• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

Prenses üzülerek söylüyorum artık bende gerçek olduğun hakkında şüpheler duymaya başladım.
Baban seni zorlayacak ve evleneceksiniz ? Eğer söylediklerinde gerçekten sosyal bir deney durumu varsa burada ki bir sürü kişinin vaktini alıyorsun. İnsanlar senin yüzünden tartışıyor, seni savunuyor.
Ama şimdi gelip cumartesiki düğününün yerini hazırlaman yakışmadı.
Babanın zorlayacağına kimse inanmaz.
Yemin ederim ya size ses kaydı atayım desem ses kaydı yok antalyada olan varsa şuan evime gelsin görür durumu zaten benim babam önceki nişanım attım diye benimle 1 sene konuşmadı

Hani dugun iptal diye aramistiniz yakinlarinizi noldu? tekrar arayip iptal degil mi diyeceksiniz 😅
İşte ben de babama dedim baba dalga mı geçiyor bunlar herkese düğün iptal dedik ben istemiyorum hem kendisi dedi altından da olsalar onlara kız yok diye alkol alınca farklı konuşuyor normalken farklı konuşuyor

Yemin ederim ya size ses kaydı atayım desem ses kaydı yok antalyada olan varsa şuan evime gelsin görür durumu zaten benim babam önceki nişanım attım diye benimle 1 sene konuşmadı
O zaman babana da güvenmeyeceksin.
Güvenmediğim bir adamın da ben fikrini önemsemem.
Çalışan kadınsın, yıl olmuş 2019 hala babam istedi evlendim mi diyeceksin.
Aç o çapsız pisliğe ana avrat söv. Seni koca diye değil kapıda ki köpek gibi görüyorum de.
Hala evleneceğim derse ve babanda evlen derse çek restini prenses.
Bak bende babamla çok sancılı şeyler yaşadım ama beni asla istemediğim bir şeye zorlayamaz. Benim için sinsi diyen , anneme laf eden bir çapsızla beni evlendirmeye kalksa ona da çizgi çekerim.

İfşa olmamak için farklı bilgiler veriyorsun ama instagramını fotoları zaten paylaşmışsın.

Damatlığı 1 hafta kalmasına rağmen almamasına amacı başka diyorsun ama yurtdışından iki tatil ayarlamış biri için saçma bir önerme değil mi bu? Amacı başka olan adam niye tatil ayarlasın, bakın buraya dikkat: hem de iki tane...

Sürekli pinti vs dediğin adam bilmemkaç TL verip dişlerini yaptırıyor, alma dediğiniz halde kurban alıyor, yurtdışından tatil ayarlıyor, ama adam pinti... Annene hakaret etsin sorun yok ama kolye için nikahtan dönülsün...

Çok tuhaf çok...
Maşallah zaten konuları bilmesek yicez bazı şeyleri hep derim yapana değil yaptırana bak diye :KK66: çocuk hemen asılmış bence kurtulmuş dua etsin yazdıklarımda kimseyi ilgilendirmez verdiğiniz tavsiye gibi görmezden gelin cicisler :KK53:

Son düzenleme:
O zaman babana da güvenmeyeceksin.
Güvenmediğim bir adamın da ben fikrini önemsemem.
Çalışan kadınsın, yıl olmuş 2019 hala babam istedi evlendim mi diyeceksin.
Aç o çapsız pisliğe ana avrat söv. Seni koca diye değil kapıda ki köpek gibi görüyorum de.
Hala evleneceğim derse ve babanda evlen derse çek restini prenses.
Bak bende babamla çok sancılı şeyler yaşadım ama beni asla istemediğim bir şeye zorlayamaz. Benim için sinsi diyen , anneme laf eden bir çapsızla beni evlendirmeye kalksa ona da çizgi çekerim.
Aslında benim tek korkum kimseye söylemedim size söylücem biz bir şeyler yaşadık bununla son zaman karımsın artık dedi bir şeyler dedi şimdi bunları dile getirirse çok korkuyorum

Tamam da canım baban boşanınca seni kabul edecek mi zannediyorsun? Konuşmasın gerekirse ya.
Bu adam evlenince senşn burnundan fitil fitil getirecek anla artik.

Aslında benim tek korkum kimseye söylemedim size söylücem biz bir şeyler yaşadık bununla son zaman karımsın artık dedi bir şeyler dedi şimdi bunları dile getirirse çok korkuyorum
Prenses elinde kayıt var mı ?
Yok ! İftira atıyor dersin geçersin. Şimdi ben anladım senin neden bu kadar alttan aldığını.
Af edersin ama kimseye bir şey açıklamamalısın.
Bekaretin gitse bile sakın bunu koz yapacak biriyle evlenme.

Prenses elinde kayıt var mı ?
Yok ! İftira atıyor dersin geçersin. Şimdi ben anladım senin neden bu kadar alttan aldığını.
Af edersin ama kimseye bir şey açıklamamalısın.
Bekaretin gitse bile sakın bunu koz yapacak biriyle evlenme.
Elinde öyle kayıt yok ama mesela öpüşürken falan fotoğrafımız var ya bunları gösterirse bir zamanlar kardeşimden bile kıskanıyorum bunu bile gidip herkese yaymış

Elinde öyle kayıt yok ama mesela öpüşürken falan fotoğrafımız var ya bunları gösterirse bir zamanlar kardeşimden bile kıskanıyorum bunu bile gidip herkese yaymış
Allah onu kahretsin.
Sende baba beni zorla öptü dersin.
Öpmezsem darp edeceğini söyledi dersin.
Ay konu beni aşıyor. Çok kalıpsız bir ahmak bu.
Sen ona korktuğunu gösterirsen emin ol bunu daha çok kullanacak.

Allah onu kahretsin.
Sende baba beni zorla öptü dersin.
Öpmezsem darp edeceğini söyledi dersin.
Ay konu beni aşıyor. Çok kalıpsız bir ahmak bu.
Sen ona korktuğunu gösterirsen emin ol bunu daha çok kullanacak.
Daha böyle bir şey söylemedi de ya söylerse ondan dolayı çok korkuyorum

eğer o öpüşürken olan fotonu orda burda gösterirse herkes onu ayıplayıp kınasın prenses
pişman olacağın şeyler olmamıştır inşallah

Back