- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
- #1.081
Yapamaz korkmaAslında benim tek korkum kimseye söylemedim size söylücem biz bir şeyler yaşadık bununla son zaman karımsın artık dedi bir şeyler dedi şimdi bunları dile getirirse çok korkuyorum
Herkes oyle seyler yasamiyor, bence dengesiz biriyle iliskisi olan insanlar yasiyor.
Ben nisanlilik doneminde esimle hic kavga etmedim. Zaten yapilmasi gerekende yapildi.
Tabi bu konuda ailesininde payi var. Ogullarini mahcup etmediler.
A aa her konusuna yaziyorum. Siz gormemissinizdir . Bir yila yakin zamandir instagrami var bende. Gayet de kendi halinde bir kadin.instagramının olduğu kk üyesi yok ama.. çıkmıyor ortaya kimse.
yok ya benim inanasım gelmiyor valla ne bileyim.
mesela sizin konularınızı veya mesajlarınızı okurken aldığım o his bunda çok başka..
benimle dalga geçiliyor hissine kapılıyorum bu kız yazarken.. çok garip.
o yüzden de nabza göre cevap yazıyorum kendi adıma, benim gibi yazanlar da öyle bence bilemedim.
Haydaa her dakika başka bir mevzu çıkıyor. Bilemedim çok karışıkAslında benim tek korkum kimseye söylemedim size söylücem biz bir şeyler yaşadık bununla son zaman karımsın artık dedi bir şeyler dedi şimdi bunları dile getirirse çok korkuyorum
Şimdi bu cümleden sonra şurada bana ahkam kesenler,atıp tutanlar,arkamdan sektirenler sövdürenler yüzünden dünden beri bana sinir krizi geçirtip ama sırf polemiğe girmemek için cevap dahi yazmadığım kişileri etiketlemek vardı ama la havle diyeyim. Ban yemeden son sözümü ve daha önce yazdıklarımı bırakıp konuyu terk edeyim.Ya ne yapıp edip babamı ikna etmişler şimdi de bitmesini istemiyorlarmış babam da zorla evlendirecek beni ya delircem
Bence barıştılar. Kendine yol yapıyor. Bak görürsünüz
6. Hissim beni hiç yanıltmadı bu zamana kadar
Valla benim aklım basından beri almıyor.
Annesine babasına hakaretler bilmem neler edilip de barışan insan paragöz dedi diye ayrılmaz bence.
Benim de umrumda değil barışıp barışmamaları. Fakat bunca olay yaşanıyor tekrar gidip adamın ağzına bakıyor.
Daha düğüne 6 gün var. Akşam konuşmaya geleceklermiş:) Prenses istemediğini söylüyor ama bilemiyiciyim.
Takma değil. Neden takayım canım.
Sadece kamçılama yöntemi. Dost acı söyler cinsinden..
Yüz göz olduğu adamla evlilik düşünmesinin tehlikeli olduğunu anlaması bâbında nacizane bir ığneleme yöntemi.
Ay bu ara kelimeleri bir araya getirip doğru dürüst cümle kuramıyorum ya
Bence prenses kırılmıyor? O kadar hakaret yağdıran insan arasında bana mı kırılacak gerçekten?
Kişiliğine hakaret etmiyorum. Düşüncelerine hakaret etmiyorum sonuçta.
Gel seninle sarılalım yoldaşım. Bizim dediğimiz gibi oldu. Prenses barıştı. Allah mübarek eylesin...Son gelişmeler ne oldu acaba iş bu raddeye geldiyse suan birliktelerdir
Ban yemiş :/
ben en başından dedim her konusunda da aynı şeyi diyordum barışırsınız diyeGel seninle sarılalım yoldaşım. Bizim dediğimiz gibi oldu. Prenses barıştı. Allah mübarek eylesin...
Gel seninle sarılalım yoldaşım. Bizim dediğimiz gibi oldu. Prenses barıştı. Allah mübarek eylesin...
Başından beri yol yapıyordu kendine demekki. Şimdide babasını bahane edip zorla evlendirecek diyo. Zorla bu devirde kim kimi evlendirir Allah aşkına babası töre falan olsa anlarım da Antalya yani. Babasına attı topu kendi barışmak istiyo zaten evlenirler her hafta biri diğerini tehdit eder boşanacam diye öyle devam eder bi cacık olmazŞimdi bu cümleden sonra şurada bana ahkam kesenler,atıp tutanlar,arkamdan sektirenler sövdürenler yüzünden dünden beri bana sinir krizi geçirtip ama sırf polemiğe girmemek için cevap dahi yazmadığım kişileri etiketlemek vardı ama la havle diyeyim. Ban yemeden son sözümü ve daha önce yazdıklarımı bırakıp konuyu terk edeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?