• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne bir ay kala

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence de evlilik öncesi korkusu yaşıyorsunuz. Ne yapmanız gerektiğini söyleyemem, kendi ahlaki yargilarimla sizi yargılayamam. Kendinize sorun, böyle bişey yaptıktan sonra vicdanınız rahat edicek mi, yani yarım saatlik zevk için bı omru suçluluk duygusuyla kendinize zehir edicek bı yapıda misiniz? Kiminle bunu yasiycaksiniz, ya bunu yaşadığınız kişi sonradan size şantaj yapar evliliğinizi bozarsa? Enine boyuna herşeyi düşünüp karar verin, hayat sizin hayatiniz

Neye bakmasını istediğinizi anlayamadım? Ahlak polisi mi kesildiniz şimdi de. Hayret bir şey.

Istediğinizi yapabilirsiniz ama bir konu acmadan önce birkac kere düşünmelisiniz çünku burada daha yası küçük insanlarda var
Sizinle Polemiğe girecek değilim o yası çoktan geçtim ;)

Değil mi ya. Nişanlısı adam yapsa veya istese çoktaaan topa tutulmuş, öldürülmüştü burada.
Ama isteyen kadın olunca pek özgürlükçü kadınlarımız tam destek vermiş.E napsın öyle hissediyor, hisler çok önemli çünkü, öyle istiyor, içinden geliyor, içten gelen şeyler de çok önemli. Biz her içimizden geleni yapmalıyız çünkü, öyle bir dünya, yapalım, hemen sevişiverelim beğendiğimizle, çünkü özgürüz cinsellikte.
İnsan hayret ediyor bazen.
Şu rezalet alkışlandı, hatta geyiğe döndü ya, daha ne denilebilirki.

Konu sahibi için dileğim umarım nişanlısı da aynı düşüncelerdedir. Eşitlik sağlansın maksat.
Rezalet demeyin, şimdi çıkar modern(!) bir üye, sizi azarlar. Şaka gibi cidden.

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. cim bi bakar mısin acaba
Arkadaş cok ayip bir konu acmış
Kötü örnek olmasin
Ahshs insanlar sizden icazet alacakti konu acarken cunku. Siz icerigini begendiginiz konularin listesini verin ona gore acilsin bundan sonra.

Bir de boyle duyar kasip gosteris yapmaya gerek yok. Duyarınızı sayfada etiketlemeden sikayet ederek de yapabilirsiniz ama sessiz sedasiz sikayet ederseniz kim bilecek degil mi, siz de haklisiniz :D

Estraven Estraven biraz önce bi konu da yorumunuzu okudum
Kız alma olayinda kardesinize kapı parası mı vermiş ne
Nişanli degilmisiniz siz ? Yoksa ben mi yanlış anladim

Istediğinizi yapabilirsiniz ama bir konu acmadan önce birkac kere düşünmelisiniz çünku burada daha yası küçük insanlarda var
Sizinle Polemiğe girecek değilim o yası çoktan geçtim :KK66:
Polemik yaratıp o yaşı geçtim demeniz de biraz komik olmadı mı? Neyse, iyi ve ahlaklı günler dilerim efendim.

Ey kurban olduğum Allahım
Şöyle insanlara yuva nasip ediyosun da burada evlenmek isteyen tertemiz duygusu olan insanlara nasip etmiyorsun vardır elbet bir bildiğin bu da bir çeşit imtihan galiba.

Not:beni linçlemeyin yaşım 23 evlilik düşüncesi yok😅

Ey kurban olduğum Allahım
Şöyle insanlara yuva nasip ediyosun da burada evlenmek isteyen tertemiz duygusu olan insanlara nasip etmiyorsun vardır elbet bir bildiğin bu da bir çeşit imtihan galiba.

Not:beni linçlemeyin yaşım 23 evlilik düşüncesi yok😅
Bu çok iyiydi yaa duygularima tercüman oldunuz hatta eminimki birçok kişinin duygu düşüncelerine tercüman oldunuz :)))

İyi akşamlar herkese

Linç yememe umuduyla bir soru sormak istiyorum. 1 ay sonra düğünüm var. Nişanlımı çok seviyorum, onsuz bir hayatı asla düşünemiyorum, cinsel hayatımız da yolunda. Ancak benim evlenmeden son bir kez biriyle birlikte olmak gibi bir arzum var. Nişanlımı aldatmış olmayı asla istemiyorum, bunu yapmam, ama bu isteğim gün geçtikçe artıyor. Sizce neden böyle hissediyorum. Benzer bir durum yaşayan oldu mu? Düğün öncesi korku mu bu? Çok utanıyorum.

Hesap sahte bir profil değildir.

Bunlar hayatın gerçeği, kimin ne yaşadığını, neler yaşayacağını ve hayatın neler getireceğini bilemeyiz. Konudan çok rahatsız olduysanız konudan çıkabilirsiniz. Yorum yapma gibi bir zorunluluğunuz bulunmamaktadır.

Değil mi ya. Nişanlısı adam yapsa veya istese çoktaaan topa tutulmuş, öldürülmüştü burada.
Ama isteyen kadın olunca pek özgürlükçü kadınlarımız tam destek vermiş.E napsın öyle hissediyor, hisler çok önemli çünkü, öyle istiyor, içinden geliyor, içten gelen şeyler de çok önemli. Biz her içimizden geleni yapmalıyız çünkü, öyle bir dünya, yapalım, hemen sevişiverelim beğendiğimizle, çünkü özgürüz cinsellikte.
İnsan hayret ediyor bazen.
Şu rezalet alkışlandı, hatta geyiğe döndü ya, daha ne denilebilirki.

Konu sahibi için dileğim umarım nişanlısı da aynı düşüncelerdedir. Eşitlik sağlansın maksat.
Yorumlar mı yoksa konu mu daha fena bilemiyorum. Toplum olarak nasıl bu hale geldik biz?

Sonumuz hayrolsun.

Yorumlar mı yoksa konu mu daha fena bilemiyorum. Toplum olarak nasıl bu hale geldik biz?

Sonumuz hayrolsun.

Toplum olarak zaten ensestte, çocuk istismarında filan uzun zamandır ilk sıralarda yer alıyoruz ülkece. Yeni birşey değil pek. Çok daha ekstrem olaylar okudum ben bu forumda bu çok enteresan gelmedi. Sadece sağlıklı olmayan bir düşünce, icraate bile geçmiş değil. İlişkinin temelini başından sarsabilecek bir hata, bir düşünce bu. Yani çoğu kadının ve erkeğin üzerinde düşünmeden karşısındakini aptal yerine koyarak yaptığı birşey aldatmak. Konu sahibi hanımefendi neden ötürü böyle bir isteğe kapıldı bilemiyorum, anlayabileceğim birşey de değil ama çok daha abartı şeyler yaşanıyor ülkemizde, dünyanın sonu gelmiş gibi bir tavır takınmaya gerek yok sanki.

Konuya kendi adima bir yorum yapamam bana ters ama tam da rahmetli Freudluk bir konuymuş keşke bugünleri görseydi:))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back