- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.261
- 73
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Teşekkür ederim canım sen de mutlu olmaya çalış .Oy oy çok çok üzüldüm neler atlatmışsınız ya bu erkekleri Allaha havale ediyorum çok mutlu olun inşallah ben şimdiden şükrediyorum ben engelledim sildim her şey yaptım adam hala instagram da fotoğrafları kaldırmıyor Ya söz nişan hepsi var amacı ne bunun
Neler yapmış anlatmadığın?Ben size her şeyi baştan anlatıcam bazı yerleri eksik anlattım onu çok kötülemesinler de ayrılmayalım diye bahanem olsun barıştığıma diye
Avukatı da olabilirsin.gerçekten nesine bu kadar güldünüz?
ayıp diye bir şey var.
sizin konunuzda yazsaydı biri sizin gibi, okuma cevap verme zorla mi okutuyoruz dersiniz.
Bu kızcağız bunu demedi diye yol buldunuz da yürüyorsunuz bayağı
konu sahibi akıllı da olabilir, sevgilisine yapışan biri de olur, canı ister hergun terkeder
görümce edasıyla her mesajda yürümeniz çok çirkin.
umarım yeterince gulmussunuzdur
sanıyorum size de zorla okutmuyorlar, mecbur musunuz diye hiç sormayayım.
haa sormadan evet avukatı degilim, ama aşağılayıcı uslubunuz taa buradan rahatsız etti.
ıyi aksamlar dilerim..
Bu pİrensesin konuları hep böyle gündem oluyor ha bak kaç gün oldu. Sayfalarca yorum yazıldı. Hala kapanmadı..
Bence pİrenses derin bir sessizlikte. Tehlikenin farkında mısınız?
Boşver hiç üzülme o üzülsünAllah razı olsun bugün eve gittim içim çok sıkılıyor eşyalarıma baktım ağladım kıyafetlerini gördüm orda ağladım bitik hissediyorum
Barışacak mı diyorsun sendeBu pİrensesin konuları hep böyle gündem oluyor ha bak kaç gün oldu. Sayfalarca yorum yazıldı. Hala kapanmadı..
Mune hanım ben ifşa olmamak için sadece birkaç gün düğün günümü eksik söyledim bunun için yalan söylüyor diyorlar ifşa olmamak için herkes birkaç şeyi farklı söyleyebilir düğünüme 6 gün kalmıştı 6 gün kala ayrılan kaç kişi olabilir ki antalyada olduğumu söyledim ya inanamıyorum kim ister ki düğüne 6 gün kala ayrılmak neler yaşıyorum kimse bilmiyor gene de kalp kırmamaya çalışıyorum burada beni merak eden gelsin ev adresimi vereyim görsün halimi ona tek tek anlatayım akrabalarıma sorsun benim hayallerim her şey bitti tek tek elimle kurduğum evim çeyizim için ettiğim masraflar her şey elimde kaldı maddi manevi yıprandım dün evden bir eşya almaya gittim onun eşyalarını gördüm ağlaya ağlaya kaldım öyle nasıl beni buraya kadar gelmişken bir çırpıda silip attı ya da ben nasıl onun bana yaptıklarını hiç görmedim günlüğümü okuyorum neler neler yapmış bana sinirlenince kolumu sıkması, herkesin içinde deli gibi bağırması, aileme ve bana hakaretler kaç kere eski sevgilisinin ismi ile beni çağırması daha neler neler inanamıyorum ve insanların içinde peşimden ayrılmaz gözümün içine bakardı ama dışarıda bakmadı bile hepsi yalanmışCinnetNur seni alıntıladım ama genel yazacağım lütfen üstüne alınma
Önlenemez bir kavga olmazsa ya da üye kendisi talep etmezse konu kapanmaz.
Şunu da belirteyim forum kurallarına uyduğu sürece konu açma sınırlaması yok, bu sitede yönetimdekiler hariç kimseyi yakınen bilmediğim gibi usuyenprenses de kimdir anlattıkları hikaye midir bilmem, lakin iletişim bilgileri bizde mevcut, fake diyenler içindir bu bilgi, fake'se somut delil varsa yöneticilere mesaj atılır, konulara fake yazmanın hiçbir faydası olmadı şimdiye kadar.
Asla çıkarmıyorum yaptığı söylediği o kadar çok şey varki nasıl yutmuşum ben bunları diyorum nasıl sindirmişim ben bu kadar ezik birisi miydim ben hep onu çekip çevirdim düzeltmeye çalıştım bunları mı hak ettimKonu sahibi üzüntüsüne rağmen, acısıyla dalga geçenlere bile o kadar yerinde ve üsturuplu cevaplar vermiş ki, konu sahibinin üstüne neden bu kadar gidilmiş anlamadım valla. Dişler bile konu olmuş.. Sevgilisi zamanında böyle birşey yapmışsa bundan size ne, parasını siz mi ödediniz de sizlere bu kadar dert oldu? İlginç gerçekten...
