Düğünsel Stresler

Ya çok güldürdünüz vallahi Toplumsal baskı fecaat bişey bizlik bir problem olmasa da konuşup canımızı sıkıyorlar

Şöyle liste vereyim arkadaşlar
Nişanlık 500tl
Damatlık 1250tl
Alyanslar 3000tl
Pırlanta 6000tl
Organizasyon 600tl
Tepsi 500tl
Çiçek 450tl
Damat traşı200tl
Nişan saçı 450tl
Hediyelikler 200tl
Piknik 500tl
Yine burdakiler koca paragrafta cımbızla çekip lafı evirip çevirip aynı şeyden bahsediyorlar.
2 sene önce arkadasimm pırlantayi 9bine almıştı. 6bine yine ucuza almışsınız. Nişanlık yine ucuz Tepsiyle çiçeği ucuza getirebilirdiniz

Gelin hamamı falan yapmayın. Bindalliyi da sevmiyorsanız elbise giyersiniz
Hayırlı olsun

Ya çok güldürdünüz vallahi Toplumsal baskı fecaat bişey bizlik bir problem olmasa da konuşup canımızı sıkıyorlar

ya millet 2 gün konuşur 3. gün daha ilginç başka bir dedikodu bulur.
daha önce de yazmıştım. öncelik listesi yapın ve herşeyi almaya çalışmayın.
bütün odaların halısı olmasın mesela, ucuz 2-3 kilimle idare edin.
misafire ayrı günlük ayrı yemek takımı yerine sadece günlük alın.
madem kiradasınız perdeler ucuz olsun, ileride taşınsanız yeni eve olmayacaklar çünkü yüksek ihtimal
yeterki ortak zevklerde buluşun
bakınca ikinizin de göz zevkine hitap etsin yeter :)

Sıfırdan gibi ay çok heyecanlı tabi birazda tuzlu
Tuzlu gibi ama benim icin esya cok onemli degil. O yuzden yatak odasi takimini mesela 4.000-4.500e halledeceğim gibi. Daha ucuz bulan varsa ozele bekliyorum

Buzdolabına daha cok yere bakmadım ama Beko'da 3.500e falan buldum. Onu oyle halledecegim.

Kalanlari da yine ucuz ucuz kenardan kenardan

O toplumsal baskı bitmez ki. O toplum susmaz =))
Çocuk çocuk çocuk diye kafamızı kemiriyorlar şimdi mesela, ne yapsan memnun edemezsin, en güzeli duymayacaksın takmayacaksın. Bence kullanın sevgilinizin eşyalarını. Bizim buzdolabı ve çamaşır mak. benim bekar evimden kalma. Yorgandı battaniyeydi onlar da öyle. İş gördüğü müddetçe sıkıntı yok.

En güzeli gerçekten
Şimdiden kolay gelsin
O alışveriş süreçleri çok keyifli oluyor

O fiyata yatak odası bulursanız hemen bana da yazın alayım16 bin dediler lüks olmayan markada

insanlara göre tüm eşyaları mükemmel alıp senelerce borç ödenmezse evli sayılmıyor çiftler sanırım :)
onca borca gireceğime gezer tozarım daha iyi, kültürüm gelişir, yer görürüm ayol

O fiyata yatak odası bulursanız hemen bana da yazın alayım16 bin dediler lüks olmayan markada
4-5 bin bandinda Konfor'da, Koctas'ta, Tekzen'de, Enza'da, Evkur'da, 6 bin civarinda Dogtas ve Cetmen'de, 7 bin civarinda Kilim Mobilya'da, Kelebek'te var.

Vivense'nin showroomunda da gorup bakip kalitesini inceledigim takimlar oldu, onlar da 4.500-5.000.

insanlara göre tüm eşyaları mükemmel alıp senelerce borç ödenmezse evli sayılmıyor çiftler sanırım :)
onca borca gireceğime gezer tozarım daha iyi, kültürüm gelişir, yer görürüm ayol
Evime temizliğe gelen kadınlar bile beğenmiyor benim eşyalarımı ha ha ha. Çokk ta tınnn eskiyene dek kullanacağımm. Evime lüks eşya doldurup minibüsle gezmek dışarda yemek yiyememek istediğini giyememek tatile gidememek benzin gidecek diye arabayı kapıda dekor olarak tutmak mı normal?zeytinyağını lüks görüp her 2 yılda perde değiştiren komşum bile var

Bakayım ben de bi oralara

Ya aile evine kira ödemek mi varmış? Neden kimse şaşırmamış? Mesela sadece eşiniz otursaydı, yine ailesine kira verecek miydi?
Neden şaşıralım ki sonuçta iki yetişkin birey aile olması bence kira vermeseler de olur demek değil
Hatta benimm ailem öyle yapsa ben kira veririm yani

aralarında birşekilde anlaşmışlardır

Valla bizde Sıemensten aldık. Üstelik eş dost indirimi ile bugün giderseniz 12.000 e sıemensten alamazsınız. Buzdolabı 8.000 den başlıyor.

Daha 1 ay önce aldım ben ama tek tek hatırlamıyorum fiyatlarını. Toplam 12 bin liraydı.
Belki 1ayda artmıştır fiyatlar ya da belki siz daha üst modeller tercih ettiniz bilemiyorum. Zaten demek istediğim her bütçeye uygun modelin olduğu.

Bazı şeylerde markadan kısarsınız bazı şeylerde modelden. Bazı şeylerde hiçbir şeyden kısmazsınız. Sizin bileceğiniz iş.
Ama boş yere strese sokmayın kendinizi. Bazı şeyler de eksik olsun.

Ben evlenmeye 2 gün kala fark ettim sehpa almadığımızı. Hala da almadık.
Halı da almadık henüz.
Evin eksiği bitmez derler zaten.

Bundan sonrasında biraz daha temkinli harcama yapın, her şey hallolur.

zeytinyağı kırmızı çizgim :)
valla sağlıklı ve mutlu olmak öncelik olmalı.
bedenim sağlıklı şeyler yesin, tatilini yapıp dinlensin. en kaliteli koltuğun bile ömrü var.

bende 4-5 bin arasına nerden bulduğunu soracaktım.. Normal mahalle arası mobilyacıda 10.000 altına bişey bulamadık biz
Yazdim simdi ceyceye :)

Buzdolabı KG76NAIFON 7850 (KDV DAHİL)
Çam Mak. WM12Ts80TR 3700 TL (KDV DAHİL)
Bul Mak. SN23II60KT 3950 TL (KDV DAHİL)
herhangi bir model beğenerek değil mağazada duran modellerden aldım outlet mağazaydı
Önümde duran faturadan yazdım rakamları da modelleride detayını bilmiyorum ama mğazada ucuz duran başka buzdolabı vs de yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…