- 15 Şubat 2015
- 2.386
- 4.015
- 133
Peki neden böyle hissediyor olabilirsiniz düşündünüz mü?Açıkça söyleyin cidden yardımcı olalımBirlikte olmak istediğim kimse yok. Herhangi birinden bahsediyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki neden böyle hissediyor olabilirsiniz düşündünüz mü?Açıkça söyleyin cidden yardımcı olalımBirlikte olmak istediğim kimse yok. Herhangi birinden bahsediyorum.
Hiç bi fikrim yok. Sanki iradem kırılacak denk geldiğim birine tamam diyecekmişim gibi hissediyorum.Peki neden böyle hissediyor olabilirsiniz düşündünüz mü?Açıkça söyleyin cidden yardımcı olalım
Kocanla et flörtünü. Geçen hafta kargoyu alıp gelmiş benimki dedim ki merhaba postacı bey tanışalım mı? Kıpss
Allah kahretmesin çenem düştü iyice goygoya bağladım.
Hala kıskanırım fiili durum farklı bu farklı. Ben de yapacak değilim. Benim gibi hissedenler olmuş mı onu merak ediyorum sadece.E geçen daha melisten kıskaniyordun ne oldu şimdi
Eger oyle birsey yaparsan ileride çocuklarının yuzune nasıl bakacagini düşün..Hiç bi fikrim yok. Sanki iradem kırılacak denk geldiğim birine tamam diyecekmişim gibi hissediyorum.
Kocamdan uzak durBirlikte olmak istediğim kimse yok. Herhangi birinden bahsediyorum.
İsmini söyleyin de dikkat edeyim ne diyem :))Kocamdan uzak dur
Kimse sen gibi değil ikna olmadın mı halaHala kıskanırım fiili durum farklı bu farklı. Ben de yapacak değilim. Benim gibi hissedenler olmuş mı onu merak ediyorum sadece.
Espri mi bu?Kocamdan uzak dur
Yok en iyisi bizim bölgeden uzak dur doğu Anadolu falan hiç uğramaİsmini söyleyin de dikkat edeyim ne diyem :))
Bence haddinizi bilin.Yok en iyisi bizim bölgeden uzak dur doğu Anadolu falan hiç uğrama
Gibi gibi nasıl anlamak istersenEspri mi bu?
Bir tane olaydan kadınları neden tefe koydunuz da erkekler sütten çıkma ak kaşık oldu ki acaba?Aynısını nişanlın yapsa ne erkekliğini bırakırsın ne şerefini. Erkeklere boşuna kızıyoruz, kadınlar erkeklerden beter...