instagramının olduğu kk üyesi yok ama.. çıkmıyor ortaya kimse.
yok ya benim inanasım gelmiyor valla ne bileyim.
mesela sizin konularınızı veya mesajlarınızı okurken aldığım o his bunda çok başka..
benimle dalga geçiliyor hissine kapılıyorum bu kız yazarken.. çok garip.
o yüzden de nabza göre cevap yazıyorum kendi adıma, benim gibi yazanlar da öyle bence bilemedim.
A aa her konusuna yaziyorum. Siz gormemissinizdir . Bir yila yakin zamandir instagrami var bende. Gayet de kendi halinde bir kadin.
Konuya ve yeni guncellemelere gelince . Senin baban saygi duyulacak ya da lafi dinlenecek bir insan degil. Neden bunu ona soylemiyorsun? Neden kendisini hala karar mercii, aile reisi, iyi aile babasi sanmasininin hazzini ona yasatiyorsun ki?
Senin babanin yuzde birini yapmamistir benim annem ama gerektigi zaman dile getiriyorum kendini zannettigi kadar iyi bir anne olmadigini.
Iyi bir baba degil , iyi bir koca hic degil. Yillarca yasatmadigi kalmamis. Simdiyse bir de millete akil veriyor.
Cok biliyorsa kendi düzgün bir yuva kursaymis.
Dinleyecegin son insan olmasi gerekiyor.
O da annen de.
Kendi evliligini kuramamis, ittire kaktira yuruten insanlar neden akil verirler ki baskasinin iliskisine???
Devir rest cekme devri olmali senin icin.
Suclu gibi ne oturuyorsun , boyun egiyorsun?
Baban "ille de evlen" dediginde "neden? Annem gibi yanlis secim yapip neden sizin gibi mutsuz yuva kurayim???" Demiyorsun? Seni tutan ne?
Annen de 'cok gorusmustun onla' diyor. Desene 'keske sen de cok gorusseydin de babami koca diye almasaydin. Iyi ki de gorustum ne bok oldugunu ogrendim iste' diye.
Birseyler yasadiysan da yasadin. Sefan olsun.
Ben de neler yasadim hic de evlenmedim , cok da mutluyum. Yarin bir gun ne bir iliskimde ne de evliliğimde en ufak bir sorun olacak bu konu.
Az kendine guven
sesin ciksin biraz.