• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne bir ay kala

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaç ay önce açılmış konuyu hortlatıp evli bebek bekleyen bir üyeye böyle saydırmak ne kadar doğru? Özel olarak mı aradınız nedir yani? Yaptığınız şey cok hadsizce.
Bebek bekledigini bilmiyordum gördum yazdım saydırmıyorum üstelik kendi fikrim bu ustelik size ne

Nişanlınız da olsun bence biriyle sizlik sıkıntı olmaz bence entelektüellik ve modernlik had safhada sonuçta...
Entellektüellik ve modernlikle bazı şeyleri karıştırmayın. Konu sahibinin sıkıntısının entelektüellik ve modernlikle ne alakası var. Entellektüellik ve modernlik kötü şeyler mi? Öyle yazmışsınız ki entellektüel ve modern kişi tu kaka. Sapla samanı karıştırmayın. Sözlük anlamlarına bakabilirsiniz.

Subat konusunu niye hortlattinizki :bicak:
1 ay var dugune demis mart 15 falan oluyor coronanin katmerli zamanlari muhtemelen evlenemeyip daha yeni evlenecek bile olabilir

İyi akşamlar herkese

Linç yememe umuduyla bir soru sormak istiyorum. 1 ay sonra düğünüm var. Nişanlımı çok seviyorum, onsuz bir hayatı asla düşünemiyorum, cinsel hayatımız da yolunda. Ancak benim evlenmeden son bir kez biriyle birlikte olmak gibi bir arzum var. Nişanlımı aldatmış olmayı asla istemiyorum, bunu yapmam, ama bu isteğim gün geçtikçe artıyor. Sizce neden böyle hissediyorum. Benzer bir durum yaşayan oldu mu? Düğün öncesi korku mu bu? Çok utanıyorum.
Bencede utan herkesten nişanlından ailenden olmadı Allahtan tabi gerçeksen

Subat konusunu niye hortlattinizki :bicak:
1 ay var dugune demis mart 15 falan oluyor coronanin katmerli zamanlari muhtemelen evlenemeyip daha yeni evlenecek bile olabilir
Tam alevli döneme denk geldik gerçekten, küçük bir nikahla evlendik. :)

Bebek beklemiyorum o konuda bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım.

Tam alevli döneme denk geldik gerçekten, küçük bir nikahla evlendik. :)

Bebek beklemiyorum o konuda bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım.
Ben bir konuda 3 kişilik bir aileyiz demiştiniz de bebek olarak algıladım sanırım. Benim yanlış bilgi vermem, özür dilerim.

Sen son kez biriyle birlikte olmak istiyorsun ya evlendikten sonra da kocan bunu ögrenince seni aldatmak bile isteyebilr neyin kafasını yasıyorsun sen bence nişanlını sevmıyorsun gercekten sevswn ona ihanet etmeyı bırak onunla olmaktan baska hıc kımseyi dusunmemen lazım
14 mesajınızdan birini eski konumu hortlatmak için atmış olmanızın sebebi ne acaba? Canınız mı sıkıldı? Eşimi seviyorum, bunu tespit etmenin size düştüğünü de sanmıyorum.

Merak ettim bu düşüncenizi hayata geçirdiniz mi ? Lütfen dürüst olun,sonuçta burada kimse sizi tanımıyor
Hayır geçirmedim. Şimdi dönüp baktığımda evlilik öncesi tedirginlik yaşadığımı fark ettim. O aktif ilk gençlik yıllarını kesin biçimde sonlandırma fikri tuhaf geliyormuş.

Hayır geçirmedim. Şimdi dönüp baktığımda evlilik öncesi tedirginlik yaşadığımı fark ettim. O aktif ilk gençlik yıllarını kesin biçimde sonlandırma fikri tuhaf geliyormuş.
Bu Herkesin başına gelebilecek bir şey önemli olan yanlışa düşmemekti onu da yapmamışsınız.Mutluluklar dilerim

14 mesajınızdan birini eski konumu hortlatmak için atmış olmanızın sebebi ne acaba? Canınız mı sıkıldı? Eşimi seviyorum, bunu tespit etmenin size düştüğünü de sanmıyorum.
Anlıyorum ki butun mesajlar cıkmıyor sayfada ben 14 mesaj atmadım uydurmayın, üstelik evlenmişşinız sanırım yani gecmıste kaldı mutluluklar dilerim

İlkim değil ama öncesinde bir kişi olmuştu sadece. Ben de onu düşünüyorum evlilik öncesi artık dönüşü olmayan bir yola giriyorum korkusu mu bu acaba? Teşekkür ederim önyargısız biçimde yardımcı olmaya çalıştığınız için.
Bu alt yapiyla evlendikten sonrada aldatirsin net

Anlıyorum ki butun mesajlar cıkmıyor sayfada ben 14 mesaj atmadım uydurmayın, üstelik evlenmişşinız sanırım yani gecmıste kaldı mutluluklar dilerim
Siteye yazdığınız toplam mesaj 14, ne ara eski konuları bulmayı öğrendiniz de hortlattınız demek istedim. :deli: Teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back