Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

Ha şunu söyliyeyim evlenir evlenmez beni hiç ilgilendirmez ama evlenip gelip şikayet şeklinde konular açarsa iyi oldu hakettin derim yani bence de evlensinler birbirlerine uygunlar zaten

Herkes oyle seyler yasamiyor, bence dengesiz biriyle iliskisi olan insanlar yasiyor.
Ben nisanlilik doneminde esimle hic kavga etmedim. Zaten yapilmasi gerekende yapildi.
Tabi bu konuda ailesininde payi var. Ogullarini mahcup etmediler.

Ailelee işin icine girince %90 sorun oluyor evlilige hazırlık döneminde demek istiorum. Dengesizlikle bi alakasi yok bunun. Öngoremedigin parametreler cikabilir evlilik denen sey iki kişinin arasinda olsa haklisin.

Bence yalan dolan yok varsa bile fake yazmayin artik mune o kadar uyardi fake yazmanin hicbir yarari yok konulara. Fake oldugunu dusunen yorum yapmasin bence. Bu arada bence cok olasi babasinin baski yapmadi evlen mevlen diye. Alkol etkisiyle degisik konusmasi da olasi. Insallah ustesinden gelirsin prenses ic sesini dinle gerekirse inat et kimse hicbir sey yapamaz korkma.

Prenses evlenmiştir düğüne iki gün yok muydu,şuan balayındalardır bence hatta premses evlilik sonrası 45727.tribini atıyordur eşi de önce söylenip sonra yalvarıp arada onu kah odada kah denizde yalnız bırakıp “ ölümüne seviyorum uleyn” diyerek geri dönüyordur

Bunlar birbirinin beynini yer biz kk olarak da kerevete çıkarız

A aa her konusuna yaziyorum. Siz gormemissinizdir . Bir yila yakin zamandir instagrami var bende. Gayet de kendi halinde bir kadin.

Konuya ve yeni guncellemelere gelince . Senin baban saygi duyulacak ya da lafi dinlenecek bir insan degil. Neden bunu ona soylemiyorsun? Neden kendisini hala karar mercii, aile reisi, iyi aile babasi sanmasininin hazzini ona yasatiyorsun ki?
Senin babanin yuzde birini yapmamistir benim annem ama gerektigi zaman dile getiriyorum kendini zannettigi kadar iyi bir anne olmadigini.
Iyi bir baba degil , iyi bir koca hic degil. Yillarca yasatmadigi kalmamis. Simdiyse bir de millete akil veriyor.
Cok biliyorsa kendi düzgün bir yuva kursaymis.
Dinleyecegin son insan olmasi gerekiyor.
O da annen de.
Kendi evliligini kuramamis, ittire kaktira yuruten insanlar neden akil verirler ki baskasinin iliskisine???
Devir rest cekme devri olmali senin icin.
Suclu gibi ne oturuyorsun , boyun egiyorsun?
Baban "ille de evlen" dediginde "neden? Annem gibi yanlis secim yapip neden sizin gibi mutsuz yuva kurayim???" Demiyorsun? Seni tutan ne?
Annen de 'cok gorusmustun onla' diyor. Desene 'keske sen de cok gorusseydin de babami koca diye almasaydin. Iyi ki de gorustum ne bok oldugunu ogrendim iste' diye.

Birseyler yasadiysan da yasadin. Sefan olsun.
Ben de neler yasadim hic de evlenmedim , cok da mutluyum. Yarin bir gun ne bir iliskimde ne de evliliğimde en ufak bir sorun olacak bu konu.
Az kendine guven
sesin ciksin biraz.

Ya ne yapıp edip babamı ikna etmişler şimdi de bitmesini istemiyorlarmış babam da zorla evlendirecek beni ya delircem
Şimdi bu cümleden sonra şurada bana ahkam kesenler,atıp tutanlar,arkamdan sektirenler sövdürenler yüzünden dünden beri bana sinir krizi geçirtip ama sırf polemiğe girmemek için cevap dahi yazmadığım kişileri etiketlemek vardı ama la havle diyeyim. Ban yemeden son sözümü ve daha önce yazdıklarımı bırakıp konuyu terk edeyim.
Bence barıştılar. Kendine yol yapıyor. Bak görürsünüz
6. Hissim beni hiç yanıltmadı bu zamana kadar
Daha düğüne 6 gün var. Akşam konuşmaya geleceklermiş:) Prenses istemediğini söylüyor ama bilemiyiciyim.
Bence prenses kırılmıyor? O kadar hakaret yağdıran insan arasında bana mı kırılacak gerçekten?
Kişiliğine hakaret etmiyorum. Düşüncelerine hakaret etmiyorum sonuçta.

Gel seninle sarılalım yoldaşım. Bizim dediğimiz gibi oldu. Prenses barıştı. Allah mübarek eylesin...
ben en başından dedim her konusunda da aynı şeyi diyordum barışırsınız diye
bu sefer umduğumdan uzun sürdü ama yine dediğim gibi oldu
boşa konu açıp bizleri yoruyor işte

sanırım ki banı açılana kadar evlenmiş olur.
bu sefer her zamankinden fazla kararlı durması bana umut vermişti.
neyse her iki kararda da hakkında hayırlısı olsun.

Gel seninle sarılalım yoldaşım. Bizim dediğimiz gibi oldu. Prenses barıştı. Allah mübarek eylesin...

Yalnız ben de artık bu kızın bizimle dalga geçtiğini düşünüyorum kesinlikle. Burada bir sürü konu açıp 100lerce sayfa yorum alıyor. Milleti meşgul ediyor, biz de güya onu düşünüp akıl vermeye çalışıyoruz.

Bizimle iyi kafa buldu kız...

Başından beri yol yapıyordu kendine demekki. Şimdide babasını bahane edip zorla evlendirecek diyo. Zorla bu devirde kim kimi evlendirir Allah aşkına babası töre falan olsa anlarım da Antalya yani. Babasına attı topu kendi barışmak istiyo zaten evlenirler her hafta biri diğerini tehdit eder boşanacam diye öyle devam eder bi cacık olmaz

Premsesin açtığı eski konularda ona hakli yere yüklenenler, bu konudan sonra herşeyi unutup premsesci olmuşlardı. Ben ise aynı tavrimi devam ettirmiş, hızlı dönüş yapan, premsese arka çıkan arkadaşlara bıyık altından gulmustum çünkü premsesi az çok çözmüştüm. Prenses ve konuları, cin Ali tatilde, cin Ali evde, cin Ali okulda şeklinde devam edecektir bundan sonra ve bizlerde boş yere birbirimizi kırmaya devam edeceğiz. Etmeyiz umarım da, kraldan çok kralcilar var burada, dolu, sürüsüne bereket.

Vay be. Bende peyder pey 2-3 gündür girip okuyordum. Konuyu tam anladım bir yorumda ben yazayım derken olaylar kopmuş burada. Eski konuları bilmiyorum tabi :))) Ne oldu yani şimdi konu sahibi nasıl banlandı. Bu forum inceliklerini daha yeni öğreniyorum. Bu kadar insan sayfalarca yalan yere yorum yazdıysada çok üzüleceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…