• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne bir ay kala

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şok içerisindeyim, nasıl çirkin düşünceler...
Çok sevdiğinizi söylediğiniz bir insanı aldatmayı nasıl düşünebiliyorsunuz ve arzuluyorsunuz?
Yazık değil mi nişanlına? Düğün yapıcam ev döşeyeceğim diye canı çıkmıştır garibimin. Ah ah acıdım.

Yani çözüm olarak evlenmeyebilirsiniz mesela? Kimse size silah dayamıyor evlenin diye. Hiç düşündünüz mü evlenince de aynı düşünceler olursa ne yapcam diye ? Aldatır mısınız yoksa.. bence siz iyice düşünün

Madem öyle bir isteğiniz var ikiniz içinde geçerli olmalı....
O da son kez bir kadınla olmalı...
Fakat ben sevgılınız yerinde olsam bu konu benle konusulsa anlayışlı olamam ona yapacagım en anlayışlı şey ayrılma sebebimizin bu olduğunu kimseye söylememek olur....

evlenme yoluna girmeseydiniz normal karşılayabilirdim
Ama ben evliyken bu isteğinizin artmayacagınj ya da sadece bir kerelik bir istek olduğunuzı nerden bilebirsiniz ki?

herkesin aa tamam canım diyecegı bir konu değil...
Bence evliliğe hazır değilsiniz her şey aşk sevgi değil bence iyi düşünün

Kocanla et flörtünü. Geçen hafta kargoyu alıp gelmiş benimki dedim ki merhaba postacı bey tanışalım mı? Kıpss :KK66:
Allah kahretmesin çenem düştü iyice goygoya bağladım. :KK53: :KK53: :KK53:

kocamla oyunlarımızı burda anlatsam olay olur 😂😂😂
Gerçek bir flörtün yerini tutmuyor ayol. O heyecan, o kalp çarpıntısı, o midede uçuşan kelebekleeeer ❤️❤️❤️

Aklıma şu haber geldi ;

Yine tutamadım kendimi .....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back