Nişan atanlar

Kızlar merhaba nasılsınız? Sırf bu soru için üye oldum yardımcı olur musunuz?
29 yaşındayım, öğretmenim, ailemle yaşıyorum, duygusal olarak hassas bir insanım ve kafama çok takarım. 27 yaşındayken biriyle tanışmıştım çok sevmiştim ve sevildiğimi düşünmüştüm. Arada fikir ayrılıkları olsa da genel olarak tutkulu bir aşkımız olduğunu düşünüyordum. Başından beri ciddi olduğunu vs söylüyordu. Basit yakınlaşmalar haricinde ileri bişey yaşamadık. 1 kere ayrıldık sonra barıştık evlenme teklifi etti. Aileler tanıştı. Nişan yaptık. Ama sonrasında birçok şey uyuşmadı ve nişandan 18 gün sonrasında ayrıldık.
Bu olayın üzerinden 1 sene geçti garip ruh hallerinden geçtim şu an iyiyim ama bayramda bir garip hissettim. Kimse bişey sormadı ama yine de garip hissettim. Psikolog bir arkadaşıma şeyi sordum ben ilerde karşıma biri çıkınca bunu söylemeli miyim diye o da eğer geçmiş ilişkilerden konu açılırsa söylersin, bunda bişey yok dedi. Herkesin geçmişinde birileri oluyor gayet normal vs dedi.
Bu süreç tam olarak nasıl geçecek acaba önerileriniz ne olur yardımcı olur musunuz çok zayıfladım düşünmekten karnıma ağrılar giriyor hala
Bence bunun takılacak bir tarafı yok çünkü en fazla 1 sene içinde unutulacak birşey.

Düğüne 3 hafta kala ayrıldım. Hiç depresif hallerede girmedim o süreci tahmin edemeyeceğim kadar güzel atlatmıştım Geleceğim için doğru olan buydu onun farkındalığından sanırım duygusal yanım devreye giremedi bile . Düğün öncesi aldığım tüm randevulara gittim, spora başladım ertelediğim estetik operasyon vardı onu yaptırdım. Işıl ışıl hissediyordum kendimi valla 😇 Ayrılıktan 3 ay sonra eşimle tanıştık ben ilk buluşmamızda bahsetmiştim baktım kendini kaptıracak gibi sal beni gideyim ben şuan ciddi ilişki modunda değilim hissini vermeye çalışmıştım onun için söylemiştim direkt. Birdaha aramızda hiçbi şekilde konusu geçmedi. Huy olarakta geçmiş ile hiç ilgilenen bir yapısı yoktur.
Üzerine düşünmeye bile değmez bence. Akışına bırakın. İster başta, ister ciddiyete evriliyorsa yada tamamen spontene ne fark eder ki ne zaman söylediğiniz.

üstünde durulacak bir konu değil bence ama şöyle düşünün evlenme yoluna girdiğiniz birisi bundan hiç bahsetmemiş olsa hoşunuza gider miydi? bence söylemelisiniz, bunu takacak sorun edecek adamı elemek için gayet iyi bir konu. sizi gerçekten seven birisi geçmişinizle ilgilenmez.

Kızlar merhaba nasılsınız? Sırf bu soru için üye oldum yardımcı olur musunuz?
29 yaşındayım, öğretmenim, ailemle yaşıyorum, duygusal olarak hassas bir insanım ve kafama çok takarım. 27 yaşındayken biriyle tanışmıştım çok sevmiştim ve sevildiğimi düşünmüştüm. Arada fikir ayrılıkları olsa da genel olarak tutkulu bir aşkımız olduğunu düşünüyordum. Başından beri ciddi olduğunu vs söylüyordu. Basit yakınlaşmalar haricinde ileri bişey yaşamadık. 1 kere ayrıldık sonra barıştık evlenme teklifi etti. Aileler tanıştı. Nişan yaptık. Ama sonrasında birçok şey uyuşmadı ve nişandan 18 gün sonrasında ayrıldık.
Bu olayın üzerinden 1 sene geçti garip ruh hallerinden geçtim şu an iyiyim ama bayramda bir garip hissettim. Kimse bişey sormadı ama yine de garip hissettim. Psikolog bir arkadaşıma şeyi sordum ben ilerde karşıma biri çıkınca bunu söylemeli miyim diye o da eğer geçmiş ilişkilerden konu açılırsa söylersin, bunda bişey yok dedi. Herkesin geçmişinde birileri oluyor gayet normal vs dedi.
Bu süreç tam olarak nasıl geçecek acaba önerileriniz ne olur yardımcı olur musunuz çok zayıfladım düşünmekten karnıma ağrılar giriyor hala
Zamanla

Kendine dert mi arıyosun bacım zayıflayacak kadar neden takıyosun? Ben de nişan attım kaç yıl geçti üstünden hayatıma aldığım insana da anlattım, flört ettiklerime de anlattım. İnsanlar boşanıyo da hayatlarına devam ediyor. Hayat yeterince yoruyor bir de karşımızdaki ne der diye mi düşüncez amaan..

Boşuna üzülüyorsunuz inanın iyi olmuş. Çünkü sevglilik nişanlılık dönemi yaşanan herşey fragman. Ordaki sorunlar çarpı 2 yaşanıyor evlenince. Hayırlsıı olmuş oyuzden boşuna canınızı sıkmayın , insanlar 2. 3. yü boşayıp yenisini alıyor mutlu oluyor oh hayatın nezaman nasıl güleceği belli mi? Yeni gelecek insan hiç sorun edemez, nişanlılık bu sonuçta herkesin bi ilişkisi geçmişi oluyor. Sizi seven her şekılde kabul edecektir ki bu kesinlikle kabul edilmeyecek kötü bi durum olamaz. Herşey kısmet önünüze bakın gelen olursa yeri gelirse söylersiniz , şimdiden boşuna bunları düşünüp kurmayın kendinizi

Back
X