- 30 Aralık 2009
- 22.948
- 89.639
- 1.123
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Saçmalık ve çelişkiler silsilesinden neredeyse boğulmak üzere olan her insan 3 gün kala ayrılsın zaten.Bana gülüp eğlenip dalga geçenler düğüne 3 gün kala ayrılsunlar da nasıl oluyormuş o zaman buraya yazsınlar Allaha havale ediyorum
İlk 2 gün kala ayrılık dedi Sonra 6 gün kala şimdi de 3 gün kala diyor.Saçmalık ve çelişkiler silsilesinden neredeyse boğulmak üzere olan her insan 3 gün kala ayrılsın zaten.
Çok bile yazdım sana prenses artık eski mi desem, uzatmalı mi desem nisanlinin hatrina o da.
Selam ediyorum ona tee buradan.
En sonunda birbirinizi birbirinizden kurtardı :)
Ben gidenzi..
Ayrıldıkbiz sana o kadar dedik ayrıl şundan diye
Ayrıldık
Ayrılmak için evleniyorum seninle evlendikten sonra ayrılcam dedi ben de öyleyse evlenmeyelim dedim tamam dedi ailesi de istemiyoruz dedi bittiSen mi ayrıldın, o mu ayrıldı? Gelişmeleri anlatır mısın?
Saçmalık ve çelişkiler silsilesinden neredeyse boğulmak üzere olan her insan 3 gün kala ayrılsın zaten.
Çok bile yazdım sana prenses artık eski mi desem, uzatmalı mi desem nisanlinin hatrina o da.
Selam ediyorum ona tee buradan.
En sonunda birbirinizi birbirinizden kurtardı :)
Ben gidenzi..
Ayrıldık
canım ben senin şu nişan alısverisi ile ilgili konundada yazmıstım nişan atarsan 2 3 gün aglar susarsın ama evlenirsen hergün aglarsın demiştim.. Zararın neresinden dönersen kardırEvet bunların hepsi doğru o kadar iyi gözlemcisiniz ki hep kafamda onu aklamak için kötü taraflarını yazmak istemedim beni suçlasınlarki barıştığıma pişman ol iyim dedim ama olmadı daha çoook yaptığı şey var
Ayrıldık diyorumne kadar sıkayet edersenız edın bız ne dersek dıyelım sız yıne de evleneceksınız gıbı gorunuyor
Allah razı olsun bugün eve gittim içim çok sıkılıyor eşyalarıma baktım ağladım kıyafetlerini gördüm orda ağladım bitik hissediyorumAy ne kötüsünüz ya ne kadar da belaltı vuranlar var , karşınızda genç bir kız var biraz saygılı üsturuplu yorum yapın lütfen . Kız size kötü karşılık vermiyor diye coştunuz şaha kalktınız ayıp ya artık kendinize gelin bence.
Prenses sen de üzülme canım her şerde bir hayır vardır. Her söyleneni de kafana takma insanlar hep konuşur, kimi boş kimi dolu. Hayatının bundan sonraki aşamasında mutlu olmanı dilerim canım.
gerçekten nesine bu kadar güldünüz?Burda seni adamdan zorla mı ayiriyorlardi da bazı yerleri kesip bictin
Nasıl komik.
Anlatmasan kim bilecekti ?
Çokta fifiydi bize göre yani.
İster adamı yağla bağla ister sirkeye yatır.
Bize göre mi şekil alıyordun ?
Hani öyle desem yahu ne alaka diyorum hala :)
Millet ayrıl diyordu inatla yapışıyordun.
Millet adama fazla yükleniyorsun etme diyordu seni kucağında hastane köşelerine tasiyordu.
Yani buradan nasil bir muamele gördün de böyle egzantrik hareket ettin desene bi ?
Bizeneydi yani mesela.
Madem ayrılmak istemiyordun buraya niye anlattin.
Kendi kendine köşede ayıl, bayil, barış heeec yani :)))
Hiç üzülme canım gerçekten , senin yaşadığını ben de yaşadım hemde daha ağır şekilde. Düğüne bir kaç ay kala evleneceğim kişinin beni aldattığını, kadının da bu ilişkiden hamile olduğunu öğrendim ve bitti. Eşyalar alınmış, hazırlıklar yapılmış ev tutulmuş aklına ne gelirse.Allah razı olsun bugün eve gittim içim çok sıkılıyor eşyalarıma baktım ağladım kıyafetlerini gördüm orda ağladım bitik hissediyorum
Oy oy çok çok üzüldüm neler atlatmışsınız ya bu erkekleri Allaha havale ediyorum çok mutlu olun inşallah ben şimdiden şükrediyorum ben engelledim sildim her şey yaptım adam hala instagram da fotoğrafları kaldırmıyor Ya söz nişan hepsi var amacı ne bununHiç üzülme canım gerçekten , senin yaşadığını ben de yaşadım hemde daha ağır şekilde. Düğüne bir kaç ay kala evleneceğim kişinin beni aldattığını, kadının da bu ilişkiden hamile olduğunu öğrendim ve bitti. Eşyalar alınmış, hazırlıklar yapılmış ev tutulmuş aklına ne gelirse.
Tabi ki büyük bir yıkım tabiki kolay atlatılmıyor ama zaman gerçekten herseyi silip atıyor. Annem benimle aylarca konuşmadı bu yanlış ilişkimden ve yaşadığımız rezaletten dolayı .
Şu an evliyim çocuklarım var, iyiyim yani . Her işte bir hayır vardır diyorum şimdi. İyi ki öyle bir adi pislikle olmamış diyorum.
Sen de bir gün şükredeceksin olmadığı için emin ol buna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?