Düğünsüz evlilik...

kesınlıkle katılıyorum aynen de boyle oluyor

Ne bu acele? Yangindan mal kacirir gibi. Bir yil nisanli kalin, birbirinizi daha iyi taniyin.
Dugunu masraftan kacmak icin yapmiyorlar. Dugun mu nikah mi orasi sizin bileceginiz is de eger bu konuda nisanliniz simdiden kavga cikarirsa ilerisini hic dusunmeyin derim. Sizin dusuncelerinize saygisi yoksa bastan bu ise girmeyin yoksa ileride cok uzer bu adam seni.

Eğer istiyorsanız ve yapmazsanız içinizde kalacaksa yapın bence:/ bir saate sıgdırın küçük çaplı yapın bence olur yani yüzde yüz istediğiniz gibi olmasa da istediğinize yakın şekilde gerçekleştirebilirsiniz

kesınlıkle katılıyorum aynen de boyle oluyor
Ayrica nişanlılık suresini uzatmak da cok riskli yaniliyor muyum? Bu surecte isler sarpa sariyor. Kavgalar coşuyor. Bir arada olmak ayni evde olabilmek varken sirf oynamak icin 1 sene beklemek hic akillica degil. Sonunda keske dugun yapmasaydim demek de var.

kesınlıkle dogru
ısın ıcıne aıleler gırınce masraflar beklentıler gırıyor ve sarpa sarıyor hep bu donemde oluyor o tartısmalar gergınlıkler
bırde ınsanlar butcelerını sonuna kadar kullanıp borca gırıp dugun yapıyor ama kımseyı memnun edemıyor hıc degmez suan kı aklım olsa sade nıkahla evlenırdım mis gıbı

2 saat akrabalarla halay çekip, göbek atmak için 1 sene geç evlenmek mi

Maksat sevdiğinle hayatı birleştirmek mi, dans etmek mi?
Ya bence de cok saçma ama bazı insanlar sevıyor o ortamı kabarık gelinlik giyeyim halay çekeyim kankilerimle göbek atayım eskiden Benim de hoşuma giderdi şimdi gereksiz geliyor

Eğer içinizde kalacaksa tabikide erteleyin. Başka arkadaşların da söylediği gibi bana da masraftan kaçıyorlar gibi geldi

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bekliyorum kim ne derse desin.Bu hayatta hetşey bir kere oluyor.Benim ablamın düğünü istediği gibi olmadı evleneli 10 sene oldu 2 çocuğu var ama hala söyler içimde kaldı bazı şeyler diye.Bence oğlan tarafı sırf masraftan kaçmak için böyle acele ediyor gibi geldi bana.Pandemi bitmese bile aralıktan sonra rahatlayacak gibi geliyor bana.Maskelide olsa düğününü yap bence

Buna biz cevap veremeyiz ki
Kimi insan var pandemi olmasa da düğün yapmaz. Kimi var ki gelinliği sadece 1 gün giyeceğim deyip en ucuzundan alır, kimi dünyanın parasını döker.

Hangisi yanlış? Aslında hiç biri. Çünkü önemli olan evlenecek kişilerin ne istediğidir. Siz kendinize sorun bunu.

Küçük bir not: nişanlılık süreciniz kısa geldi. Ben yerinizde olsam seneye yapardım.

Ay biz ayni seyleri yasamisiz resmen. Oku bunlari K Kizilgonca arkadaslarinla cekirdek ailenle eğlen dans et ama 1000 1500 kisinin ac karnini doyurup sonra pismanlik yaşama.

Doğru nişanlılık süremiz kısa ama 6 yıldır birlikteyiz birbirimizi tanıyoruz. İnanın bilmiyorum ne yapmam gerektiğini. Düğünüm olsun istiyorum tabiki. Bir yandan da zaten herşey benim ailem yüzünden gecikti şimdi düğünü de bu sebeple ertelesem nişanlıma haksızlık etmiş olur muyum

Hiç sanmıyorum ama seneye virüsün biteceğini düşünüyorsanız bekleyin umarım boşa beklemiş olmazsınız

Benim kuzenim nikahı yaptı sonra düğün yaparım dedi.Hem seneye de düzeleceği garanti değil.Nikahını yap ardından arkadaşlar arasında yemeğe gidin mesafeli sohbet edin.Sonra dış çekim yapın gelinlikle.Durumlar düzelirse seneye düğün de yaparsın

Ben de çocukluktan beri kimsenin düğününe gitmeyen sevmeyen biriyim aksine. Ama ne olduysa kendimi çok kötü hissediyorum
Herkes yapti ben neden yapmiyorum diye dusunuyor olabilirsiniz. Inan ki heves edilecek bir yani yok. Ben dugun seven biriyim. Kendi dugunumde zerre kadar eglenmedim.

Güzelce hazirlanin nikâhınızı yapın gelinliginizi giyin anne ve babaniizn hayir dualarını aln evinize gelin milleti eglendireceginiz paralarla gezin yeyin 1 yıl düğün yapmak için beklemek mantikli gelmiyor uzun bi zman

Pardon merakımdan soruyorum pek anlamam da. Gezegenlerin ters gitmesi ne oluyor tam olarak ?

Siz istiyorsanız ve maddi sıkıntıya girmeyecekseniz düğünü yapın tabi ama baskalarinin dediklerine aldırmayın. Bana düğün icin 1 sene sonra evlenmek cok mantıklı gelmedi. Ki virüs bence 1 senede bitmez.
Bu arada ben de kpssden sonra evlilik hayalleri kurmaya basladım düğün ceyiz meyiz beklentim yok yeter ki evleneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…