Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

Elinde öyle kayıt yok ama mesela öpüşürken falan fotoğrafımız var ya bunları gösterirse bir zamanlar kardeşimden bile kıskanıyorum bunu bile gidip herkese yaymış
insanlar öpüşürken nasıl selfie çeker ki yani nasıl bir akıl sağlığı ile çekilir hayır yani bu işin duygusu varsa sevenler öpüşürken dünya yansa umursamazlarken fotoğraf çekilmesi SAPIKLIK...

Allahım Yarabbım ne fotosu bu böyle bırı ayrı akılsız musade eden de cıddı sorunlu.
Allah üşüyen prenses e yardım etsın bır hafıza kaybı falan yaşatsın yenıden bır ınsan yapsın onu amin.

valla taa üniversitedeyken kiz arkadasim bir resimleri gosterirken bana, gormustum sok olmustum.

bunlar Ne, nasil çektiniz bunları salak mısınız dediğimde, özlüyorlarmış birbirlerini akşam bakıyorlarmış öyle demişti
Hatta videosu bile vardı. Hiç anlamayacağım bir kafa

Bunu sorarak ben de katkı sağlayacağım ama, bu konu neden hala trend?
Sıkılmadınız mı yahu?

Sen çalışıyor musun?
Tek başına yaşama şansın yok mu?
Baban öncekini 1 senede affetmiş bunu da eder.
Ex nişanlına da boyun eğmemelisin, o tehdit ederse sen daha çok edersin.
Çıkıp babana özelini söyleyemez, fotoğraf atması falan zaten suç!

olay gerçekten çok saçma bir yere doğru gidiyor.
niye banlandı MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ?
Bir yorumu nedeniyle uyarı alıp banlandı.

Minel00 sizden bağımsız genel bir yazı yazacağım müsaadenizle, üye fake midir? Bilmem, belki ifşa olmamak için yaşadıklarını net anlatmıyordur, ki yaşadığı şehir, çalıştığı yer, yaşanan olayların tanıdıklar tarafından görülüp kimliği açığa çıkmasın diye yer mekan zaman olayın yaşanma şeklini değiştirerek anlatan üyelerimiz var, biz onlara saygı gösteriyor endişelerini haklı buluyoruz zira burada anlatılan detaylardan görümcesini, eltisini, komşusunu bulan oluyor, üyenin psikolojik sorunları, çözemediği aile meseleleri var mıdır onu da bilmem, bildiğim bir şey varsa üyenin telefon numarası bizde kayıtlı, sizler illa üye ve konunun fake olduğunu ispat edecekseniz, başka mecralarda hesabı olduğunu söylüyorsanız o zaman bunu topikte havanda su döver gibi yazmak, konu dışına çıkmak, net olmayan bilgilerinizle şaibe yaratmak yerine yöneticiye özelden ulaşır, üyenin xx platformda açtığı hesabı şu, şu şu konularda doğruyu söylemediğine dair somut deliller bu dersiniz, yönetici de inceler iddialar doğruysa gerekeni yapar.

Onun dışında bazıları müstesna bu sitede kaç üye gerçek şehrini, mesleğini, yaşını yazıyor? Hepimiz anonim isimlerden ibaret kişileriz, başımıza gelen olayları ben Ebru kocam Ahmet beni dövdü kayınvalidem Hatice de saçımı yoldu, İzmir Bornova'da 232. sokak 6 numaralı mavi renkli apartman bizim diye anlatmıyoruz değil mi? Sosyal yaşamda anlatamadıklarımızı bir üyelik ismiyle anlatabilmek için isimsiz kimliksiz buradayız.

Üye fake mi sosyal bir deney mi yapıyor bilmem, hiçbir üye için güvence veremem ama sizlerde her topiğe bu kişi fake deyip rapor etmek yerine topikte şaibe yaratamazsınız.

Ister 2 ister 10 kere nisan at tatlim onemli olan senin mutlu olman ve mutlulugu da bulacagina inaniyorum burdaki cogu uye gibi.

Eğer konu gerçekse, işin aslı şu bence, konu sahibi nişanlısından vazgeçmek istemiyor, onunla evlenmek istiyor ve burada tepki almamak için "babam evleneceksin" dedi diye olayı kanıksatmaya çalışıyor. Sonrasında verdiği "biz bişeyler yaşadık ama" cevabıda bunu kanıtlıyor. Çok sağlıklı bir ruh halinde olduğunu düşünmüyorum.

@üşüyenprenses evlenmek ıstıyorsan evlen bacım.
Artık iyi kötü yaşar görürsün Allah hayırlısını nasıp eylesın.

inananlara üzülüyorum başka sosyal medyadan neler neler yapıyor araştırsanız.. bir derdim var a giripte dertlere üzülmeyen insan mı var allasen?
her türlü girerim no problem yani :) takılmayınız siz.
Nereden biliyorsunuz ki sosyal medyasını
Ayrıca yargılamayalım lütfen

Yemin ederim ya size ses kaydı atayım desem ses kaydı yok antalyada olan varsa şuan evime gelsin görür durumu zaten benim babam önceki nişanım attım diye benimle 1 sene konuşmadı
Baban bir şey derken kendince haklı olup olmadığını düşün prenses
Nişandan ayrıldın diye 1 sene konuşmamak ne sen onun kızısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…