Çok naif, kibar bir insansın kötü yorumlara bile dayanabilmişsin bu sabrından da belli oluyor ki sevgilinin de bir çok olumsuzluğuna sabretmişsin bu şekilde.
2.nişanı atmak önemli değil, sırf 2.kez nişan atmamak için kendini mutsuzluğa itmen kendine yapabileceğin en fena, kötülük olurdu. Bu günlerde geçecek.. Kendine inan. Ve o kişiyle yaşadığın kötü durumları ve onun kötü sözlerini kafandan çıkarma.
Ev filan tutulmuşmuydu? Ne yaptınız o kısımları..Mune hanım ben ifşa olmamak için sadece birkaç gün düğün günümü eksik söyledim bunun için yalan söylüyor diyorlar ifşa olmamak için herkes birkaç şeyi farklı söyleyebilir düğünüme 6 gün kalmıştı 6 gün kala ayrılan kaç kişi olabilir ki antalyada olduğumu söyledim ya inanamıyorum kim ister ki düğüne 6 gün kala ayrılmak neler yaşıyorum kimse bilmiyor gene de kalp kırmamaya çalışıyorum burada beni merak eden gelsin ev adresimi vereyim görsün halimi ona tek tek anlatayım akrabalarıma sorsun benim hayallerim her şey bitti tek tek elimle kurduğum evim çeyizim için ettiğim masraflar her şey elimde kaldı maddi manevi yıprandım dün evden bir eşya almaya gittim onun eşyalarını gördüm ağlaya ağlaya kaldım öyle nasıl beni buraya kadar gelmişken bir çırpıda silip attı ya da ben nasıl onun bana yaptıklarını hiç görmedim günlüğümü okuyorum neler neler yapmış bana sinirlenince kolumu sıkması, herkesin içinde deli gibi bağırması, aileme ve bana hakaretler kaç kere eski sevgilisinin ismi ile beni çağırması daha neler neler inanamıyorum ve insanların içinde peşimden ayrılmaz gözümün içine bakardı ama dışarıda bakmadı bile hepsi yalanmış
Neyin kafasını yaşıyorsunuz siz ya ne derin sessizliği şu halimde hala burdan destek bulabilmek için buraya giriyorum yeter artık yaBu pİrensesin konuları hep böyle gündem oluyor ha bak kaç gün oldu. Sayfalarca yorum yazıldı. Hala kapanmadı..
Tabiki tutuldu eşyalar her şey tamamdı eksik yoktu kiEv filan tutulmuşmuydu? Ne yaptınız o kısımları..
Esyaların Bölüşülmesi vs nasıl olcak hic konuşulmadı mı bunlarTabiki tutuldu eşyalar her şey tamamdı eksik yoktu ki
Aslında tam alınacak intikamDugune kadar sabret nikah kiyilirken hayir de
Prenses lütfen ama üzme kendini gereksiz biri için.Mune hanım ben ifşa olmamak için sadece birkaç gün düğün günümü eksik söyledim bunun için yalan söylüyor diyorlar ifşa olmamak için herkes birkaç şeyi farklı söyleyebilir düğünüme 6 gün kalmıştı 6 gün kala ayrılan kaç kişi olabilir ki antalyada olduğumu söyledim ya inanamıyorum kim ister ki düğüne 6 gün kala ayrılmak neler yaşıyorum kimse bilmiyor gene de kalp kırmamaya çalışıyorum burada beni merak eden gelsin ev adresimi vereyim görsün halimi ona tek tek anlatayım akrabalarıma sorsun benim hayallerim her şey bitti tek tek elimle kurduğum evim çeyizim için ettiğim masraflar her şey elimde kaldı maddi manevi yıprandım dün evden bir eşya almaya gittim onun eşyalarını gördüm ağlaya ağlaya kaldım öyle nasıl beni buraya kadar gelmişken bir çırpıda silip attı ya da ben nasıl onun bana yaptıklarını hiç görmedim günlüğümü okuyorum neler neler yapmış bana sinirlenince kolumu sıkması, herkesin içinde deli gibi bağırması, aileme ve bana hakaretler kaç kere eski sevgilisinin ismi ile beni çağırması daha neler neler inanamıyorum ve insanların içinde peşimden ayrılmaz gözümün içine bakardı ama dışarıda bakmadı bile hepsi yalanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?