Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

2 gün önce banlandınız, kızla dalga geçmekten.
İnatla gelip konuya yazmak neden?

Evet biz inandık, kendi aramızda inananlar olarak konuşuyoruz, teselli ediyoruz.
Huzurluyuz, prenses de zamanla iyi olacak inşallah.
yo dalgadan değil nedeni başka sosyal mecradan yaptığını ifşa etmektendi.

yo dalgadan değil nedeni başka sosyal mecradan yaptığını ifşa etmektendi.

Daha kötü.
Bu kız zaten korkuyor ifşa olmaktan.
Onun için düğün gününü de söylemiyor, inatla ısrarla soruyorlar sıkıştırıyorlar.
Burada birkaç kişinin merakı giderilecek diye zorla söylettiler.
Zaten aile içerisinde, erkek egemen bir baskı görüyor.
Kadınlar arasındayken bari huzur bıraksak konu sahibinde?
Ağzını açması gerektiği, kendini savunması gerektiğini söylesek.
Anormal tepkiler anormal durumlara veriliyor işte, bu kız da baskıdan bir sağa bir sola çıkamıyor içinden, takıntı yapmış.

bu konu hala devam mı ya konu sahibi çok iyi inandırıyor insanları galiba?
üzüldüm.
Mesela şey mi yapsanız ya. Üzüleceğiniz konuya girmeseniz.
Çok çok merak ettiyseniz eğer, evet biz inananlar olarak konuya devam ediyoruz.

Mesela şey mi yapsanız ya. Üzüleceğiniz konuya girmeseniz.
Çok çok merak ettiyseniz eğer, evet biz inananlar olarak konuya devam ediyoruz.
inananlara üzülüyorum başka sosyal medyadan neler neler yapıyor araştırsanız.. bir derdim var a giripte dertlere üzülmeyen insan mı var allasen?
her türlü girerim no problem yani :) takılmayınız siz.

korkuyorsa neden başka gruplara da yazıyor olayı anlatıyor ki o grup herkese açık ve paylaştığın an profilinde çıkıyor.
ayrıca desteğe ihtiyacı var çünkü interneti böyle şeyler için kullanmak, kendine yalancı hayat yaratmak bence bozukluk.
gerçek hayatta belki de erkek.
belki kendine gelir.
ay valla sizde çok şey yapmayın bence.

Bazı üyeler de, gerçek hayatta ego tatmini yapamadıkları, için burda yapıyorlar. Ne kadar doğru bilemiyorum ama, siz daha iyi bilirsiniz..özgüvensiz ve kompleksli olduklarını düşünüyorum.
İnsanların farklı karakterler olduğunu ve herkesin bizim gibi düşünmelerini bekleyemeyiz. Ben elimden geldiğince yapmış olduğu hatanın farkına varmasını sağlamaya çalışıyorum. Bazı yapıcı sert yorumlar şöyle iyi oluyor, kişiyi kendine getirir ben ne yapıyorum der.
Fakat aşağılayıcı ve gülme emojisi koyup, alaycı yorumlar yapan.. aksine konu sahibini dibe çeker.

usuyenprenses konularını çok takip etmedim. Mutlaka karşılıklı hatalar olmuştur.
Ben şuna çok inanırım..bi insan ne yapıyorsa yapsın.. iyi veya kötü.. kendine yatırım yapar.
Siz şuan neye karar verirseniz verin, bu karar sadece sizi ve ailenizi etkiler. Hakkınızda hayırlısı.
Unutmayın şer olanda da hayır vardır derler. İleride evlenip de ayrılmaktansa şimdi ayrılmak daha doğru.

Evlendinmi???? Ben kaç gündür forma giremiorum.Evlendıysen geçmiş olsun.

Blöf bebegim blöf. Bu dönem cok stresli. Herkes neler neler yasio. Evlenince unutuosun baska boyuta geciosun. Evlenince boyle olacagini hic sanmiorum ben. Stresten sacmaliosunuz su anda.

Herkes oyle seyler yasamiyor, bence dengesiz biriyle iliskisi olan insanlar yasiyor.
Ben nisanlilik doneminde esimle hic kavga etmedim. Zaten yapilmasi gerekende yapildi.
Tabi bu konuda ailesininde payi var. Ogullarini mahcup etmediler.

Ya ne yapıp edip babamı ikna etmişler şimdi de bitmesini istemiyorlarmış babam da zorla evlendirecek beni ya delircem

inananlara üzülüyorum başka sosyal medyadan neler neler yapıyor araştırsanız.. bir derdim var a giripte dertlere üzülmeyen insan mı var allasen?
her türlü girerim no problem yani :) takılmayınız siz.
Pardon siz benden mi bahsediyorsunuz siz kimsiniz benim sosyal medyam yok dondurdum şuan ne sosyal medyası iftira atıyorsunuz hakkımı helal etmiyorum size

Ya ne yapıp edip babamı ikna etmişler şimdi de bitmesini istemiyorlarmış babam da zorla evlendirecek beni ya delircem
Düğün günü geçmedi daha demi ben olsam evden giderim düğünden sonra dönerim:))) babanda çok istiyorsa kendi evleniversin:))))

Prenses üzülerek söylüyorum artık bende gerçek olduğun hakkında şüpheler duymaya başladım.
Baban seni zorlayacak ve evleneceksiniz ? Eğer söylediklerinde gerçekten sosyal bir deney durumu varsa burada ki bir sürü kişinin vaktini alıyorsun. İnsanlar senin yüzünden tartışıyor, seni savunuyor.
Ama şimdi gelip cumartesiki düğününün yerini hazırlaman yakışmadı.
Babanın zorlayacağına kimse inanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…