- 20 Ocak 2010
- 45.888
- 162.923
- 798
- 43
Kocam öldürür bence ki swinger da ne bileyim cıksAhahah öldürürüm diyosun..
Destekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocam öldürür bence ki swinger da ne bileyim cıksAhahah öldürürüm diyosun..
Destekliyorum
Nişanlısının namusu ne ya? Erkeklerin namusu filan değiliz biz, herkesin namusu kendine. Şu ağızları bırakalım önce biz kadınlar olarak.Canım madem böyle isteklerin var niye evleniyosun niye nışanlının namusunu kirletiyosun nışanlına da bul bitane
Ironik yazmis arkadas farkindaysaniz.Nişanlısının namusu ne ya? Erkeklerin namusu filan değiliz biz, herkesin namusu kendine. Şu ağızları bırakalım önce biz kadınlar olarak.
Tam da ironi yapılacak konu haklısınız. Ayrıca dümdüz kurulmuş bir cümlenin ironi olduğunu nereden çıkardınız?Ironik yazmis arkadas farkindaysaniz.
Korkuyosan evlenme arkadaşım. Mutluluğunuzu bozmadan sevgililiğinize devam edersiniz. Zorla mı evlendiriliyosunuz?O mutluluğu bozmaktan çok korkuyorum. Haklısınız sanırım korktuğum şey evlilik kurumunun ağırlığı.
BaşakBurcunuz ne merak ettim
Boğadır kesinBurcunuz ne merak ettim
Dur ciddi bişey sorduk şurda gülme
Peki 1 ay içinde kimi bulacaniz? umarim nefsinize hakim olursunuzHayır kimse yok ama kapana kısılmış gibi hissediyorum sanki.
Dışarıdan herhangi biri galşbaPeki 1 ay içinde kimi bulacaniz? umarim nefsinize hakim olursunuz
Akreptir o, başak olsan dururdun yerinde. Çeyizin ütüsüne falan takılıp, evini en ince detayına kadar temizlerdin.
Boğadır kesin
Dur ciddi bişey sorduk şurda gülme