- Konu Sahibi usuyenprenses
-
- #1.021
yo dalgadan değil nedeni başka sosyal mecradan yaptığını ifşa etmektendi.2 gün önce banlandınız, kızla dalga geçmekten.
İnatla gelip konuya yazmak neden?
Evet biz inandık, kendi aramızda inananlar olarak konuşuyoruz, teselli ediyoruz.
Huzurluyuz, prenses de zamanla iyi olacak inşallah.
en iyisini yapmışAyrildi ,evlenmedi
yo dalgadan değil nedeni başka sosyal mecradan yaptığını ifşa etmektendi.
Mesela şey mi yapsanız ya. Üzüleceğiniz konuya girmeseniz.bu konu hala devam mı ya konu sahibi çok iyi inandırıyor insanları galiba?
üzüldüm.
inananlara üzülüyorum başka sosyal medyadan neler neler yapıyor araştırsanız.. bir derdim var a giripte dertlere üzülmeyen insan mı var allasen?Mesela şey mi yapsanız ya. Üzüleceğiniz konuya girmeseniz.
Çok çok merak ettiyseniz eğer, evet biz inananlar olarak konuya devam ediyoruz.
korkuyorsa neden başka gruplara da yazıyor olayı anlatıyor ki o grup herkese açık ve paylaştığın an profilinde çıkıyor.Daha kötü.
Bu kız zaten korkuyor ifşa olmaktan.
Onun için düğün gününü de söylemiyor, inatla ısrarla soruyorlar sıkıştırıyorlar.
Burada birkaç kişinin merakı giderilecek diye zorla söylettiler.
Zaten aile içerisinde, erkek egemen bir baskı görüyor.
Kadınlar arasındayken bari huzur bıraksak konu sahibinde?
Ağzını açması gerektiği, kendini savunması gerektiğini söylesek.
Anormal tepkiler anormal durumlara veriliyor işte, bu kız da baskıdan bir sağa bir sola çıkamıyor içinden, takıntı yapmış.
Bazı üyeler de, gerçek hayatta ego tatmini yapamadıkları, için burda yapıyorlar. Ne kadar doğru bilemiyorum ama, siz daha iyi bilirsiniz..özgüvensiz ve kompleksli olduklarını düşünüyorum.Bazı üyeler,buralar bizden sorulur tavrında.
Bazıları,herkese ayar verip,had bildirme derdinde.
Bazıları da ne kadar çok alay ederse,
o kadar cool olduğunu zannediyor.
Bir de bazı konularda serzenişte bulunup,
sitem etmiyor muyuz?
Toplumsal dokumuz bozulmuş,
toplum çürümüş diye.
Toplum kim peki?Ben,sen,o,yani hepimiz.
Hangi grupta yaziyor ? Biz fransiz kaldikkorkuyorsa neden başka gruplara da yazıyor olayı anlatıyor ki o grup herkese açık ve paylaştığın an profilinde çıkıyor.
yok başka bir mecradan da konu açmış anlatmış yardım toplamış tabii bilgiler farklı ve orada resim vs si var. onu söyledik te 3 gün yattık çıktık :)Prenses istagram hesabını mı paylaştı? Kaçırdım oraları..
Evlendinmi???? Ben kaç gündür forma giremiorum.Evlendıysen geçmiş olsun.A aaa her geçen gün daha çok şaşırıyorum
Bence de ayrıl bu neymiş böyle ya adama bak 300 tl ne ki üniversiteli gençler para biriktirip sevgililerine pırlanta tek taş alıyor adam evleneceği kadına imitasyon alacakmış ben şunu gördüm ne kadar mütevazi olursan o kadar üstüne geliyor herkes bak sen gönül hoşluğu olsun diye gümüş bile olur demişsin ama o boşanmak için evleniyorum demiş
Kesinlikle kıymetini bilmez senin bu bir de ayağına çağırıyor aileni
Blöf bebegim blöf. Bu dönem cok stresli. Herkes neler neler yasio. Evlenince unutuosun baska boyuta geciosun. Evlenince boyle olacagini hic sanmiorum ben. Stresten sacmaliosunuz su anda.
Ya ne yapıp edip babamı ikna etmişler şimdi de bitmesini istemiyorlarmış babam da zorla evlendirecek beni ya delircemDaha kötü.
Bu kız zaten korkuyor ifşa olmaktan.
Onun için düğün gününü de söylemiyor, inatla ısrarla soruyorlar sıkıştırıyorlar.
Burada birkaç kişinin merakı giderilecek diye zorla söylettiler.
Zaten aile içerisinde, erkek egemen bir baskı görüyor.
Kadınlar arasındayken bari huzur bıraksak konu sahibinde?
Ağzını açması gerektiği, kendini savunması gerektiğini söylesek.
Anormal tepkiler anormal durumlara veriliyor işte, bu kız da baskıdan bir sağa bir sola çıkamıyor içinden, takıntı yapmış.
Ya ne yapıp edip babamı ikna etmişler şimdi de bitmesini istemiyorlarmış babam da zorla evlendirecek beni ya delircem
Pardon siz benden mi bahsediyorsunuz siz kimsiniz benim sosyal medyam yok dondurdum şuan ne sosyal medyası iftira atıyorsunuz hakkımı helal etmiyorum sizeinananlara üzülüyorum başka sosyal medyadan neler neler yapıyor araştırsanız.. bir derdim var a giripte dertlere üzülmeyen insan mı var allasen?
her türlü girerim no problem yani :) takılmayınız siz.
Anlamadım hangi grup ne fotoğrafıyok başka bir mecradan da konu açmış anlatmış yardım toplamış tabii bilgiler farklı ve orada resim vs si var. onu söyledik te 3 gün yattık çıktık :)
Düğün günü geçmedi daha demi ben olsam evden giderim düğünden sonra dönerim:))) babanda çok istiyorsa kendi evleniversin:))))Ya ne yapıp edip babamı ikna etmişler şimdi de bitmesini istemiyorlarmış babam da zorla evlendirecek beni ya delircem
Ben de öyle diyorum kendi evlensin by kadar istiyorsa ben istemiyorum artıkDüğün günü geçmedi daha demi ben olsam evden giderim düğünden sonra dönerim:))) babanda çok istiyorsa kendi evleniversin:))))
Prenses üzülerek söylüyorum artık bende gerçek olduğun hakkında şüpheler duymaya başladım.Ya ne yapıp edip babamı ikna etmişler şimdi de bitmesini istemiyorlarmış babam da zorla evlendirecek beni ya delircem
Hani dugun iptal diye aramistiniz yakinlarinizi noldu? tekrar arayip iptal degil mi diyeceksinizYa ne yapıp edip babamı ikna etmişler şimdi de bitmesini istemiyorlarmış babam da zorla evlendirecek beni ya delircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?