- 21 Nisan 2015
- 3.166
- 9.609
- 158
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
- #1.061
insanlar öpüşürken nasıl selfie çeker ki yani nasıl bir akıl sağlığı ile çekilir hayır yani bu işin duygusu varsa sevenler öpüşürken dünya yansa umursamazlarken fotoğraf çekilmesi SAPIKLIK...Elinde öyle kayıt yok ama mesela öpüşürken falan fotoğrafımız var ya bunları gösterirse bir zamanlar kardeşimden bile kıskanıyorum bunu bile gidip herkese yaymış
valla taa üniversitedeyken kiz arkadasim bir resimleri gosterirken bana, gormustum sok olmustum.insanlar öpüşürken nasıl selfie çeker ki yani nasıl bir akıl sağlığı ile çekilir hayır yani bu işin duygusu varsa sevenler öpüşürken dünya yansa umursamazlarken fotoğraf çekilmesi SAPIKLIK...
Fantezisel şeyler kuzuminsanlar öpüşürken nasıl selfie çeker ki yani nasıl bir akıl sağlığı ile çekilir hayır yani bu işin duygusu varsa sevenler öpüşürken dünya yansa umursamazlarken fotoğraf çekilmesi SAPIKLIK...
odun geldim meşe gidecem bu hayattanFantezisel şeyler kuzum
Her halinle güzelsin ki senodun geldim meşe gidecem bu hayattan
Fantezisel şeyler kuzum
Bir yorumu nedeniyle uyarı alıp banlandı.
Nereden biliyorsunuz ki sosyal medyasınıinananlara üzülüyorum başka sosyal medyadan neler neler yapıyor araştırsanız.. bir derdim var a giripte dertlere üzülmeyen insan mı var allasen?
her türlü girerim no problem yani :) takılmayınız siz.
Baban bir şey derken kendince haklı olup olmadığını düşün prensesYemin ederim ya size ses kaydı atayım desem ses kaydı yok antalyada olan varsa şuan evime gelsin görür durumu zaten benim babam önceki nişanım attım diye benimle 1 sene konuşmadı
SabretAradan 3 sene geçti ama öyle tekrar nişanlandım Allahım delircem ben ya bitmedi gitti şu iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?