilirsiniz. Inan ki heves edilecek bir yani yok. Ben dugun seven biriyim. Kendi dugunumde zerre kadar eglenmedim.Ben de çocukluktan beri kimsenin düğününe gitmeyen sevmeyen biriyim aksine. Ama ne olduysa kendimi çok kötü hissediyorum
Pardon merakımdan soruyorum pek anlamam da. Gezegenlerin ters gitmesi ne oluyor tam olarak ?Ertele.
Hem gezegenlerde ters gidiyor zaten. Evleneceksende Kasım’dan sonra evlen.
Nişanlının ailesinin masraftan kaçtığı için bu kadar acele ettiğini düşünüyorsan onları dene bakalım Düğün yapılsaydı aşağı yukarı ne kadar masraf yapılacaktı ? O meblayı size vermelerini talep edin .
Söz konusu Eninde sonunda karşı taraftan çıkacak olan para neticede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?