- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
Konuyu tüm yorumlarla beraber okuyunca, sonuç bu oluyo:
Şu an yüklü değil, "Hmm"lı di mi?İndirdim baktım.
Ya buraya fotonuzu alenen nasıl koyuyorsunuz aklım almıyorKotu örnek olmasin bu sitede yası küçüklerde var ve arkadas yanliş oldugunu soyleyenlere hemen linç etmeye kalkiyor
Ya buraya fotonuzu alenen nasıl koyuyorsunuz aklım almıyor
.Ömür boyu aynı kişiye bağlı olacaksınız diye böyle hissediyor olabilirsiniz.
Nişanlınızla konuşun belki o da aynı şeyi düşünüyordur birbirinize tek kullanımlık serbest geçiş kartı falan verirsiniz
Profil fotosundakiler siz değil misinizAnlamadım
Profil fotosundakiler siz değil misiniz
Burda özelimizi açıyoruz ya hani,ifşa olmamak içinEvet niye koymayayım ki
Burda özelimizi açıyoruz ya hani,ifşa olmamak için
Teşekkür ederim yorumunuz için. Evlilik korkusu yaşadığımı anladım gelen yorumların ve oturup düşünmemin ardından. Çözümü olmayan bir sorun değil, azıcık gerilmişim.Konu sahibi yapayım mı diye sormamış, sadece neden böyle hissettiğini ve evlilik öncesi aynı şekilde hisseden kişilerin olup olmadığını merak etmiş. Çoğu kişi kızı dinden vurmaya çalışmış, ahlaksız ilan etmiş . Konu sahibi Müslümanım mı demiş? Belki herhangi bir dine mensup değil. Ha Müslüman olsa bile kimseyi ilgilendirmez bu düşüncesi. İslam dini bile eyleme geçmeyen düşüncelerden sorumlu tutmuyorken, konu sahibini düşüncesinden ötürü bu kadar keskin yargılamak kimin haddine?
Büyük ihtimalle evlilik korkusu yaşıyorsun konu sahibi, belki de birlikte olduğun kişi işte bu diyeceğin biri değildir. Hayatımızda yer alan kişiyi muhakkak seviyoruzdur fakat bazen bu sevgi evlilik için yeterli olmayabilir. Hislerinizden emin olmadan evlenmeyin derim.
Konu sahibi yapayım mı diye sormamış, sadece neden böyle hissettiğini ve evlilik öncesi aynı şekilde hisseden kişilerin olup olmadığını merak etmiş. Çoğu kişi kızı dinden vurmaya çalışmış, ahlaksız ilan etmiş . Konu sahibi Müslümanım mı demiş? Belki herhangi bir dine mensup değil. Ha Müslüman olsa bile kimseyi ilgilendirmez bu düşüncesi. İslam dini bile eyleme geçmeyen düşüncelerden sorumlu tutmuyorken, konu sahibini düşüncesinden ötürü bu kadar keskin yargılamak kimin haddine?
Büyük ihtimalle evlilik korkusu yaşıyorsun konu sahibi, belki de birlikte olduğun kişi işte bu diyeceğin biri değildir. Hayatımızda yer alan kişiyi muhakkak seviyoruzdur fakat bazen bu sevgi evlilik için yeterli olmayabilir. Hislerinizden emin olmadan evlenmeyin derim.
Ahlaksiz diyenlerden değilim herkes ne istiyorsa onu yapar ama burada yaşı daha genç insanlarda var bu yüzden de yanliş yaptiğını söyledim kendi adıma
Düğününe 1 ay kala korktuğu için böyle düşündüğünün farkindayim çünkü insanlar evlenmeden önce bir kıza neler anlatıyorlar korkutuyorlar konu sahibi de bu yüzden korkuyor bunun da farkındayim sadece daha sonra vicdan azabı cekmemesi için düşüncesinin çok yanlış oldugunu söyleyenlerdenim
Bu bizim ülkemizde kadin icin çok kötü şeyler deniliyor ama erkek yapınca erkektir yapar deniliyor bu yüzden de ilerde esinin duyduğunu düşünürsek kötü bir izlenim olur..bunları düşünerek yazdım ama tabi hemen aaa sen ahlak bekcisi misin denildi..diyelim ki baskasiyla birlikte oldu oda konu sahibine santaj yaptı en kötüsünü düşünüp onu caydirmak gerek..yoksa banane o üzülücek üzülmesin diye uğraşıyoruz yoksa kimsenin ahlak bekciliğini yapmıyoruz
Sen son kez biriyle birlikte olmak istiyorsun ya evlendikten sonra da kocan bunu ögrenince seni aldatmak bile isteyebilr neyin kafasını yasıyorsun sen bence nişanlını sevmıyorsun gercekten sevswn ona ihanet etmeyı bırak onunla olmaktan baska hıc kımseyi dusunmemen lazımİyi akşamlar herkese
Linç yememe umuduyla bir soru sormak istiyorum. 1 ay sonra düğünüm var. Nişanlımı çok seviyorum, onsuz bir hayatı asla düşünemiyorum, cinsel hayatımız da yolunda. Ancak benim evlenmeden son bir kez biriyle birlikte olmak gibi bir arzum var. Nişanlımı aldatmış olmayı asla istemiyorum, bunu yapmam, ama bu isteğim gün geçtikçe artıyor. Sizce neden böyle hissediyorum. Benzer bir durum yaşayan oldu mu? Düğün öncesi korku mu bu? Çok utanıyorum.
Kaç ay önce açılmış konuyu hortlatıp evli bebek bekleyen bir üyeye böyle saydırmak ne kadar doğru? Özel olarak mı aradınız nedir yani? Yaptığınız şey cok hadsizce.Sen son kez biriyle birlikte olmak istiyorsun ya evlendikten sonra da kocan bunu ögrenince seni aldatmak bile isteyebilr neyin kafasını yasıyorsun sen bence nişanlını sevmıyorsun gercekten sevswn ona ihanet etmeyı bırak onunla olmaktan baska hıc kımseyi dusunmemen lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?