- 21 Nisan 2015
- 3.166
- 9.609
- 158
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
hanim efendi koşulsuz savunma diye bir şey yok.yani düğün 22 haziran cumartesi. Cımbızla alıyoruz lafları.
Bugün de geliyorlar madem en çok barıştık lafında bakalım koşulsuz savunanları görebilecek miyiz
Ya bana sormadı bile sormadı ya ben istemiyorum kimin umurunda ki demiBugün neden geliyorlar? Aileniz neden gelmelerini kabul ediyor? Size sordu mu anne babanız "gelmek istiyorlar ne diyorsun?" Vs diye? Ben gelmek isteyen taraf olsam, açık kapı bırakıyorlar, onlar da demek ki görüşüp sorunu çözmek istiyorlar diye düşünürdüm. Yanlış anlamayın ama ailenizin de bunca olaya rağmen, net duruş sergileyememesi çok ilginç.
Ya bu insanların başına gelsin o zaman anlarlar belki ben kesinlikle barışmak istemiyorumhanim efendi koşulsuz savunma diye bir şey yok.
bizi ne ilgilendirir?
isterse barışır isterse barışmaz.
en fazla barışırsa bidahaki açtığı konularda "biz demistik" diyenleri çok duyar veya sıkıldık bundan deyip yorum yapmayız.
bizim bi çıkarımız veya kaybimiz olmaz.
ne yaparsa kendine yapar.
ayrılırsa sizin ne çıkarınız olacak acaba ki bu kadar net konuşuyorsunuz?
hanim efendi koşulsuz savunma diye bir şey yok.
bizi ne ilgilendirir?
en fazla barışırsa bidahaki açtığı konularda "biz demistik" diyenleri çok duyar veya sıkıldık bundan deyip yorum yapmayız.
Bence barıştılar. Kendine yol yapıyor. Bak görürsünüzBarışacak mı diyorsun sende
O zaman sizde babanıza uygun bir dille gelmelerini istemediğinizi, gelmelerinin bir şeyi değiştirmediği gibi sizi daha fazla üzüp yıpratacağını söyleyin.Ya bana sormadı bile sormadı ya ben istemiyorum kimin umurunda ki demi
Siz sorunlu musunuz bitti diyorum istemiyorum ben yaBence barıştılar. Kendine yol yapıyor. Bak görürsünüz
6. Hissim beni hiç yanıltmadı bu zamana kadar
Söylüyorum cevap vermiyor bileO zaman sizde babanıza uygun bir dille gelmelerini istemediğinizi, gelmelerinin bir şeyi değiştirmediği gibi sizi daha fazla üzüp yıpratacağını söyleyin.
İstemeyen adam akşam gelmelerine dahi müsade etmez prenses.Siz sorunlu musunuz bitti diyorum istemiyorum ben ya
Ya bu insanların başına gelsin o zaman anlarlar belki ben kesinlikle barışmak istemiyorum
gelmelerine bu kadar takma.Ya bana sormadı bile sormadı ya ben istemiyorum kimin umurunda ki demi
Ya demek istediğim babam çağırdı gelin diye yok dediler bitti gelmeye gerek yok biz de iptal dedik herkese şimdi niye geliyorlar çocuk oyuncağımıgelmelerine bu kadar takma.
gelmeleri normal olanı.
yani öyle çocuk gibi küslük yaolacak mevzu değil koca koca insanlar için.
sen dik dur, kararında net ol.
istedikleri kadar gelsin gitsinler, siz yumuşayıp barismadiktan sonra gelmelerinin zararı yok.
bence evde bulunma ve babana annene de, barışmak istemiyorum kesin bitti biye. Onlar da bu şekilde konuşsunlar.
herhalde baban sana sormadan tamam barıştık demez, insaallah demez yani. Gerçi dese bile kabul etme bence
Akşam gelmeleri vs konuşup halletmek amaç.Bence barıştılar. Kendine yol yapıyor. Bak görürsünüz
6. Hissim beni hiç yanıltmadı bu zamana kadar
Siz hangi hakla önceki mesajda adama tanımadığınız halde ‘’gerizekalı’’ diye hitap ediyorsunuz acaba? Keşke burayı görsede size güzel bir hakaret davası açsa.hanim efendi koşulsuz savunma diye bir şey yok.
bizi ne ilgilendirir?
bahsedildigi gibi davranan, 1 hafta sonra evlenecegi kiza sinsi yilan pislik diye hakaret eden adam karşıma da gelse şuan, benim için geri zekalıdır evetSiz hangi hakla önceki mesajda adama tanımadığınız halde ‘’gerizekalı’’ diye hitap ediyorsunuz acaba? Keşke burayı görsede size güzel bir hakaret davası açsa.
Valla benim aklım basından beri almıyor.Akşam gelmeleri vs konuşup halletmek amaç.
Barışır barışmaz bizi tabi ki ilgilendirmez ama gidip adama gerizekalı mal vs vs lafları dönüyor burada bunları adama söyleyip gidip onunla oluyorsa vay haline
Nisanlısına etmediği hakaret kalmadı
Millete bile gerizekalı diye hitap ettiriyor adama
Söv söv git barış yok ya o da bir anne evladı değil mi aylarca adama çektirdi yedi içti adama herşeyi harcattı sonra adam cimri oldu insanda biraz edep olur da hakaret etmez birlikte olduğu insana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?